Çok utanıyorum

21. Yüzyıl, internet elinizin altında ama cahillik diz boyu..
Başka ne denebilir ki. Peeeesssss.

Kızın hamile olduğunu sezse topuklayıp kaçar bence bilmediği için mışıl mışıl uyur
Nisanlilarmis, olmasalar da hamile oldugu icin evlenen bir suru cift var... Korkuyu hissetmek kadinlara ozel cunku evlilik disi iliski yasadigini herkes ogrenmis olacak. Onemli olan bu noktaya getirmemek.

Baba olacağını öğrenince, heke bu yöntem erkek evlat demek, sevincten 40 hafta uyuyamaz artik. Bebek doğunca uyku yok.zaten. ne uyusa kar. Elleşmeyin )))
:))) Nişanlı olduğuna pek inanmadım da neyse. Hadi nişanlı diyelim yarın bigün ayrılsa zoruna gitmez mi acaba bu yaptığı. Dünya hali çünkü. Ben bin pişman olurdum. Herkesin düşüncesi farklı ama ne bileyim amaaann büyük konuşmayım bi de:)) Allah ıslah etsin

Hunharca sevişirken umrunuzdamiydi bu ıhtimal ? Hamile değilsiniz merak etmeyin ama cinsellik yatır batır değil şunu ilmine uygun yapın mundar etmeyib

İnsanlar sevişmeli bence. Ozgür ve hür irade ile. Ama hamile miyim telaşına da düşmemeli.

Ayy gerçekten bunlara ayrı bir bölğm açılsın ya orda herkes birbirinin olayını değerlendirsin.Tuhaf mısın canım ya millet kaç yıl uğraşıyor hamile kalmak için birde adet oldun diyosun gerçekten bakanlık buna el atsında lise de falan cinsellik dersi verilsin biz de kurtulalım bu saçma sapan sorulardan gına geldi çünki

Valla hamile kalırsanız ,tarihe geçen insanlardan olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…