Cok utaniyorum :(

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar berbat bi durumdayim....
Sanirim ben bu bölüme daha cookkkkk konu acarim....

Bu internet aski beni yedi bitirdi...sonunda beni öldürecek...o dereceye geldim artik...
Bir iki gün önce uzun zamandir arkadas olarak tanidigim bir erkekle cok yakinlastim...
Kendisi benim yillardir okuldan arkadasimdir...Bana karsi ilgili oldugunu hep fark etmisimdir ama ben hic fark ettigimi belli etmezdim, oda bana hic acilmamisti, ama benden hoslandigini bütün okul bilirdi...
Biz ama hep birbirimize kanka derdik...
Bende bu allahin belasi internette tanistigim serefsiz yüzünden, oglanla bir aksam arabada oturduk dertlestik,ona iste nette tanistigima asik oldugumu,bana yaptiklarini anlattim, ben agladim o dinledi...
Sonra birden ne olduysa beni öptü, benimde bos bir anima denk geldi...
Kendimi kaptirdim...Iste biraz ileriye gittik...Beni öptü boynumdan falan, detaylara girmek istemiyorum...yalniz korktugum sey olmadi cok sükür...cünkü hemen kendimi toparladim, ve onu ittim...
Simdi kendimden cok utaniyorum, ben bugüne kadar bir erkegin elimden tutmasina bile izin vermedim, hani biraz klasik gelebilir ama herseyi evlendigim kisiyle yapmak isterdim...
Simdi hep aklima o aksam yaptiklarim geliyor...Arkadasimin yüzünü bile görmek istemiyorum, beni aradi defalarca,cikmadim tele, mesajlar cekti, özür diledi...
Yani olanlar sadece biraz sarilma, iste öpüsme falan...fazlasi olmadi...ama cok utaniyorum, böyle birseyi evlenmeden yasamak istemezdim...

Son düzenleme:
bunu buraya anlatmışsın ama başka kimseye anlatma olur mu canım. gerek yok çünkü. abla tavsiyesi sana. benden küçüksündür die tahmin ediorum.
bir başka tavsiye, bir süre internetten tamamen uzak dur. bişi olmuyo ölmüyosun rahatlıyosun bilakis. uzak dur bu şeylerin hepsinden.

her erkek gibi fırsatı kaçırmamış..öğrenmiş oldun sende.. bu kadar yakın durucan da erkek durcak..!! bundan sonra daha dikkatli ol ve istemediğin şeyi yaşamadığına şükret..

her kız evlendiği kişiyle yaşamalı bunları die bir kaide yok cnm tabiki en güzeli o dur ama sonuçta SEVGıLı iken bazı şeyler yaşanıyor ve ayrılınıyorr bu gayet normal sizinki tuhaf bir durum olmuş ama sanırım internet aşkınızla yaşayamadığınız ve bilinçaltında olan bazı duygularınız samimi ortamınızla su yüzüne çıkmış bir hatadır olmuşş int aşkınızla olan konunuzu da okumuştum nacizane tavsiyem kendinizi biraz rahat bırakınn hayat o kişiden ibaret değill kendinize bu kadar yüklenmeyin gençsiniz henüz sanırım hayatın tadını çıkarmaya çalışın

hayatım utanılacak bir şey değil bu.o an o şekilde gelişmiş bir şey.sonuçta ileride gitmemişin geri dönüşü olmayacak bir şeyde yaşamamışın.olur genç kızlıkta böyle şeyler üzülme.bu da sana ders olsun erkeklerle arkadaş olunmaz onlar hiçbir fırsatı kaçırmaz.güvenme bu kadar.hayatta yaşaya yaşaya tecrübe kazanırız bu da snein tecrüben olsun.

