- 9 Haziran 2012
- 3.799
- 15.491
- 408
Merhaba hanımlar..
Benim kalbimi kıran yüreğimi iki parçaya bölen bi olaydan bahsetmek istiyorum sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ablam köyden 1 aylığına bizim yasadigimiz şehire geldi.. diğer 3 kardeşimin de evine gitti misafir oldu ben davet ettim beni red etti.. zaten görüştük teşekkürler dedi.. hic bir sıkıntım yok onunla beni neden seçti anlamadım.. doğum günü var diye hediyesini bile hazır etmiştim..
O kadar içimden silindi ki.. bugün eşime de dedim asla kapısını açmam artık..
Her gittiğimde hediyem le giderdim çocuğunu evlendirdi ona hediye ile gittim takımı taktım..
O tenezzül edip evime gelmedi davet ettiğim halde.. diğer kardeşlerime de dedim siz kardessiniz de ben degilmiyim bana neden gelmiyor..
Zamanı fazla yok zaten dediler.. yalan daha 2 hafta sonra dönecek köye..
O kadar üzgün o kadar kırgınım ki ...
Silindi bi anda içimden kalbimden hayatımdan...
Asla gitmem evine diyorum eşim yapma bu kadar olmaz deme öyle diyo...
Sizce???
Benim kalbimi kıran yüreğimi iki parçaya bölen bi olaydan bahsetmek istiyorum sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ablam köyden 1 aylığına bizim yasadigimiz şehire geldi.. diğer 3 kardeşimin de evine gitti misafir oldu ben davet ettim beni red etti.. zaten görüştük teşekkürler dedi.. hic bir sıkıntım yok onunla beni neden seçti anlamadım.. doğum günü var diye hediyesini bile hazır etmiştim..
O kadar içimden silindi ki.. bugün eşime de dedim asla kapısını açmam artık..
Her gittiğimde hediyem le giderdim çocuğunu evlendirdi ona hediye ile gittim takımı taktım..
O tenezzül edip evime gelmedi davet ettiğim halde.. diğer kardeşlerime de dedim siz kardessiniz de ben degilmiyim bana neden gelmiyor..
Zamanı fazla yok zaten dediler.. yalan daha 2 hafta sonra dönecek köye..
O kadar üzgün o kadar kırgınım ki ...
Silindi bi anda içimden kalbimden hayatımdan...
Asla gitmem evine diyorum eşim yapma bu kadar olmaz deme öyle diyo...
Sizce???