çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

allah razı olsun canım evet haklısın aslında ama ben en ufak olumsuzlkta duadan yüz çevirir oldum günahkar oldum isyana düştüm allahm affetsin

Boyle soyleme canim..
Hangimiz gunahkar degiliz ki?
Sen Rabbine bir adim git..
O sana kosarak gelir..
Hepimiz bazen 'yeter artik' demek istiyoruz..
Belkide dedigimiz oluyor..
Buda bir surec canim atlatacaksin insaAllah..
İnsirah ve Duha surelerini bol bol oku..

İnsirah'ta Rabbim der ki:
Bir zorlukla beraber bir kolaylik vardir..
Elbet bir zorlukla beraber bir kolaylik daha vardir..

Duha'da Rabbim der ki:
Kusluk vaktine andolsun ki,
Rabbin sana kusmesi,
sana darilmadi..
Senin gelecegin gecmisinden daha hayirlidir..

Rabbim gonlune ferahlik versin

Son düzenleme:
Canim bende senin gibiydim 7senelik evliyim onca tedavi gordum asilama tupbebek 2.tupbebek tedavisine hazirlanirken o ay hamile oldugumu ogrendim dunyalar benim olmustu kızım olacakti ama 38haftalikken karnimda öldü 6ay oldu acısı hala ilkgunki gibi bol bol dua et seni rahatlatir rabbim en kısa zamanda yuzunu guldursun...

okadar güzel yazmışsınki canım okurken rahatladım sanki ama çok istemzsem rabbimden nasıl isteyeceğim ozman bebeğimi çok istediğiimi biliyor kalbimi biliyr keşke çok istemesem ama insan kalbine söz geçirebilrmki söylediklerini dikkate alacağım sağol desteğin için inş sende anne olursun birgün isteyen herkes çok aşırı olmasada fazlam var kilo olarak pcos var bende başlıbaşına kilo alma nedeni bu hastalık zaten

allahım sabrını versin canım çok üzüldüm inş birdaha hamile olursun sağlıkla alırsın kucağına senn ne sorunun vardı neden olmuyr bebeğin canm benm duan için sağol inşş

allah razı olsun canım negüzel yazmşsın hemen okumak geldi içimden mealini okuyablrmym acaba şuan adetliyim ya

adetim bitsin inş okumaya başlayacağm türkçe okusam olurmu arapça okuyamıyrm

Hicbir kelimenin seni teselli etmicegini o kadar iyi biliyorum ki ama tesadufen gordum ve yazdiklarina agladim inan ki
Benimde 1.5 sene bebegim olmadi yasadiklarina benzer seyleri bende yasadim
Inanmicaksin ama ummadigim anda geldi gercekten bebegim bak simdi gunleri sayiyorum
Inan bende cok isyanlardan dondum bu senin hayatinin zorlu sureci gecicegine bugunlerin biticegine inan
Allah ne zaman yazdiysa o zaman gelicek insallah
Ben spora gidip biraz kendimi disari verdigim ay hamile kaldim dusunsene salonda ne agirliklar kaldirdim onca ay kendime dikkat ettim ama rabbim o zamana yazmis o zaman tutundu bana yavrum
Bazen annemi bile kiskaniyordum senin cocugun var bu hayatta daha ne yasamis olabilirsin ki derdim onunda ici parcalanirdi ama icimde oyle buyuk bir ofke vardi iste
Simdi sonsuz bi sukur var icimde dua et hic vazgecme Allah isteyince olucak oldugu zaman dua et dememin sebebini cok iyi anlicaksin
Rabbim tez zamanda nasib etsin adini sanini bilmem ama dogumumda dua edicem soz

allah razı olsun canım negüzel yazmşsın hemen okumak geldi içimden mealini okuyablrmym acaba şuan adetliyim ya

adetim bitsin inş okumaya başlayacağm türkçe okusam olurmu arapça okuyamıyrm

Tabiki olur canim

sağol canım desteğin için haklısın allh korusn arkadşın adına çok üzüldüm allh korusun sevdiklermzn acısıyla sınamasın rabbim allhım çocuklarını sana bağşlasın ben sağlıklı hayırlı 1 taneye bile razıym canm inş birgün olur benmde bebişm

allahım evladını bağışlasın canım seni üzmek istemzdm hamile halinle adım cansu canım dua edersn çok sevnrm desteğin için allh razı olsun sağol inş bende senn gibi kavuşrm yavruma

allahım evladını bağışlasın canım seni üzmek istemzdm hamile halinle adım cansu canım dua edersn çok sevnrm desteğin için allh razı olsun sağol inş bende senn gibi kavuşrm yavruma

