Çok üzgünüm..kendimi dışlanmış hissediyorum...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.799
15.491
408
Merhaba hanımlar..
Benim kalbimi kıran yüreğimi iki parçaya bölen bi olaydan bahsetmek istiyorum sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ablam köyden 1 aylığına bizim yasadigimiz şehire geldi.. diğer 3 kardeşimin de evine gitti misafir oldu ben davet ettim beni red etti.. zaten görüştük teşekkürler dedi.. hic bir sıkıntım yok onunla beni neden seçti anlamadım.. doğum günü var diye hediyesini bile hazır etmiştim..
O kadar içimden silindi ki.. bugün eşime de dedim asla kapısını açmam artık..
Her gittiğimde hediyem le giderdim çocuğunu evlendirdi ona hediye ile gittim takımı taktım..
O tenezzül edip evime gelmedi davet ettiğim halde.. diğer kardeşlerime de dedim siz kardessiniz de ben degilmiyim bana neden gelmiyor..
Zamanı fazla yok zaten dediler.. yalan daha 2 hafta sonra dönecek köye..
O kadar üzgün o kadar kırgınım ki ...
Silindi bi anda içimden kalbimden hayatımdan...
Asla gitmem evine diyorum eşim yapma bu kadar olmaz deme öyle diyo...
Sizce???

Hediye ile gitmeniz ne alaka anlamadım..Kardeşinizle araniZda acaba bir sorun felan mi oldu ?
Ya da farkında olmadan kirmis olabilir misiniz ?
Belli ki bir konuda size tepkili.

Hediye ile gitmeniz ne alaka anlamadım..Kardeşinizle araniZda acaba bir sorun felan mi oldu ?
Ya da farkında olmadan kirmis olabilir misiniz ?
Belli ki bir konuda size tepkili.

Köy de oturduğu için her defasında hediye ile gidiyorum severim ben hediye vermeyi...

Kırgınısınız, üzgünsünüz ama asla asla demeyin, ablanızın kılına zarar gelse yine en çok üzülecek olan sizsiniz, ablanıza sorsanız konuşsanız belki bilmeden aranızda geçen bir söze, bir davranışa kırılmıştır.

Belki gercekten zahmet vermek istememiştir size. Alınacağınızı bilse gelirdi . Kucuk çocuğunuz falan var miydi? Abla cok yakın biri çünkü, belki de kucuk cocukla falan uğraşmasın hazirlik temizlik yapip demiştir. İletisiminizi bilemiyorum hani cok yakın bir abla kardes iliskisiniz yoksa haklısınız alınmakta.

Çocuğum yok ama akşam 9 a kadar çalışıyorum... sonuçta bi kere gelecek bu bir sebep değil bana göre.. köye dönecek zaten..
Ablanın kardeşe zahmeti mi olur

Çocuğum yok ama akşam 9 a kadar çalışıyorum... sonuçta bi kere gelecek bu bir sebep değil bana göre.. köye dönecek zaten..

İnanın bende sizinle aynı düşüncedeyim de bazıları gercekten yormamak icin oyle yapıyor. Annanem bazen geleceğini bile demezdi elinde bir şeyler yapıp getirirdi siz işten geldiniz uğraşmayın yorgunsunuzdur diye. Kızarız o kadar uzun yolda posetlerimi taşıdın diye umursamaz bildiğini yapar. Bazen gel deriz gelmez yorgunsunuz yatın dinlenin diye. Yani siz hissedersiniz az çok ablanızın gercekten niye gelmediğini.

Boyle durumlarda acik acik sormak lazim. Insan oturdugu yerden kurdukca kuruyor yoksa. Arayip kirildiginizi soyleyin, bu davranisinin nedenini sorun. Bunu yaparak bir sey kaybetmezsiniz, en kotu ihtimalle kafaniz rahatlar, en iyi ihtimalle ablanizla iliskinizde bir sorunu cozersiniz.

Kötü niyeti yoktur. Çalışan insana yapılan genel bir uygulama. Rahatsiz etmemek için gelmezler. :)

Krdeslerinize değilde arayıp direk ablanız deseniz

bence cok haklısınız
dıyelım kı bırseye kırıldı yahu sızın bundan haberınız bıle yok kardes kardese ben sana su konuda kırıldım dıyemeyecekse ... cozmek ıstemıyor küs kalmak ıstıyor demek kı derım

ortada hıc bır sorun yok dıyorsunuz mutlu olsun dıye köyde dıye elım kolum dolu gıderım cocugunu evlendırdı eksık bırakmadım bırcok seyden dıyorsunuz
e o aıleyse sızde aılesınız onunkısı yegende sızınkısı bal kabagı mı

haksızlık etmıs net

su hayatda kım olursa olsun haksızlık ettı mı ve bır ınsan olarak uzlasmak ıyı olmak yerıne tam tersı uzaklıgı sectı mı ben hadı eyvallah der kapımı kapatırım sahsen

ıkı gunluk dunya onlar kendılerını uzmuyor dert etmıyor ne uzecem kendımı ya

sıze de tavsıye ederım

ayrıca yorulacak olsanız davet etmezdınız zaten davet eden sızsınız sızın yerınıze nıye dusunuyor kı yorulup yorulmayacagınızı

oyle oldugunu sanmıyorum bunun evde oturmakla calısmakla alakası yok ınsan ablası kardesı geldı mı yük olarak yorgunluk olarak gormez sız deger vermıs davet etmıssınız ıcabet etmesı gerektı yorulacagınızı dusunen vaktı olmayan ınsan canım goruyorsun senı kırmak ıstemıyorum sadece kahveye geleyım dıyebılırdı

Arayın direkt sorun , gelmedin üzüldüm bişey mi yaptım deyin. Kardeşler arasında politika olmaz, belki eşinizle bi problem olmuştur o yüzden gelmek istememiştir.

Sor bence abla noldu bı sorun mu var gıbı yok dersede kırıldgınızı bellı ederdinız. Ben olsam bende uzulurum

Geç saate kadar çalışıyorsunuz, kadın rahatsız etmek istememiştir ya da başka sebebi vardır.
Yeğeninize takı takmak çok büyük bir lütuf değil, olması gereken bir şey. Ablanızı eşinize şikayet ediyorsunuz, üstelik bir daha kapısını açmam diyerek ablanızı eşinize karşı rencide ediyorsunuz. Hiç sormadan aniden silip atıyorsunuz. Allah aşkınıza bu kadın size ne yaptı? Çok abartmışsınız. Benim bir arkadaşım vardı, abisi ve yengesi İstanbula gelmişler, arkadaşımda değil de baldızında kalmışlar diye koskaca kadın trip yapıyordu, sen git onun abisi ol, falan diyordu

Alinmaniz yersiz 9 da eve geliuorsunuz ee hangi ara size gelecek de donecek kalsa siz sabah ise gideceksinoz ne yapacak evde zaten diger kardeslerde gorusmussunuz hic alinmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…