kendime de dedim zaten sabahtandır bı soku atlatamadım daha .. ama kabul edin sizde de merak varBence kendine pes demelisin
Valla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler
Canım zaten kendi yaptığımın sokunu yaşarken buraya yazdım ama cok merak ettik diye yazan olmuş bnde bilsem silmezdim dedim bu kadarİnsanlari uslup konusunda uyarirken bence sende biraz dikkat et olur mu?
Yalnız hala bekliyoruz yazmanı keşke hiç konu açmasaydın da bu kadwr insanı merakta bırakmasaydnGelini değil koz kardeşini canım kopyalama yapmadım ki bu kadar aksiyona aç olan var bilsem silmezdimhayretle okuyorum yorumları ya
Bilsem silmezdim vallahYalnız hala bekliyoruz yazmanı keşke hiç konu açmasaydın da bu kadwr insanı merakta bırakmasaydn
Tekrar yazmaman için sebep mi var ?Bilsem silmezdim vallah
Cok uzun du ya kısacası bugün bi Kızı dövdum bi anlık sinirle ablam da sandı kız bana karışmış ve olay uzadı .. öyle bişey işte cok pişmanım ama burda bazıları sert yorum yazınca konuyu kısalttımTekrar yazmaman için sebep mi var ?
Cok uzun du ya kısacası bugün bi Kızı dövdum bi anlık sinirle ablam da sandı kız bana karışmış ve olay uzadı .. öyle bişey işte cok pişmanım ama burda bazıları sert yorum yazınca konuyu kısalttım
İyi yapmışsınız acıdım dedeye içim gitti mekanı cennet olsun
Konuyu kısaltmamis baya küçücük bırakmışsınız. Çok ayıp ya biri bile alıntı yapmamisCok uzun du ya kısacası bugün bi Kızı dövdum bi anlık sinirle ablam da sandı kız bana karışmış ve olay uzadı .. öyle bişey işte cok pişmanım ama burda bazıları sert yorum yazınca konuyu kısalttım
Öyle diyorDede dayaktan mi ölmüş????
Vuruş serbest . Bildiğin halaydan çıkmış , kızı parçalamaya . Ablası da gelmiş . Ben geline üzüldüm en fazla . Düğününde saç-baş kavga düşünseneSerbest stil mi, teknik kullanmışlar mı?
Dayınız bu kızın ablasıyla evli. Dedeyi dövenler kız tarafından erkekler. Ama siz 1.50 boyundaki kızı iki kişi döverek içinizi soğuttunuz. Vicdanınıza ve pişmanlığınıza inanmıyorum ben.
He boy uzunlukları bile belli hahahahValla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler
hayır hayır yaşlı adama saldıran kız değil, kızın akrabaları.bu dövdükleri kız sözde takmış konu sahibiyle kocişine, instagramdan takip isteği falan yolluyomuş.ama bu 1.50'lik kız dengesizmiş çünkü 4 kere nişan atmışO kızın da 1.50boyu var ama türlü türlü huyu varmıs.....yani kanserli yaşlı adama saldırmış. Şimdi onu da mazlum görmeyelim derim
Sen okudun mu konuyu ?hayır hayır yaşlı adama saldıran kız değil, kızın akrabaları.bu dövdükleri kız sözde takmış konu sahibiyle kocişine, instagramdan takip isteği falan yolluyomuş.ama bu 1.50'lik kız dengesizmiş çünkü 4 kere nişan atmış
hayır hayır yaşlı adama saldıran kız değil, kızın akrabaları.bu dövdükleri kız sözde takmış konu sahibiyle kocişine, instagramdan takip isteği falan yolluyomuş.ama bu 1.50'lik kız dengesizmiş çünkü 4 kere nişan atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?