- 20 Kasım 2018
- 12.595
- 45.901
- 598
- 35
Araba sizin uzerinizeyse annenizi sıkıştırsa bile ustune alamaz.Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Geri almaya bak avukatla kınuş. Afferin iyi yapmışsın bile bile lades. El ne derse desin yahu ne zaman tayin
Tayin yıl sonunda olur. Sağlık bakanlığında çalışıyorumGeri almaya bak avukatla kınuş. Afferin iyi yapmışsın bile bile lades. El ne derse desin yahu ne zaman tayin
Araba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Git darp raporu al cesareti nereden buluyorlar kaç gün olduTayin yıl sonunda olur. Sağlık bakanlığında çalışıyorum
Teşekkür ederim vekalet yok. Anbemi beni ikna etmesi için geçmişte sıkıştırıyordu. Brn bunun şeytanlıklarına böyle böyle uyandım. Diğer kızkardeşim bizimle yaşamıyor o evli. Sağolsun destek oluyor. bu benim başıma mı geldi benim kardeşim mi bu kadar seviyesiz iğrenç yoksa yaşanan bir şey mi öyle acılıyım ki şaşkınım ki yaşadığım şeyi sindiremiyorumAraba sizin uzerinizeyse annenizi sıkıştırsa bile ustune alamaz.
Annenize verdiğiniz vekaletname varsa iptal edin.
Okurken elim titredi sinirden. Bir daha 5 kuruş vermeyin. Ve lütfen olası bir para kavgasında uğraşamam diyip bu nankör çocuğa parayı yar etmeyin yazarken bunaldım valla. Sabır diliyorumAraba benim üzerime. Kart iptal. Darp raporu almadım. Annemle diğer kardeşimle uğraşmak istemiyorum. Ailem bu konuda zor. Yani teorikteki gibi olmuyor bazı ailelerde pratik ne yazık ki.
Umarım anneniz sizlerin haklarını sizlerden habersiz o erkek kardeşinize yedirmez. Bana öyle geliyor ki siz tayin olunca annenizi bir şekilde ikna edip malların en azından bir kısmının üzerine çökecek.Miras yoluyla kalan herşeyi de annemin isteği ile tüm kardeşlerimle annemin üzerine devir etmiştik. Eğer bir paylaşım olursa o vefat ettiğinde olsun mantığı ile.
Teşekkür ederim vekalet yok. Anbemi beni ikna etmesi için geçmişte sıkıştırıyordu. Brn bunun şeytanlıklarına böyle böyle uyandım. Diğer kızkardeşim bizimle yaşamıyor o evli. Sağolsun destek oluyor. bu benim başıma mı geldi benim kardeşim mi bu kadar seviyesiz iğrenç yoksa yaşanan bir şey mi öyle acılıyım ki şaşkınım ki yaşadığım şeyi sindiremiyorum
Anneler bu konuda oğlanlar tarafından çok manipüle ediliyor en sonunda kızların eline kalıyorlar. İlk iş annenle açık açık konuş, hakkınızı bu salak oğlana verecekse yaşlılığında bizden bişey bekleme de, blöf de olsa söyle bunu, sonradan çok pişman oluyorlar çünkü. Kardeşe gelecek olursak kesinlikle taviz vermeyin medeni kanun ne diyorsa o. İslam hukukuna göre boşanma, evlenmeme durumunda kız kardeşe bakmakla da yükümlü ama böyle bişey kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Darp raporu al mümkünse. Erkeklerin bu iki yüzlülüğünden gına geldi.Olabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
Oldu paşam tüm paraları alıp yiyecekOlabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
Bence bu başlangıç. Kardeşiniz alamadıköa daha da yüklenecek hemde anneyide ekleyecek. Darp raporu alınması elinizi güçlendirir. Hem kardeşinizden korur hende ileride birşeyler daha olursa şikâyetçi olmaya karar verirseniz bu raporunuzu da kullanırsınız. Yani darp raporu aldıgınız için şikayetçi olacağınız anlamına gelmez ama fiziksel şiddete uğradığınızın kanıtı olur elinizde. Çok laftan anlayacak biri gibi gözükmüyor sizde kendinizi korumaya başlayın.Olabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
Kredi kartını kapatın, arabayı da alabiliyorsanızsa alın. İslam'a göre erkeğe fazla verilmesinin nedeni ileride onun bakmasından dolayı imiş, yanlışım yoksa eğer. Tabi Türkiye'de erkekler değil, kadınlar bakıyor. Bence darp raporu alın, şikayette edin, bu şikayeti iyice düşünün, tehtid edin gerekirse, kariyerini yapacağınızı falan deyin.Olabildiğince kısa şekilde yazıcam. Erkek kardeşim tarafından fiziksel ve sözel şiddet yaşadım. Daha önce böyle bir şey yaşamadık hiç aile içinde. Bana seni döverim dedi şok oldum döveceksen döv hadi dedim o da ciddi şekilde saldırıp yerde sürükleyip kaltak ve orospu dedi. Gercekten çok şaşkınım şok içerisindeyim ysşadığım şeye inanamıyorum. Ona o kadar fedakarlıklar yaptım, babam vefat etti diye. Yurt dışı/ yurt içi tatillerine götürdüm. Altına kendi arabamı verdim. Ek kart verdim. Daha bir çok şey Ve şuan hiç birini geri vermiyor. Arabayı sen kendin almadın ki babamda destek oldu diyor. Henüz üniversiteyi bile bitiremedi. Anneme ablama herkese karşı çok saygısız. Dünyasında sadece sevgilisi var. Aslında o kızda saf ona da çok manipülatif hareketler yapıyor. Bugün anneme büyük bir saygısızlık yaptı konu buradan çıktı. Yapamazsın bunu dedim konu bir anda buraya geldi. Bana saldırdı vurdu küfürler etti. Aslında mesele şu miras istiyor evleneceğim diye ve islam hukukuna göre istiyor. Araba tamamen ona hibe edilsin istiyor. Direkt 1 daire verilsin istiyor. Kabul etmedim ben türk hukukuna göre hareket edeceğim haketmiyorsun dedim. O kadar üzüldüm ki, aile içi hiç böyle bileye şahit olmamıştım. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Laftan sözde anlamaz zıvanadan çıkmış artık. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Annem beni haklı buluyor zaten kendisi de çok çekiyor ama anadolu kadını kafası erkek oğlum ileride bana bakar kız evlenir gider diye gerekli resti çekemiyor. Kısacası yalnızım ve çaresizim. Gerçekten kalben çok ama çok kırıldım üzüldüm ağladım saatlerdir. Benzer durum yaşayan varsa yorumlarınızı okumak isterim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?