çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

bugün adet oldum ve beklentimn yersiz olduğunu acı bir şeklde anladım oyüzden canım çok sıkkın ama varmı yokmu stresinden kurtuldum en azından evet artık takmamaya çalışacağım napalım kaderde varsa var yoksa da allah büyük hayat devam ediyor hayal kurmak bile güzel en azından umut ediyorum ya umut edemeyecek durumda olsaydım

bugün silkelendim kendime gelmeye çalıştm tabiki çok üüzgünm feci sancım var ama napalım söylediklerini dikkate alacağm tşkedrm canm

hayır canım psikolog tabiki delilerin gittiği biryer değil farkındayım sadece sert bir uslubla kafa doktoruna git önce lafına kırıldım herinsanın sinirlernn yıprandığı dönem olur ben heray böyle değilmki tedaviolduğmdan beklenti içerisine girdim ve bu beni strese soktu bugün adet oldum ve umudum bitti buay için enazndan test stresini yaşamadım buda bişeydir tavsiyelern için teşkkredrm sağol

sağol canm allh evlatlarını bağşlasın senn adına çok sevndm eşimn üzüldüğünn farkındayım zaten bana bebeği bukadar çok isteten sebebde bu onun üzüldüğünü içine attığnn farkındayım beni üzende bu kendimden çok eşim için istiyrm ben daha 22 yaşındaym belkide benm için erken bile ama eşim 36 yaşına girecek gelecek ay oda genç yaşında babalık duygusuu tatsın istiyrm inş birgün olur ve o gün çok yakındır inş evliliğim ilk 1 buçuk yılı istediğimz halde bebek için tedavi olmadım akışına bıraktm ve stres yapmadım hiç çünkü kendimi tedaviye başlayınca olur diye şartladım hep ama tedavi olduğm halde olmaması beni yıktı sanırım

cnm benim üzülme önünde daha çok uzun yıllar var stres yapıpta işi dahada zorlaştırma rahat ol ben bebeklerimi kaybettiğimde helak olmuştum daha bir buçık ay oldu daha çok taze ama kendimi stres yaptım üzdüm ağladım durmadan bebeklerim geldimi gelmedi rabbim hayırlı zamanda hayırlsını verir inş bende bu ay olur dedim umarım daha adetime var olmazsa bi daha denerim bi daha demem o ki kendini sakin tut vücud yapın etkilenmesin umarım en kısa zamanda hamileyimmmm diye yazarsın cnm allah yardımcımız olsun inş

sağol canım benm allhım aynı acıları birdaha yaşatmasın inş sağlıklı evlatların olur haklısın ama elimde olmuyor bazı şeyler bazı zamnlarda bende o zamnlardan birini yaşadım dün sanırım şimdi iyiyim adeet sancısı çekyrm biraz

benim yasadığımı rabbim kimseye yaşatmasın ama en doğrusu buymuş demek ki böyle olmuş diyip kendimi rahatlatıyorum sende olmadığı aylar için deki hayırlısı böyleymiş bu ay olsaydı belki ssağlıklı olmıycaktı öyle kendini rahatlatmayı dene tek diyebileceğim bu

amin canım yaranı deşmek gibi olmasın düşükmü yaptın karnındamı kaybettin yoksa dünyaya geldikten sonramı kaybettn yavrunu

Canim uzulme demeyecegim sana.. Uzuntunu yasa icine atma.
Ama kendini bir an once onumuzde ki ay icin toparlamaya calis..
Rabbim gonlune ferahlik versin insaAllah..
İnanilmaz zor surec senin icin yazdiklarindan bunu hissedebiliyoruz..
Ne olursa olsun zerre kadar olsada bir umut isigin olsun..
İnsaAllah onumuzde ki ay bebegin gelecek insaAllah insaAllah insaAllah

sağol canım inş hepizn gönlüne göre versn rabbim inş gelecek ay bakalım bu ayrahim filmi vs olur herhalde doktorumla görüşecğim o nederse oşeklde yola devam edeceğim inş yıpratmadan yormadan bekletmeden versin rabbim amin

bende 3 yııllık evliyim benimde bebeğim olmuyor zaman zaman çok kötü oluyorum içimden haykırmak geliyor artık.böyle zamanlarda abdest al dua et biraz rahatlarsın....

