allah razı olsun canım evet haklısın aslında ama ben en ufak olumsuzlkta duadan yüz çevirir oldum günahkar oldum isyana düştüm allahm affetsin
7
oncelik sunu belirteyim neyi cok isterseniz sizi onunla imtihan ederim diyor Allah bir ayeti keriminde o yuzden hayatta hic bir seyi cok isteme, istemeki o senin imtihanin olmasin zaten cok istesende olmayacak Allah ol demedikten sonra...onun icin Allahla arani guzel tutki isteklerini yerine getirsin arkadasim yani maneviyatini biraz guclendir derim sen el acip istemeye usenirsen verirmi Allah sence? bilmiyormu cok istedigini biliyor ama belki bubebek vesilesiylede olsa senden el acip yalvarmani bekliyor...dua dua dua derim ben inanilmaz bir hazinedir kul icin her kapiyi acar her dilegi gerceklestirir kaderi bile degistirir,kaderin senin agzindan cikicak sozlerde aslinda...ilk tavsiyem bu sana aslinda ikincitavsiyem sen bu bebek isini cok takinti haline getirmissin bence biraz duzelt kendini yok olmuyor aklimdan cikmiyor dicen belki ama valla bal gibi isteyince beyinden atiliyormus bende istiyorum bebek 2012 agustosundan beride korunmuyorum ama olmuyor bende bir ara takintihaline getirdim ama baktim kendime zarardan baska bisi yapmiyorum kendime zulm etmeyi biraktim spora basladim spor adeta beni yeni bir insan yaptim bedenenden cok zihinsel faydasini gordum gecen bir programda izledim bir pskiyatris sporun bir takim hormonlari rahatlatip zihinsel olarak gevsediklerini ve mutluluk hormonu salgilandigini anlatti, gercekten spor yapinca cok mutlu oluyorum hem bedenim guzellesiyor hemde kendime zaman ayirmanin verdigi bir mutluluk oluyor.sende ksinlikle ve kesinlikle basla spora belediyelerin spor salonlarina gidebilirsin imkanin yoksa eve bir kosu bandi bisiklet alabilirsin, bunun disinda kitap oku kursa git bunlar seni rahatlatir beynini mesgul tutar suan bosluktasin onun icin bu kadar cok dusunuyorsun bebisi...ayriyeten kilolu biriysen kilo ver aldigin her fazladan kilo sni bebege daha cok uzaklastirir haberin olsun esin icinde gecerli bu spor yapin mutlaka yuruyuslere cikin yediklerinize dikkat edin saglikli dengeli beslenin sigara alkol turu seylerden uzak durun +sogan kuru incir kuru bunlar sana basit seyler gibi gelebilir ama sogan suyu gercek bir mucize yaptim birkere normalde sancili gecen adetlerim yaptigim ay sancisiz gecti adet oldummu gercekten anlayamadim tekrar basladim bu ay hatta yaptim simdi hafif iliyinca icicem benden sana tavsiyelerim bunlar biraz akisina birak bu arada yapman gereknleri yap yine ama kendini cok sartlama ibadetlerine onem ver kafani bos birakma zamankisitli iyi bir anne olmak icin hazirlik yap mesele hamile kalip dogurmak dil mesele cocuk yetistirmek...sen bir cocuk yetistirmek icin yeterli donanimdamisin once ona bak ona gore tedbirini al arkadasim kalin saglicakla....
Canim bende senin gibiydim 7senelik evliyim onca tedavi gordum asilama tupbebek 2.tupbebek tedavisine hazirlanirken o ay hamile oldugumu ogrendim dunyalar benim olmustu kızım olacakti ama 38haftalikken karnimda öldü 6ay oldu acısı hala ilkgunki gibi bol bol dua et seni rahatlatir rabbim en kısa zamanda yuzunu guldursun...
Boyle soyleme canim..
Hangimiz gunahkar degiliz ki?
Sen Rabbine bir adim git..
O sana kosarak gelir..
Hepimiz bazen 'yeter artik' demek istiyoruz..
Belkide dedigimiz oluyor..
Buda bir surec canim atlatacaksin insaAllah..
İnsirah ve Duha surelerini bol bol oku..
İnsirah'ta Rabbim der ki:
Bir zorlukla beraber bir kolaylik vardir..
Elbet bir zorlukla beraber bir kolaylik daha vardir..
Duha'da Rabbim der ki:
Kusluk vaktine andolsun ki,
Rabbin sana kusmesi,
sana darilmadi..
Senin gelecegin gecmisinden daha hayirlidir..
