Çok üzgünüm size yazmak istedim

Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Arabayı alın ve tayininizi isteyin, onlar zorsa siz daha çok zor olacaksınız.

Size zarar vermeden sessizce çekin gidin şehir değiştirmek zorunda değilsiniz Meslegınız varmış kendınıze bi ev tutup çıkın . Şikayetçi olursunuz gelir rahatsız ederse . Arabayı da vermezse yıne şikayetle alırsınız . Bankayı arayıp ek kartı iptal edin

En onemli konu miras hakkinizi annenize devretmis olmaniz. Kanun nasil bolunecegini soylemis, anneye devretmek nedir Hos yasadiklariniza bakilirsa devretmeseydiniz de döve döve devrettirirmis kardesiniz. Sirra kadem basmayacaksaniz ömür boyu derdiniz var gibi gordum ben.

Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Darp raporu almadığın için yanına kar kalacak ve daha da cesaretlenecek sen böyle pasif kaldıkça. Tayin alıp gittiğinde de annenin üzerindeki her şeyi kendine alacak.

Baba yok diye tepenize cikartip simartmissiniz. Şimdi ugraşacaksiniz, karti iptal edebilirsiniz ne destek verdiyseniz çekin, miras ve araba konularinda da avukatiniz yoksa simdiden bulun konuşun.

Bu arada siz 124 yaşında görünüyorsunuz

Çok geçmiş olsun babanın ne zaman vefat etti bilmiyorım ama erkek çocukları galiba babasızlarken daha fazla etkilenip hırçınlaşıyor öfke problemi var belliki belki yardım alması gerekiyor ama kendinizi koruyun haberler böyle ufak tefek sorunlardan çıkan şeylerle dolu kardeş bambaşka dilerim en kısa zamanda tüm bu kötü davranışları son bulur Allah her şeyi görüyor tabiki de miras herkese aynı derecede haktır

çok geçmiş olsun, benzer bir süreç yaşadım, 2 yaş büyük abim üstüme yürüdü, karnıma vurdu, hakaretler etti, sebebi ise masada onun hep oturduğu sandalyeden beni zorla kaldırdığı için. ablam ve annem bunu sindirdiler ama ben rest çektim bana sinirinin sebebi ise arabami kullanması için ona vermemiş olmam. aynı sehirde olmama raĝmen tayin beklemeden ayrı eve çıktım. maddi ve manevi olarak zordu ama simdi en azindan daha çok saygi görüyorum, gidip geliyorum, kapım evim ayrı, kać yaşındasınız, sakın sinip evde kalmayın hemen ayrı eve çıkın ya da ev arkadasligini deneyin derim

İslam hukukuna göre mi ? Hak etse vereceksiniz yani hakkınız olanı

Açıkçası onu da ona destek olan göz yuman tüm aile bireylerini de silerdim. Annen dahil... Hatta özellikle annen. Yaşlanınca oğlu bakacak diye düşünüyorsa buyursun kendisi çeksin tüm derdini.

Bu doğru mu ya!?? Konu sahibi aile içi devirler muvazali kabul edilip mahkemede iptal edilebilir malları elden çıkarırlar paraya altıma dönüştürürlerse ömür billah uğraşın durursunuz kesinlikle muvazaa davası açın hemen hemen. Miras devrinizi iptal edin

Bence darp raporu almalısınız.Gerekirse dava acmayın ama elinizde olsun.Cunku o artarak devam edecek elinizde güç olur.Şikayetci olursam icerde yatarsın diye kozunuz olur.Siz gitsenizde o annenizi sömürecek ne var ne yok alacak.Şimdiden bir avukatla nasıl önlemler alabilirsiniz ögrenin ve uygulayın.Eve aile konutu şerhi koydurun mesela.İste anne babalar erkek cocugu diye diye tepelerine cikariyorlar sonuc bu.Cok gecmiş olsun.Şoktan çıkın bir an önce karşı savunma hazırlayın o kadar kolay olmadığını görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…