Canim kolay olmasa da uzmemeye calis kendini insallah hayirli vakitte hayurli bir evladin olur.benim de 2.bebegim 1yil sonra oldu.ilk hamileligimde hic beklememistik.oyle olunca 2.de senin gibi her ay uzuntuye kapilmaya basladim.dr.herhangi bir problem olmadgini soyluyordu hem de.bi durdum dusundum ya ben ne yapiyirum neden yipratiyorum kendimi dedim.Hasa Rabbimden iyi mi bilecem o blir en iyisini dedim.ve artik takibi biraktigim ay hamile kaldim.
Bak sana 5sene bebek sahibi olamayan yakin arkadsimi anlatiyim.bu arkadasimin esinin sperm problemi vardi.2tup bebek denemesi basarisiz oldu.3.ye baslamaya kara verdikleri an hamile oldugunu ogrendi :) bitkisel tedavi yontemlerini cok denedi.sin 3 yili ozellikle hayatini zindan etti.neyse hamile kalinca tabi cok sevindiler.bebegimiz digdu cok sukur saglikla.40i cikmadan bu arkadasimin 19yasindaki tip fakultesi ogrencisi kardesi trafik kazasinda oldu.aradan bur ay gecti esinin ailesinin iflas ettigini ve esinin de kendindn habersiz 200bin kadar borca battigini ogrendi.ne bebeginin sevincini yasayabildi ne mutlulugunu.sukurune devam edyor tabi ama Rabbim ne verirse hayirlisini verir.inancini yuksek tut.isyankar olma.vermiyorsa da vardir bir bildigi.umudunu da hic yitirme.sen okulunu bitirmeye odaklan oncelkle

Yazdiklarini okuyunca cok uzuldum adina ins hamilesindir ca[MENTION][/MENTION]nim

7 oncelik sunu belirteyim neyi cok isterseniz sizi onunla imtihan ederim diyor Allah bir ayeti keriminde o yuzden hayatta hic bir seyi cok isteme, istemeki o senin imtihanin olmasin zaten cok istesende olmayacak Allah ol demedikten sonra...onun icin Allahla arani guzel tutki isteklerini yerine getirsin arkadasim yani maneviyatini biraz guclendir derim sen el acip istemeye usenirsen verirmi Allah sence? bilmiyormu cok istedigini biliyor ama belki bubebek vesilesiylede olsa senden el acip yalvarmani bekliyor...dua dua dua derim ben inanilmaz bir hazinedir kul icin her kapiyi acar her dilegi gerceklestirir kaderi bile degistirir,kaderin senin agzindan cikicak sozlerde aslinda...ilk tavsiyem bu sana aslinda ikincitavsiyem sen bu bebek isini cok takinti haline getirmissin bence biraz duzelt kendini yok olmuyor aklimdan cikmiyor dicen belki ama valla bal gibi isteyince beyinden atiliyormus bende istiyorum bebek 2012 agustosundan beride korunmuyorum ama olmuyor bende bir ara takintihaline getirdim ama baktim kendime zarardan baska bisi yapmiyorum kendime zulm etmeyi biraktim spora basladim spor adeta beni yeni bir insan yaptim bedenenden cok zihinsel faydasini gordum gecen bir programda izledim bir pskiyatris sporun bir takim hormonlari rahatlatip zihinsel olarak gevsediklerini ve mutluluk hormonu salgilandigini anlatti, gercekten spor yapinca cok mutlu oluyorum hem bedenim guzellesiyor hemde kendime zaman ayirmanin verdigi bir mutluluk oluyor.sende ksinlikle ve kesinlikle basla spora belediyelerin spor salonlarina gidebilirsin imkanin yoksa eve bir kosu bandi bisiklet alabilirsin, bunun disinda kitap oku kursa git bunlar seni rahatlatir beynini mesgul tutar suan bosluktasin onun icin bu kadar cok dusunuyorsun bebisi...ayriyeten kilolu biriysen kilo ver aldigin her fazladan kilo sni bebege daha cok uzaklastirir haberin olsun esin icinde gecerli bu spor yapin mutlaka yuruyuslere cikin yediklerinize dikkat edin saglikli dengeli beslenin sigara alkol turu seylerden uzak durun +sogan kuru incir kuru bunlar sana basit seyler gibi gelebilir ama sogan suyu gercek bir mucize yaptim birkere normalde sancili gecen adetlerim yaptigim ay sancisiz gecti adet oldummu gercekten anlayamadim tekrar basladim bu ay hatta yaptim simdi hafif iliyinca icicem benden sana tavsiyelerim bunlar biraz akisina birak bu arada yapman gereknleri yap yine ama kendini cok sartlama ibadetlerine onem ver kafani bos birakma zamankisitli iyi bir anne olmak icin hazirlik yap mesele hamile kalip dogurmak dil mesele cocuk yetistirmek...sen bir cocuk yetistirmek icin yeterli donanimdamisin once ona bak ona gore tedbirini al arkadasim kalin saglicakla....