Rabbim gonlune ferahlik versin
allah razı olsun canım negüzel yazmşsın hemen okumak geldi içimden mealini okuyablrmym acaba şuan adetliyim ya
adetim bitsin inş okumaya başlayacağm türkçe okusam olurmu arapça okuyamıyrm
Canim kolay olmasa da uzmemeye calis kendini insallah hayirli vakitte hayurli bir evladin olur.benim de 2.bebegim 1yil sonra oldu.ilk hamileligimde hic beklememistik.oyle olunca 2.de senin gibi her ay uzuntuye kapilmaya basladim.dr.herhangi bir problem olmadgini soyluyordu hem de.bi durdum dusundum ya ben ne yapiyirum neden yipratiyorum kendimi dedim.Hasa Rabbimden iyi mi bilecem o blir en iyisini dedim.ve artik takibi biraktigim ay hamile kaldim.
Bak sana 5sene bebek sahibi olamayan yakin arkadsimi anlatiyim.bu arkadasimin esinin sperm problemi vardi.2tup bebek denemesi basarisiz oldu.3.ye baslamaya kara verdikleri an hamile oldugunu ogrendi :) bitkisel tedavi yontemlerini cok denedi.sin 3 yili ozellikle hayatini zindan etti.neyse hamile kalinca tabi cok sevindiler.bebegimiz digdu cok sukur saglikla.40i cikmadan bu arkadasimin 19yasindaki tip fakultesi ogrencisi kardesi trafik kazasinda oldu.aradan bur ay gecti esinin ailesinin iflas ettigini ve esinin de kendindn habersiz 200bin kadar borca battigini ogrendi.ne bebeginin sevincini yasayabildi ne mutlulugunu.sukurune devam edyor tabi ama Rabbim ne verirse hayirlisini verir.inancini yuksek tut.isyankar olma.vermiyorsa da vardir bir bildigi.umudunu da hic yitirme.sen okulunu bitirmeye odaklan oncelkle
Hicbir kelimenin seni teselli etmicegini o kadar iyi biliyorum ki ama tesadufen gordum ve yazdiklarina agladim inan ki
Benimde 1.5 sene bebegim olmadi yasadiklarina benzer seyleri bende yasadim
Inanmicaksin ama ummadigim anda geldi gercekten bebegim bak simdi gunleri sayiyorum
Inan bende cok isyanlardan dondum bu senin hayatinin zorlu sureci gecicegine bugunlerin biticegine inan
Allah ne zaman yazdiysa o zaman gelicek insallah
Ben spora gidip biraz kendimi disari verdigim ay hamile kaldim dusunsene salonda ne agirliklar kaldirdim onca ay kendime dikkat ettim ama rabbim o zamana yazmis o zaman tutundu bana yavrum
Bazen annemi bile kiskaniyordum senin cocugun var bu hayatta daha ne yasamis olabilirsin ki derdim onunda ici parcalanirdi ama icimde oyle buyuk bir ofke vardi iste
Simdi sonsuz bi sukur var icimde dua et hic vazgecme Allah isteyince olucak oldugu zaman dua et dememin sebebini cok iyi anlicaksin
Rabbim tez zamanda nasib etsin adini sanini bilmem ama dogumumda dua edicem soz
Yazdiklarini okuyunca cok uzuldum adina ins hamilesindir ca[MENTION][/MENTION]nim[/QUOTE
üzülme canm malesef hamile değilm adet oldum bugün
allahım evladını bağışlasın canım seni üzmek istemzdm hamile halinle adım cansu canım dua edersn çok sevnrm desteğin için allh razı olsun sağol inş bende senn gibi kavuşrm yavruma
Amin canim yumurta tembelligi ve esimdede sperm sayisi vardi tedavisiz olmaz dediler o ay kafamdan atmistim tupbebek olacak diye rahattim hamile kalmisim haberim yoktu stres yapma bak buay adetim olmadi test yaptim negatif cikti adet sokturucu kullaniyorum olmasi icin peki doktor ne diyor durumunaallahım sabrını versin canım çok üzüldüm inş birdaha hamile olursun sağlıkla alırsın kucağına senn ne sorunun vardı neden olmuyr bebeğin canm benm duan için sağol inşş
sağol canım benm inş sende yavruna kavuşursn biranönce insan istemedende olsa yıprtyr kendini işte napalım bizimde sınavımz böyleymş demekki allhımbundan ağırıyla sınamasın
evde yalnız olmakda aşırı derecede etkiliyr sende üzülme canm benm senn problemn nedir
bi süreliğine de olsa rahatlıyorsun ...kendimize eziyet ediyoruz resmen bi kere eşim şehir dışındaydı düşün düşün ağlamaya başladım sonrada ağlama krizine girdim resmen gözlerim balon gibi şişti.Allah bizlere kolaylık versin tabi etrafımızdakilere de zor bi psikoloji çünküsağol canım inş sende bende isteyen herkes anne olur enkısa zzamnda dediğini yapıcam
