• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok üzgünüm, Siz olsaniz ne yapardiniz?

mrv_mn35

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
269
258
628
Merhabalar,
Mevzu cok uzun ama olabildigince anlasilir yazacagim, fikirleriniz benim icin cok kiymetli. Simdiden tesekkur ederim.
Annem her zaman aşırı küsen bir kadin cocuklugumdan bu yana bayram, dugun, nisan demez birseyler bulur ya babama ya bize kuser. Ve bu bazen aylarca sürer.
Yasi altmisi gecti bu huyu daha da sert hale geldi. Aylardir babamla küs, ama nisanli olan kardesimin de düğün tarihi geldi. Bir sekilde babamla arasinda biz köprü olup dugunu yapmaya çalıştık.
Ama cok yiprandim arada, plansizlik, annemin babama beddualarina ragmen sabirla ortaligi idare etmeye calismak, babamın uzak duruşları vs.. elimden gelem herseye kosturdum kardesim icin.
Ancak olqabilecek en olumsuz şeylerden bir oldu dugun gunu etraftan takılan takilari kayboldu. Annem benim aldigimi ve posete koyduğumu soyluyor ama ben poset ya da cantama filan koydugumu kesinlikle hatirliyorum, coplerime kadar baktim ne cantadan ne baska biryerden cikti, çaldırdım desem çantamdaki hersey duruyor, para vardı kabak gibi en üstte hiç bir sey olmamış.
Kardesimin kv si ise annemin alip cantasina koydugunu soyluyor. Annem oyle inanarak benim aldigimi soyluyor ki dunyam basima yikildi. Ben yaşadıgım şehre döndüm, onlar nikah dairesine kamera kayitlari icin gitmisler ama memurlar gostermemis, karakola gitmisler hala bir netice yok malesef.
Basta kardesmin kv sine soylenmemisti ve annem oyle israrla benim aldigimi soyledigi icin oyleyse oderim ben dedim ancak kardesimin kv si de beni destekler sekilde soyleyince cok incindim annemden.
Parasi bir yana ancak yasanan seyler beni cok uzdu. Annem aşırı hırçın herseye herkese ofkeli, babamla evlilikleri cok kotu hale geldi, babam eskiden annemi idare ederdi ama artik o da soguk ve ayri davraniyor. ne yapaycagimi sasirdim..
Kendi evliliğimde sallantıdayken bir d ebu olunca eşime karşı da ayrı zor durumda kalıyorum.

Geçmiş olsun.
Zor bir durum.
Yalnız hangi takılar kayboldu anlayamadım. Geline takılan takılar mi?

Sağolın inşallah sorunsuzca hersey gün yüzüne çıkar da geçer, bu arada evet geline nikah cıkısı kurdeleye takılan takılar

Keşke evinize dönmeden önce siz polise gitseydiniz ve bu durumu açıklığa kavuşturmadan evinize donmeseydiniz.
Kardeşiniz açısından çok kötü bir durum olmuş. Çünkü damat tarafı için ha siz kaybetmissiniz ha anneniniz hiç fark etmez. Bence ne yapın edin takıların parasını ödeyin. İnsan oğlu bu belli olmaz yarın öbür gün kayboldu demezler de kendileri aldı bile derler.

çalmak kelimesi çok ağır, kayboldugu ve annem beni hedef gosterdigi için kardesim karsı tarafa henuz duyulmamısken o mahcup olmasın diye onu zor durumda koymamak için ödeyim dedim.

Keşke evinize dönmeden önce siz polise gitseydiniz ve bu durumu açıklığa kavuşturmadan evinize donmeseydiniz.
Kardeşiniz açısından çok kötü bir durum olmuş. Çünkü damat tarafı için ha siz kaybetmissiniz ha anneniniz hiç fark etmez. Bence ne yapın edin takıların parasını ödeyin. İnsan oğlu bu belli olmaz yarın öbür gün kayboldu demezler de kendileri aldı bile derler.
cok haklısınız ancak takıların kayboldugunu dugunden 2 gun sonra farkettik, kardesimde de benim oldugumm sehre gelin geldi, onunla donduk biz dugun aksamı. kardesime destek olamya calisiyordum kendimce, bilinçli şekilde takıları kesinlikle emanet almadım bunu biliyorum ama herkes takılar digerinde sanmıs malesef. ödeyecegim onu sineme cekecegim de yasananları nasıl atlatacagım bilemiyorum.

