Olabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
Darp raporu alıp şikayetçi olacaksın. Bankayı arayıp ek kartını iptal edeceksin. Arabayı vermiyorsa aracını polise çalıntı olarak şikayet edeceksin.Olabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
İslam hukukuna göre yaşıyor mu da İslam hukukuna göre miras istiyor..3 erkek kardeşim var aileme bakan benim,tamirden,hastaneye tadilattan mutfak masrafına diyeceklerim bu kadarOlabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
Darp raporu al şikayet et, kardeş falan değil bu bildiğin düşman. Verdiğin ek kartı da iptal ettir mutlaka. Fazla yüz bulup şımarmış. Ablaya el kaldırmak, dövmek nedir ya... Çok üzüldüm yaşadığın bu duruma. Çok geçmiş olsun.Olabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
Baska sehirde mis gibi yaparsiniz. Ustelik evin masraflarindan kurtulacaginiz icin daha ekonomik de yasarsiniz.Teşekkür ederim hepinize mesajlarınız için. Hayatımda gördüğüm en manipulatif kişi. Ben bir süredir arabasız idare ediyordum. Ama artık kendi aracımı almaya karar verdim ve o da kızla evlenebilmek için mehir biriktirmişti. Ben de bana borçlu olduğunu ona sıfır araç aldığımızı söyledim. Bunların birikimi sonucu bana şiddet uygulayarak beni sindirebileceğini düşündü muhtemelen. Yakın zamanda tayin olmayı planlıyorum başka bir şehire. İstanbulda doğdum büyüdüm ama artık annemin oğluşum kafası ve kardeşiminbu iğrençliğine tahammülüm yok. Annem de zor birisi. Ama başka bir şehirde yapabilir miyim bilmiyorum. Aracımı alıp ilk tayin döneminde kimseye söylemeden tayinimi alıp gitmek istiyorum. Bir ilişkim yok arkadaşlıklar dışında beni buraya bağlayan bir şeyde yok. Aslında güzel bir ailem vardı babam hayattayken ama babam vefat ettikten sonra herkes çok değişti. Annem objektif olamadı kardeşim sadece kendi keyfinin derdine düştü. Mesela mirası islam hukukuna göre istiyor. Ama evin giderleri benden karşılanıyor fatura erzak deterjan vb. Sinirlerim çok bozuk imlalara dikkat edemedim. Devrik cümleler varsa kusura bakmayın
Araba sizin üstünüze değil mi? Köppek gibi verecek. Kartları da iptal edin. Darp raporu alın 1 kuruş vermeyin artık saygısızOlabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
İslam'a göre nikahsız biri ile sevgili olmasıda yasak ama işine gelince İslam hukuku. oh ne güzel!islam hukukuna göre istiyor.
Geri almaya bak avukatla kınuş. Afferin iyi yapmışsın bile bile lades. El ne derse desin yahu ne zaman tayinKartı bir süre önce iptal etmiştim. Arabayı da almayacaktım aslında bu tartışma olana kadar. Duydum ki annemi sıkıştırıp aracı üzerine almak istiyormuş. Nasıl bu kadar şeytan olabildi hayret içerisindeyim. Darp raporu almadım çünkü ne yazık ki benim ailem inanılmaz düzeyde el alem ne derci. Pasif biri değilim ama gücüm yok şu döneö bununla cebelleşmeye. Tayin imkanım olduğu için çekip gitmek istiyorum. Miras yoluyla kalan herşeyi de annemin isteği ile tüm kardeşlerimle annemin üzerine devir etmiştik. Eğer bir paylaşım olursa o vefat ettiğinde olsun mantığı ile. Biliyor musunuz para tabii ki önemli ama bir kardeşin ablasına bunu yapması öyle derinden kırdı ki beni. Benim için zaten bitti artık ama çok üzgünüm yine de. Verdiğim emeğe, çok enayi hissediyorum açıkçası.
Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.Araba sizin üstünüze değil mi? Köppek gibi verecek. Kartları da iptal edin. Darp raporu alın 1 kuruş vermeyin artık saygısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?