Çok utanıyorum

Bi bitin artık ya...
zaten ilişki olmamış artı adet olmuşsun neyin kafası.bu kadar bilmiyorsunuz yapmayın madem ...

Sevim koş sürtünme ile hamile kalmış konu sahibi

bence sevişmek için de ehliyet alınması lazım artık.gerçi ülkemizde de temel cinsellik eğitimi çok eksik, ne yazık ki utanç sanılıyor.bacım normal bir ilişkiyle zar zor çocuk tutuyor da sürtünmeyle piiuuv.zor. yani çok kuvvetli bir hızla dereleri salsa belki.regl olmuşsun zaten.bir dahaki sefer için de sorumluluğunu kaldıramayacağınız ya da önlemsiz bir şey yapmayın.

Sürtünme statik enerji vs ben bundan sevismeye varamiyorum ayol çok mu yaşlandım ben yeni nesil buluşları harika sürte sürte bebe yapiyorlar

Yaa mune can ask olsun sende hep bize kiziyosun konu sahibi sence ciddi olabilir mi aynı konudan biiiisuruu var

Madem hamile kalmaktan korkuyorsun o zaman hamile kalabilme riski olan şeylere neden yöneliyorsun. Altından kalkamayacağın y(ç)ükün altına girme.

Surtunme disardan olmuyor mu. Hava temasi zaten spermi öldürür. Korkma. Ben de bu sürtünmeyi hep duydum ve nasil oldugunu canlandirmaya calissam da başaramıyorum yani degisik degisik icatlar. Nisnalina soyle tutsun bi yerini. Seni de zor durumda birakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…