Bu taki işi törenden önce konuşulur bir kişi sorumlu olur o kişi baska bir şey yapmadan sadece takılara sahip çıkar. Baştan konuşulmadı mi? Polise tekrar gitsinler kayıtlar silinmeden israrci olsunlar gerekirse polisle beraber gitsinler oraya.

Anneni nazlamayi bırakmalısınız acil olarak. Kardeşinin en önemli günlerinde bu yaptığı afra tafra bencillikten baska bir şey değil. Seni taki konusunda direkt satmış zaten. Annen pek iyi birisine benzemiyor üzgünüm. Ya gidip psikolojik destek alsın ya da bırakın n3 hali varsa görsün. En iyisini babanız yapıyor. Siz niye kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz anlamadım eşinizle aranız bozulacak kadar hayatınıza dahil etmeyin artık.

Anne babanızın durumları nasıl, düğün masraflarını kim üstlendi? Bir de daha önceden annenizin yalan iftira vs gibi huyları var mıydı?
Evet eğer öyle huyları varsa takıların yanına yaklaştırmamak gerekiyordu. Babaya sorsalar evi bir arasa aslında iyi olur.

Evet eğer öyle huyları varsa takıların yanına yaklaştırmamak gerekiyordu. Babaya sorsalar evi bir arasa aslında iyi olur.
Benim de aklıma direkt annenin alıp kızına yıkmaya çalıştığı geldi sağlıklı biri değil belli ki, bence de evin aranması gerekiyor yoksa maddi manevi konu sahibine dert olacak, yazık.

takı sorumlulugu birinde olsun diye konusulmadı, takı kurdelesini omuzlara damadın ve bizim teyzemiz takmıslar videoda onu bulduk ama cıkarılma kısmı kimin aldıgının kaydı bizde yok malesef. düğün masraflarını genelde damat ve kardesim ustlendi. diger kardesimin de annem dugununde problem cıkardı baska seylerden, bu dugun içe sinsin diye ugrasıyordum ama olmadı, hiç aklıma gelmeyecek seyler yasandı. neye üzülecegimi sasırıyorum.

takı sorumlulugu birinde olsun diye konusulmadı, takı kurdelesine damadın ve bizim teyzemiz takmıslar videoda onu bulduk ama cıkarılma kısmı kimin oldıgının kaydı bizde yok malesef. düğün masraflarını genelde damat ve kardesim ustlendi. diger kardesimin de annem dugununde problem cıkardı baska seylerden, bu dugun içe sinsin diye ugrasıyordum ama olmadı, hiç aklıma gelmeyecek seyler yasandı.
Kardeşiniz kimin çıkardığıni hatırlamıyor mu?

Takıları ödemeyi teklif etmişsiniz kim ne takti nerden bileceksiniz ki, nikahta ya da salonda bildiğim bir çanta içine koyuluyor o çantayı kim tutuyordu.
o kayıp işte bilmiyorum annem bana atıyor, kardesimin kv si annemin aldıgını soyluyor.

takı sorumlulugu birinde olsun diye konusulmadı, takı kurdelesine damadın ve bizim teyzemiz takmıslar videoda onu bulduk ama cıkarılma kısmı kimin oldıgının kaydı bizde yok malesef. düğün masraflarını genelde damat ve kardesim ustlendi. diger kardesimin de annem dugununde problem cıkardı baska seylerden, bu dugun içe sinsin diye ugrasıyordum ama olmadı, hiç aklıma gelmeyecek seyler yasandı.
Kaç gün önce oldu düğün? Görüntüler silindi mi bari onu sorsunlar yapılan yere. Siz almadıysanız anneniz aldı o zaman o ödeyecek. Babanız ne diyor?

Ne yapardınız demişsiniz ben odemezdim ortada bir hırsızlık var ortaya çıkacak elbet. O anne ile de bir daha görüşmezdim. Bana hırsız diyenle dirlik bozanla annem olsa işim olmaz.

Back
X