Neyse zararın neresinden dönsen kardır diye düşünüyorum..
Olan olmuş,olmasaydı iyi olurdu tabiki ama elden birşey gelmez..
Sadece daha dikkatli ol artık canım..

yorumlariniz icin tesekkür ederim hanimlar, gercekten cok yardimci oluyorsunuz, utancimi azda olsa unutabiliyorum sayenizde...

yanlışın farkına varmışsın durdurmuşsun kendini

çok düşünme bu konu üstüne

geçmiş gitmiş alacagın dersi almışsın

hatalar yapıp o hatalar üzerinden ders almamız gerekiyor büyümek için

ya bu okadar kotu degılkı..
kendını harap etmeye degmez bırak hayatta buda senın kacamagın olsun ama sadece yakınların bılmesın zaten herseyıde bılmemelıdırler..

cnm olan olmus yani bence cok fazla kafana takma.
ama bu bir gercektir ki senin duygusal boslugunun anindan istifade etmis.

erkekler bazen bu tur durumlardan istifade eder bilinen birseydir.
yeni ayrilmis , ask acisi ceken, biseye uzuleni dinler o anki duygusalliktan faydalanirlar (kotu veya iyi amacla olsun faydanalinir) bu da oyle olmus.
senin sucun yokmus bos ve duygusal aninda ne yaptigini bilememisin ki bilseydin yapmazdin zaten, evlenmeden once bazi seyleri yapmam dusuncesine sahip biri olarak.

bence uzulme artik unut gitsin. sen bu tur seyleri sanirim kotu olarak nitelendiriyorsun ve kendinden bu yuzden untaniypr veya kiziorsun. soyle dusun sen gercekten kotu biri olsaydin ozaman bunlari bilincin acik ve onceden yapmis olurdun, iste ozaman utanman veya uzulmen yerinde olurdu.

senin yaşın küçük ama
bence tez zamanda evlenmelisin.
Bırak interneti falan gerçek dünyada kendine göre bir koca bul ve onunla evlen, diğer bütün herşeyi de bırak.Yoksa başına kötü işler gelebilir.Sen tehlike sinyalleri veriyorsun.
Not : Dost acı söyler.

Türk filmi tadında:1closedeyes:
Aniden gelişen ihtiras duygusu-tatlicadiarzu-
Bence internetten sevgili yapacağına,seni dinleyen,etten kemikten olan ve hatta ten olarak da çekici bulduğun tescilli olan bu arkadaşla görüşsen yerimseniben

Ne yalan söyleyeyim bir psikoloğa gitsem ve bana erkekten arkadaş olmaz dese,diplomasını görmek isterim..
CADIARZUCADIARZUCADIARZU

ya bunda ne var ! bu arkadaşın zaten sana beslediği duyguları varmış,açığa çıkarmak içinde senin güçsüz anında savunmasız anında sana kol kanat germek için belkide bunları yapmış...belki bu yeni bir aşkın adımıdır... ben senden faydalandığını diil de senden gerçekten hoşlandığını hissettim onun.... ayrıca öpüşmek masum bişi ki kaydirigubbakcemile

aferdesınız ama bı genelleme yapmayın lütfen!..
kımse bır degılkı fırsatcı erkekler ya erkeklerı ne sekıle sokdunuz vallahı helal olsun..yaklaşmayın canavar yada tehlıkelı madde dıye levha takılsın..

Canim insanlarin pisman oldugu seyler olabiliyo bazen. benim de var buna benzer yasadigim bisey ama zaman unutturuyo her seyi. hatirladigimda biraz kendime kiziyorum ama hatirlamamak en iyisi diyorum kendime..Sen de oyle yap ve uzak dur o ani hatirlatan her seyden...

Bence sen de o arkadaşına karşı henüz bilmediğin bişeyler yaşatıyorsun içinde. Yani en azından bi çekim var aranızda. Ne var ki, belki de aradığın aşk internette değil, yanıbaşındadır...

olmuşla ölmüşe çare yok derlerr canım.takma artık kafana.bundan sonra daha dikkatli olursun .arkadaşına gelincede fırsatçı die nitelendirmiycem onu.sana karşı boş deilmiş zaten.içinde kötü niyet olmadan yapmıştır belki

tabiki en güzeli evlendiğin adamla yaşamandır ama evlendiğin adamında ilki sen olmıycaksın.. erkekler böyle kanka hikayeleriyle yanaşırlar sonra boşluğunda hemen atlarlar uzak durrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…