çok utanıyorum :(

20tl ben isterim, olmadı daha sonra hediye ederim demişsiniz de, bu da yanlış geliyor bana.. benim kardeşim de çok kıymetlidir, ama herseyin her zaman alınamayacağını bilir.. bilmelidir de.. alamıyoruz dersem bir sebebi vardır, ona göre davranır.. o yüzden konu sahibi kardeşim, ablanızla geri kalan sorunlarınıza bir şey diyemem bilemem ama bu konuda haklı gibi...

tamam almasaydın daha iyiydi ama bu kadar buyutulcek birsey degil bu ablanda verseymis 20 lira alla alla kızmaya gelince konusuyor da nasıl bir abla zaten evlenip baslarından gitmeni isterki

Dikkatimi çekti bütün konularda yangına körükle giden, insanların arasını açmaya çalışan bir halin var.

20 tl büyük birşey değil ama ablanızı rahatsız eden onu komşusunun diline düşürmüş olmanız ve haklı da. Çok sorumsuzca davranmışsın aynı yerde yaşamıyorsunuz sanırım yani komşusuyla senin en ufak bir bağınız yok, birbirinizi ablanın referansında tanıyorsunuz ben olsam utanırdım bi ayakkabı için çok yakın olmadığım birinden para almaya. Kaldı ki parayı geri getirmemişsiniz bir de üstüne, ablanıza laf söyletmişsiniz resmen ve acayip haksız olduğunuz halde tüm suçlu olarak ablanızı görüyorsunuz bence resmen üste çıkmak bu. Ablanız sinirlenmiş ki gidip annenize haber vermiş, komşunun parasını getirmemenizden rahatsız olmuş ki ablanıza gitmiş şuan yaptığınız hareketten rahatsız olmaya hakkı olan tonla insan varken ve durumla en alakasız olan insan annenizken onun tavırlarının suçunu ablanızda bulmanız ve kendinizi mazur göstermeniz çok çocukça.

Ne var bunda Allah askina?
Tamam parayi geri ödemeyi unutmasaniz iyi olurmus (borclar zamaninda ödenmeli) ki sizde bunun yanlis
oldugunu zaten anlamissiniz, ama sizinkilerde tepki koyma konusunda vur deyince öldürmüsler.
Baska birseyden dolayi kizgin olmadiklarina emin misiniz?
Cünkü bu tepki 20 ytl icin cok fazla....

sen hatanın farkındasın ..unutmasan iyi olurmus ama insanlık hali unutulmus olabilir ben en cok ablanın tavrına kızıyorum hadi sen küçüksün 32 yasında insan veripte susturamamıs mı kadını annene ne diye söylemiş ki

merak etme kimse evladını 20 tl için silmez kızmıstır kırılmıs ama gecer gder

selam arkadaşlar
allahıma şükürler olsun annemlede ablamlada aram düzeldi bu olaydan fazlasıyla ders cıkarmiş bulunmaktayım benim yanımda oldugunuz ve bana destek oldugunuz için herkese teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…