• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Uzakta :((

Harikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
43
0
86
İzmir
Şuan 16 yaşındayım ve biriyle çıkıyorum fakat birbirimizi gerçekten çook seviyoruz 5-6 aydır falan çıkıyoruz ama sanki 2 yıldır birbirimizi tanıyormuşuz gibiyiz fakat bende oda farklı şehirlerde o izmirde :(( Msnden telefondan falan görüşüyoruz bazen çok zorda olsa buraya geliyor ama ben izmire gittiğimdede farklı semtlerde olduğumuz içinde görüşmek çook zor oluyor ama birbirimizi çok seviyoruz ve sanki hiç bir zaman kavuşamıcaz gibi geliyor şuan daha 16 yaşında olduğum için annem tek başıma başka bir şehire gitmeme izin vermiyor onun aileside izin vermiyor gelirsede ailesiyle geldiklerinde geliyorlar çok mutsuzum ne yapıcam bilmiyorum ama onu çok seviyorum oda beni çok seviyor çok çaresiz kaldım benneyaptımki :çok üzgünüm:

16 yaşında yogunlaşman gereken tek şey derslerin olmalı hayatım
henüz yaşın çok küçük
daha karşına ne aşklar ne maceralar çıkıcak
sıkma tatlı canını
şu an dünya onun etrafında dönüyordur senin için ama aileni dinle onların izin vermediği, kızacağı kırılacağı adımlardan sakın...

daha çok küçüksün annen göndermemkte haklı zamn geçtikçe omnu anlayacaksın da bence inşallah yakın zamnda görüşebilirsiniz tatlım

canım sen boşver bu aşk meşk işlerini...
senin şuan da kendini derslerine vermen gerekli....

16 yaşındasın...
5-6 aydır görüşüyorsunuz..
Sadece msn ve telefonla konuşuyorsunuz ve sanki 2 senedr tanıyomuş gibisiniz...
Ben eşimle 5 yıl çıktım ve hemen hemen hergün beraberdik, 1,5 yıldır da evliyim yani nerdeyse 7 yıldır beraberiz.. Hala daha eşimi çok iyi tanıyorum diye ahkam kesmem....
Daha çok küçüksün, derslerine yoğunlaş.... Bu yaşta kavuşup napıcaksınız, evcilik oynamak için çok büyük evlenmek için çok küçüksünüz...

canım yaşın çok geç henüz.daha neler yaşayacaksın bu hayatta.hemen kapılma o kadar.kendini derslerine ver,sakın birilerine kanıp bir yere de gitme.hayatını ,aileni düşün bu kadar bağlanma kimseye.

daha ok ufacksın hata yapmayayakınsın annen senın hata yapmandan korkuyor em flort ıçın yasın gerceten kucuk bunun ıcın daha erken zamaı geldıgınde kendılıgınden olur vede bu ılıskı senı yıpratır sen derslerıne bak bıtanem senın dusunmen gereken bu

Back
X