Çok üzgünüm size yazmak istedim

Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Arabayı alın ve tayininizi isteyin, onlar zorsa siz daha çok zor olacaksınız.

Size zarar vermeden sessizce çekin gidin şehir değiştirmek zorunda değilsiniz Meslegınız varmış kendınıze bi ev tutup çıkın . Şikayetçi olursunuz gelir rahatsız ederse . Arabayı da vermezse yıne şikayetle alırsınız . Bankayı arayıp ek kartı iptal edin

En onemli konu miras hakkinizi annenize devretmis olmaniz. Kanun nasil bolunecegini soylemis, anneye devretmek nedir Hos yasadiklariniza bakilirsa devretmeseydiniz de döve döve devrettirirmis kardesiniz. Sirra kadem basmayacaksaniz ömür boyu derdiniz var gibi gordum ben.

Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Darp raporu almadığın için yanına kar kalacak ve daha da cesaretlenecek sen böyle pasif kaldıkça. Tayin alıp gittiğinde de annenin üzerindeki her şeyi kendine alacak.

Baba yok diye tepenize cikartip simartmissiniz. Şimdi ugraşacaksiniz, karti iptal edebilirsiniz ne destek verdiyseniz çekin, miras ve araba konularinda da avukatiniz yoksa simdiden bulun konuşun.

Bu arada siz 124 yaşında görünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…