- Konu Sahibi caresiznermin
Öncelikle bu konuyu açarken çok tereddüt içerisinde kaldığımı söylemeliyim ama kendi başıma bir çözüm yolu bulamadığım için mecburen bu konuyu açmak zorunda kaldım. Gerçekten olanlardan çok utanıyorum ama bir şekilde anlatmam gerekiyor. Ben 40 yaşındayım ve bir yıl önce eşimden ayrıldım. 13 yaşındaki oğlum ayrıldıktan sonra benimle kaldı. Geçenlerde işten eve normal geliş saatimden biraz erken gelmiştim. Evde kimsenin olmadığını düşünerek kapıyı kendi anahtarımla açarak içeri girdim. Normalde ben eve gelince oğlum beni karşılar, "Hoşgeldin" annecim derdi. Ama bu sefer öyle olmadı, ben de onun evde olmadığını düşündüm. Fakat yanıldığımı biraz sonra anladım. Odama doğru geçerken banyonun önüne geldiğimde banyonun ışığının yandığını ve kapısının açık olduğunu gördüm ve onda başımdan kaynar sular döküldü. Oğlum banyoda onu hiç görmek istemeyeceğim bir haldeydi. Ne yapacağımı şaşırdım ve hemen odama geçtim. O anı unutmak istiyorum ama asıl önemlisi unutmaktan daha önemli olan oğlumla bu konuda konuşup konuşmamam gerektiği konusunda kararsız oluşum. Konuşacaksam da neyi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Başına benimki gibi bir olay gelen arkadaşlarım varsa bana yardımcı olabilirler mi lütfen? Çok çaresizim
((