Farkına varmadan kırdığınız bir konu olabilir mi?
Hediye ile gitmeniz ne alaka anlamadım..Kardeşinizle araniZda acaba bir sorun felan mi oldu ?
Ya da farkında olmadan kirmis olabilir misiniz ?
Belli ki bir konuda size tepkili.
Sanmıyorum çünkü her zaman ki gibi davranıyor.. diğer kardeşlerimin de ağzını aradım yoooo hiç bir şey yok sadece zahmet vermeyeyim demiş.. iyi o zaman bende bidaha gitmem ona zahmet vermeyeyim dedim.. asla kapısını açmam artık...
Çocuğum yok ama akşam 9 a kadar çalışıyorum... sonuçta bi kere gelecek bu bir sebep değil bana göre.. köye dönecek zaten..Belki gercekten zahmet vermek istememiştir size. Alınacağınızı bilse gelirdi . Kucuk çocuğunuz falan var miydi? Abla cok yakın biri çünkü, belki de kucuk cocukla falan uğraşmasın hazirlik temizlik yapip demiştir. İletisiminizi bilemiyorum hani cok yakın bir abla kardes iliskisiniz yoksa haklısınız alınmakta.
Çocuğum yok ama akşam 9 a kadar çalışıyorum... sonuçta bi kere gelecek bu bir sebep değil bana göre.. köye dönecek zaten..
Ablanın kardeşe zahmeti mi olur
Sanmıyorum çünkü her zaman ki gibi davranıyor.. diğer kardeşlerimin de ağzını aradım yoooo hiç bir şey yok sadece zahmet vermeyeyim demiş.. iyi o zaman bende bidaha gitmem ona zahmet vermeyeyim dedim.. asla kapısını açmam artık...
Alinmaniz yersiz 9 da eve geliuorsunuz ee hangi ara size gelecek de donecek kalsa siz sabah ise gideceksinoz ne yapacak evde zaten diger kardeslerde gorusmussunuz hic alinmayin.Çocuğum yok ama akşam 9 a kadar çalışıyorum... sonuçta bi kere gelecek bu bir sebep değil bana göre.. köye dönecek zaten..
Ablanın kardeşe zahmeti mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?