- 5 Mayıs 2012
- 26
- 0
- 36
- Konu Sahibi queenelizabeth
-
ablanızla aranızda yaş farkı cokmuş denge problemı varr.. senın düşüncelerinle ablanınkı asla bır olmaz ..o hep ıyısını bılır kendınce ama akıl yaşta degıl baştadırr.. egerkı ablaysa senın ayıbını örtmekte gece gibi olmalıydı...
benımde kız kardesım var ve aramızda 8 yaş var ama bir gunden bır gune de demedım sen şöylesin sen bunu yaptın tam aksıne bır derdı varsa gelır önce bana anlatır bız arkadas gıbıyızz..bazen arkadasları kıskanırmıs ne guzel ablan var dıye cok anlayıslı dıye..
evlıyım ve sırf kardesımın bır hatası yuzunden hattımı kırdım attım..eşime yalan söylemek zorunda kaldım ..ama asla kardesımı ele vermedım vermemde.. canım kurban benım kardesıme yaa nedemek evlende gıt basımdan ..ablamı mı bu acabaçok üzüldümm
selam arkadaşlar
ben bir halt yedim burda size bile zor anlatıcam ama birilerinin bana akıl vermesi gerekiyor ilk aklıma burası geldi
ocak ayında biz annemle ablamlardaydık çok güsel bbi ayakkabı beğenmiştim ama 20 tl yoktu bende ablama sordum yok dedi napıcaksın o ayakkabıları falan dedi bende onun yan komşusunda 20 tl aldım borç annemlerden gizli dedim ben sana vericem dedim ama sonradan istanbula ameliyat olmaya gittim aylar geçti unuttum dün komşusu ablamlardaymış ağzinan kaçirdi beni aradi kizdi haklıda sonra anneme anlattı annemde çok hizdi haliyle ben çok yanlış bişey yaptım onları rezil ettim ama öle birşey ki o ayakkabıyı almak istedim aslında ailemin durumuda iyi ablamda sevgilimle bu kış evlenmemi ve başlarından gitmemi istedi annem benimle konuşmuyor bu duruma çok üzülüyorum onun benimle konuşmadiği her an kalbime bir biçak giriyor ailemle aramı nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin(((
sen sorunun sadece 20 tl olduğunumu zannediyrsun.ablan hayır dediği halde gidip ablanın komşusundan gizlice para alıyorsun ve vereceğim dediğin halde unutuyorsun ve aylar geçiyor.ablanın öğrendiğindeki durumunu düşünemiyrum bile.eminim yerin dibine girmiştir.
madem ayakkabıyı beğendin ablanın komşusundan değil annenden isteseydin.ablana ne kadar kızsanda annene söyleme konusunda haklı.inşallah bir daha böyle hatalar yapmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?