Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Teşekkür ederim hepinize mesajlarınız için. Hayatımda gördüğüm en manipulatif kişi. Ben bir süredir arabasız idare ediyordum. Ama artık kendi aracımı almaya karar verdim ve o da kızla evlenebilmek için mehir biriktirmişti. Ben de bana borçlu olduğunu ona sıfır araç aldığımızı söyledim. Bunların birikimi sonucu bana şiddet uygulayarak beni sindirebileceğini düşündü muhtemelen. Yakın zamanda tayin olmayı planlıyorum başka bir şehire. İstanbulda doğdum büyüdüm ama artık annemin oğluşum kafası ve kardeşiminbu iğrençliğine tahammülüm yok. Annem de zor birisi. Ama başka bir şehirde yapabilir miyim bilmiyorum. Aracımı alıp ilk tayin döneminde kimseye söylemeden tayinimi alıp gitmek istiyorum. Bir ilişkim yok arkadaşlıklar dışında beni buraya bağlayan bir şeyde yok. Aslında güzel bir ailem vardı babam hayattayken ama babam vefat ettikten sonra herkes çok değişti. Annem objektif olamadı kardeşim sadece kendi keyfinin derdine düştü. Mesela mirası islam hukukuna göre istiyor. Ama evin giderleri benden karşılanıyor fatura erzak deterjan vb. Sinirlerim çok bozuk imlalara dikkat edemedim. Devrik cümleler varsa kusura bakmayın
Size zarar vermeden sessizce çekin gidin şehir değiştirmek zorunda değilsiniz Meslegınız varmış kendınıze bi ev tutup çıkın . Şikayetçi olursunuz gelir rahatsız ederse . Arabayı da vermezse yıne şikayetle alırsınız . Bankayı arayıp ek kartı iptal edin
En onemli konu miras hakkinizi annenize devretmis olmaniz. Kanun nasil bolunecegini soylemis, anneye devretmek nedir Hos yasadiklariniza bakilirsa devretmeseydiniz de döve döve devrettirirmis kardesiniz. Sirra kadem basmayacaksaniz ömür boyu derdiniz var gibi gordum ben.
Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Darp raporu almadığın için yanına kar kalacak ve daha da cesaretlenecek sen böyle pasif kaldıkça. Tayin alıp gittiğinde de annenin üzerindeki her şeyi kendine alacak.
Baba yok diye tepenize cikartip simartmissiniz. Şimdi ugraşacaksiniz, karti iptal edebilirsiniz ne destek verdiyseniz çekin, miras ve araba konularinda da avukatiniz yoksa simdiden bulun konuşun.
En onemli konu miras hakkinizi annenize devretmis olmaniz. Kanun nasil bolunecegini soylemis, anneye devretmek nedir Hos yasadiklariniza bakilirsa devretmeseydiniz de döve döve devrettirirmis kardesiniz. Sirra kadem basmayacaksaniz ömür boyu derdiniz var gibi gordum ben.