Canim ben bu aralar cok duygusalim ve bu yollardan cok yakin bi zamanda gectim uzmedin yani kendini suclu hissetme sakin :))
Suanda karnimda bebegim oldugu icin yazmadim bu rahatlikla degil yani
Daha yeni gectim o yollari
Silkelen kendine gel elinden geliyorsa spora git olmadi hergun biraz yuruyus yap kulakligini takip oda olmadi orgu or yani biseylerle ilgilen
Bende dua edicegime soz veriyorum bigun bu sayfaya baktigimda icinde burukluk degil mutluluk olsun
Iyi geceler

allahım sabrını versin canım çok üzüldüm inş birdaha hamile olursun sağlıkla alırsın kucağına senn ne sorunun vardı neden olmuyr bebeğin canm benm duan için sağol inşş
Amin canim yumurta tembelligi ve esimdede sperm sayisi vardi tedavisiz olmaz dediler o ay kafamdan atmistim tupbebek olacak diye rahattim hamile kalmisim haberim yoktu stres yapma bak buay adetim olmadi test yaptim negatif cikti adet sokturucu kullaniyorum olmasi icin peki doktor ne diyor durumuna

canım bizde görünürde problem yok ama yine de Allah bilir....yani olmayınca olmuyor işte canım illa problem olmasına gerek yok rabbim büyük birgün bizlerde anne olacağız inşallah bütün kalbimle inanıyorum ben buna rabbim dualarımızı geri çevirmez canım

sağol canım inş sende bende isteyen herkes anne olur enkısa zzamnda dediğini yapıcam
bi süreliğine de olsa rahatlıyorsun ...kendimize eziyet ediyoruz resmen bi kere eşim şehir dışındaydı düşün düşün ağlamaya başladım sonrada ağlama krizine girdim resmen gözlerim balon gibi şişti.Allah bizlere kolaylık versin tabi etrafımızdakilere de zor bi psikoloji çünkü

bu hastalik oyle bir kisir dongu icerisindeki kilo pcoyu tetikliyor pcoda kiloyu tetikliyor sen o zinciri kirarsan ikisindende kurtulursun ınşallah birde yazdim ama sogan suyunu dene mutlaka tadi ilk zamanlar kotu gelebilir ama alisirsin icerken nefes alma tadini hissetmessin ben o sekilde iciyorum salikli beslen bu arada hep ayni seyleri soyluyorum ama umutsuzluga kapilma sakin inan birgun hamile kalicaksin belki cocuk dil cocuklarin olucak bir gun diceksin bosuna zulm etmisim kendimediye bu arada hani yazmisin ya cok istemezsem nasil isteyecegim rabbimden diye tabiki isticen cok isticen koru korune istemiycen takinti haline getirmicen rabbimden dile sabr ile dile olmazsada bak olmuyor diye yilma sabr ile bekle hersey onun elinde unutma sen yeterki iste o zaten vermeye hazir vermek istemeseydi istemeyi vermezdiki yeterki sen istemeseni bil...olurya caninin sikildigi an bilgisayardan senai demirci yaz youtube da cok guzel siirleri var acayip rahatlaticak seni emin ol dinle bol bol ayrtiyeten cok guzel kitaplarivar okuyabilirsin siddetletavsiye ederim ...azicik rahatla emin ol bir gun anneolucaksin...

allh razı olsun canım inşallah inşallah sanada iyigeceler canım doğumun kolay geçer inş

allah razı olsun canım çok haklısın tavsiyelerini dikkate alacağım çok sağol

benmkide aynı yumurtalk tembelliğ yani pcos doktor rahim filmi sonrasında duruma göre gonal f tarzı ilaçalra geçeriz dedi

amin canım allh yardımcımız olsun

Umarim dilediginiz gibi bebeginiz olur orasi ayri ama bir kerecik geldiginiz hayati neden bu kadar kendinize ve esinize zehir ediyorsunuz ki?!!
Lutfen kendinizi uzmeyin, bebek ile ilgili sitelere girip, masaustunuzu bebek resmi yapip, kendinize aci cektiriyorsunuz...
Daha mantikli, olgun davranmaya calisin, takinti haline getirmeyin, olursa ne ala, fakat buna endeksli yasamak size birsey kazandirmiyor, hatta alip goturuyor, huzurunuzu, esinizin ve sizin gunlerinizi, nesenizi vs.
Son zamanlarda okudugum bir yazi der ki: Stresli kadinlar daha zor hamile kaliyormus!!!
Internette arastirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…