bu hastalik oyle bir kisir dongu icerisindeki kilo pcoyu tetikliyor pcoda kiloyu tetikliyor sen o zinciri kirarsan ikisindende kurtulursun ınşallah birde yazdim ama sogan suyunu dene mutlaka tadi ilk zamanlar kotu gelebilir ama alisirsin icerken nefes alma tadini hissetmessin ben o sekilde iciyorum salikli beslen bu arada hep ayni seyleri soyluyorum ama umutsuzluga kapilma sakin inan birgun hamile kalicaksin belki cocuk dil cocuklarin olucak bir gun diceksin bosuna zulm etmisim kendimediye bu arada hani yazmisin ya cok istemezsem nasil isteyecegim rabbimden diye tabiki isticen cok isticen koru korune istemiycen takinti haline getirmicen rabbimden dile sabr ile dile olmazsada bak olmuyor diye yilma sabr ile bekle hersey onun elinde unutma sen yeterki iste o zaten vermeye hazir vermek istemeseydi istemeyi vermezdiki yeterki sen istemeseni bil...olurya caninin sikildigi an bilgisayardan senai demirci yaz youtube da cok guzel siirleri var acayip rahatlaticak seni emin ol dinle bol bol ayrtiyeten cok guzel kitaplarivar okuyabilirsin siddetletavsiye ederim ...azicik rahatla emin ol bir gun anneolucaksin...okadar güzel yazmışsınki canım okurken rahatladım sanki ama çok istemzsem rabbimden nasıl isteyeceğim ozman bebeğimi çok istediğiimi biliyor kalbimi biliyr keşke çok istemesem ama insan kalbine söz geçirebilrmki söylediklerini dikkate alacağım sağol desteğin için inş sende anne olursun birgün isteyen herkes çok aşırı olmasada fazlam var kilo olarak pcos var bende başlıbaşına kilo alma nedeni bu hastalık zaten
Canim ben bu aralar cok duygusalim ve bu yollardan cok yakin bi zamanda gectim uzmedin yani kendini suclu hissetme sakin :))
Suanda karnimda bebegim oldugu icin yazmadim bu rahatlikla degil yani
Daha yeni gectim o yollari
Silkelen kendine gel elinden geliyorsa spora git olmadi hergun biraz yuruyus yap kulakligini takip oda olmadi orgu or yani biseylerle ilgilen
Bende dua edicegime soz veriyorum bigun bu sayfaya baktigimda icinde burukluk degil mutluluk olsun
Iyi geceler
bu hastalik oyle bir kisir dongu icerisindeki kilo pcoyu tetikliyor pcoda kiloyu tetikliyor sen o zinciri kirarsan ikisindende kurtulursun ınşallah birde yazdim ama sogan suyunu dene mutlaka tadi ilk zamanlar kotu gelebilir ama alisirsin icerken nefes alma tadini hissetmessin ben o sekilde iciyorum salikli beslen bu arada hep ayni seyleri soyluyorum ama umutsuzluga kapilma sakin inan birgun hamile kalicaksin belki cocuk dil cocuklarin olucak bir gun diceksin bosuna zulm etmisim kendimediye bu arada hani yazmisin ya cok istemezsem nasil isteyecegim rabbimden diye tabiki isticen cok isticen koru korune istemiycen takinti haline getirmicen rabbimden dile sabr ile dile olmazsada bak olmuyor diye yilma sabr ile bekle hersey onun elinde unutma sen yeterki iste o zaten vermeye hazir vermek istemeseydi istemeyi vermezdiki yeterki sen istemeseni bil...olurya caninin sikildigi an bilgisayardan senai demirci yaz youtube da cok guzel siirleri var acayip rahatlaticak seni emin ol dinle bol bol ayrtiyeten cok guzel kitaplarivar okuyabilirsin siddetletavsiye ederim ...azicik rahatla emin ol bir gun anneolucaksin...
Amin canim yumurta tembelligi ve esimdede sperm sayisi vardi tedavisiz olmaz dediler o ay kafamdan atmistim tupbebek olacak diye rahattim hamile kalmisim haberim yoktu stres yapma bak buay adetim olmadi test yaptim negatif cikti adet sokturucu kullaniyorum olmasi icin peki doktor ne diyor durumuna
bi süreliğine de olsa rahatlıyorsun ...kendimize eziyet ediyoruz resmen bi kere eşim şehir dışındaydı düşün düşün ağlamaya başladım sonrada ağlama krizine girdim resmen gözlerim balon gibi şişti.Allah bizlere kolaylık versin tabi etrafımızdakilere de zor bi psikoloji çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?