cok haklısınız ancak takıların kayboldugunu dugunden 2 gun sonra farkettik, kardesimde de benim oldugumm sehre gelin geldi, onunla donduk biz dugun aksamı. kardesime destek olamya calisiyordum kendimce, bilinçli şekilde takıları kesinlikle emanet almadım bunu biliyorum ama herkes takılar digerinde sanmıs malesef. ödeyecegim onu sineme cekecegim de yasananları nasıl atlatacagım bilemiyorum.Keşke evinize dönmeden önce siz polise gitseydiniz ve bu durumu açıklığa kavuşturmadan evinize donmeseydiniz.
Kardeşiniz açısından çok kötü bir durum olmuş. Çünkü damat tarafı için ha siz kaybetmissiniz ha anneniniz hiç fark etmez. Bence ne yapın edin takıların parasını ödeyin. İnsan oğlu bu belli olmaz yarın öbür gün kayboldu demezler de kendileri aldı bile derler.
Evet eğer öyle huyları varsa takıların yanına yaklaştırmamak gerekiyordu. Babaya sorsalar evi bir arasa aslında iyi olur.Anne babanızın durumları nasıl, düğün masraflarını kim üstlendi? Bir de daha önceden annenizin yalan iftira vs gibi huyları var mıydı?
Benim de aklıma direkt annenin alıp kızına yıkmaya çalıştığı geldi sağlıklı biri değil belli ki, bence de evin aranması gerekiyor yoksa maddi manevi konu sahibine dert olacak, yazık.Evet eğer öyle huyları varsa takıların yanına yaklaştırmamak gerekiyordu. Babaya sorsalar evi bir arasa aslında iyi olur.
Kardeşiniz kimin çıkardığıni hatırlamıyor mu?takı sorumlulugu birinde olsun diye konusulmadı, takı kurdelesine damadın ve bizim teyzemiz takmıslar videoda onu bulduk ama cıkarılma kısmı kimin oldıgının kaydı bizde yok malesef. düğün masraflarını genelde damat ve kardesim ustlendi. diger kardesimin de annem dugununde problem cıkardı baska seylerden, bu dugun içe sinsin diye ugrasıyordum ama olmadı, hiç aklıma gelmeyecek seyler yasandı.
o kayıp işte bilmiyorum annem bana atıyor, kardesimin kv si annemin aldıgını soyluyor.Takıları ödemeyi teklif etmişsiniz kim ne takti nerden bileceksiniz ki, nikahta ya da salonda bildiğim bir çanta içine koyuluyor o çantayı kim tutuyordu.
hatılamıyorum diyor o da.Kardeşiniz kimin çıkardığıni hatırlamıyor mu?
Kaç gün önce oldu düğün? Görüntüler silindi mi bari onu sorsunlar yapılan yere. Siz almadıysanız anneniz aldı o zaman o ödeyecek. Babanız ne diyor?takı sorumlulugu birinde olsun diye konusulmadı, takı kurdelesine damadın ve bizim teyzemiz takmıslar videoda onu bulduk ama cıkarılma kısmı kimin oldıgının kaydı bizde yok malesef. düğün masraflarını genelde damat ve kardesim ustlendi. diger kardesimin de annem dugununde problem cıkardı baska seylerden, bu dugun içe sinsin diye ugrasıyordum ama olmadı, hiç aklıma gelmeyecek seyler yasandı.
Üzgünüm ama anneniz almis olabilir. Sonuçta kv bağımsız bir göz size aldi diyebilirdi. Görmüş sanırım aldığını, takı bu kvdenin gözü üzerindediro kayıp işte bilmiyorum annem bana atıyor, kardesimin kv si annemin aldıgını soyluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?