- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
Kızın hamile olduğunu sezse topuklayıp kaçar bence bilmediği için mışıl mışıl uyurHayat erkeklere guzel gercekten. Kizcagiz korkudan öluyor, adam misil misir uyuyordur.
Nisanlilarmis, olmasalar da hamile oldugu icin evlenen bir suru cift var... Korkuyu hissetmek kadinlara ozel cunku evlilik disi iliski yasadigini herkes ogrenmis olacak. Onemli olan bu noktaya getirmemek.Kızın hamile olduğunu sezse topuklayıp kaçar bence bilmediği için mışıl mışıl uyur
Baba olacağını öğrenince, heke bu yöntem erkek evlat demek, sevincten 40 hafta uyuyamaz artik. Bebek doğunca uyku yok.zaten. ne uyusa kar. Elleşmeyin )))Kızın hamile olduğunu sezse topuklayıp kaçar bence bilmediği için mışıl mışıl uyur
:))) Nişanlı olduğuna pek inanmadım da neyse. Hadi nişanlı diyelim yarın bigün ayrılsa zoruna gitmez mi acaba bu yaptığı. Dünya hali çünkü. Ben bin pişman olurdum. Herkesin düşüncesi farklı ama ne bileyim amaaann büyük konuşmayım bi de:)) Allah ıslah etsinBaba olacağını öğrenince, heke bu yöntem erkek evlat demek, sevincten 40 hafta uyuyamaz artik. Bebek doğunca uyku yok.zaten. ne uyusa kar. Elleşmeyin )))
Guldurdunuzbu kdar endişeleneceksiniz bir dahakine pantolon giyin öyle sürtünün
Inan cocuk oluncada genelde ayni oluyor:)) anne gece nobette baba uyuyor..Hayat erkeklere guzel gercekten. Kizcagiz korkudan öluyor, adam misil misir uyuyordur.
Kizlik zarina zarar vermeyecek sekilde ufaktan ufaktan diyim anlayin.Biri bana su sürtünmeyle olan ilişkiyi anlatabilir mi
Kizlik zarina zarar vermeyecek sekilde ufaktan ufaktan diyim anlayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?