canım ya aynı şeyleri yaşayan birisi olarak ne desem bilemedim inankibende gurbetteyim yalnızım kimsem yok aynı senin durumdayım evet haklısın bu durum bizi daha çok bebek düşünmeye itiyor malesef bende 4 yıldır istiyorum ama her ay hüsran sinirlerimiz yıpranıyor sağlığımızdan oluyoruz ne yaparsak kendimize yapıyoruz canım üzülme demem yersiz olur ama kendini fazla yıpratmamaya çalış olur muyazdıklarını okurken gözlerim doldu rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşallah canım ya

Dini durumunu bilmiyorum ama benden sana küçük ama çok etkili bir tavsiye. Ellerini açıp Allaha tek sığınağına Sığın çünkü ondan başka seni çektiklerini gerçekten bilip gören yok. Gercekten samimiyetle aç gönlünü bak nasıl güzel olacak herşey Allah herseye kadir unutma. Ve yaşadıklarına da hep demek ki kaderde var yaşamam gerekiyor gozuyle bak bu da benım imtihanım hem çektiğim sıkıntılarn hepsi günahlarımi döküyor gözüyle bak. Rabbim yardımcn olsun.

[MENTION][/MENTION]
amin canım yaranı deşmek gibi olmasın düşükmü yaptın karnındamı kaybettin yoksa dünyaya geldikten sonramı kaybettn yavrunu

yavrularımı ikizlerdi karnımda öldüler tek kese ikiziydiler zaten riskimiz vardı 3 buçuk aylıkken kaybettim meleklerimi beslenememişlerdi kalpleri durmuştu rabbim ardından gelecek olanlara sağlık sıhat verir inş

bende 3 yııllık evliyim benimde bebeğim olmuyor zaman zaman çok kötü oluyorum içimden haykırmak geliyor artık.böyle zamanlarda abdest al dua et biraz rahatlarsın....

sağol canım inş sende bende isteyen herkes anne olur enkısa zzamnda dediğini yapıcam

çok üüzldüm canm allah sabrını versin inş sağlıklı bebişlerin olur

allah razı olsun canım evet haklısın aslında ama ben en ufak olumsuzlkta duadan yüz çevirir oldum günahkar oldum isyana düştüm allahm affetsin

sağol canım benm inş sende yavruna kavuşursn biranönce insan istemedende olsa yıprtyr kendini işte napalım bizimde sınavımz böyleymş demekki allhımbundan ağırıyla sınamasın

evde yalnız olmakda aşırı derecede etkiliyr sende üzülme canm benm senn problemn nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…