Çok Üzgünüm, Verilmiş Sadakam Varmış

neredeyse gece onikiden sonra eğlence yasaklandı. dansöz, canlı müzik, içki hepsi yasaklansın. kına yakın. mutlu olun. sizin verdiğiniz sadakalar sizi koruyorsa bizimkiler neden bizi korumuyor, anlamıyorum.

Tam bunu yazacaktım artık erkekler isteseler de eğlenmeye, içki içmeye, rakı balığa, dansözlü eğlenceye gidemicek tüm kıskançlara ve eğlence düşmanı kadınlara gün doğacak

Adamla görüşmeyi kesmişsiniz o kadar ki selamını bile almamışsınız. O da ayrı bir gariplik kusura bakmayın. E o da sonsuza kadar sizi bekleyecek değildi herhalde hayatına devam etmiş. Ne aşkı ne sevgisi şuncacık zamanda. Anca beğeni, hoşlantı olur. Siz geri çevirince o da yokuna bakmış. Sonunda acı çekecektiniz madem neden ters davrandınız adam? Alt tarafı bakışmışsınız ama tepkileriniz üç çocukla ortada kalmış gibi

Ya bunlar lisede olmuyor muydu ? Ben hayati cok erken yasamisim yada siz gec kalmissiniz . Istemsiz guldum valla su donen muhabbetlere

gelinlik de baktınız mı?

Sorun bizde değil bence.

13-15 yaş arası yaşanması gerekenleri 30+ yaşlara bırakınca böyle oluyor. Takvim yaşıyla duygusal yaş arasında 20 yıllık bir boşluk var.

Ne ümit verdi .9 çocugunla ortada kalmadın .Bu kadar drsm halıne getırme .

Bu arada hep konu sahipleri bu yaslarda . Kimi parkta opusuyor , kimi bakireyim dedim ama otel dedi diyor. Kimi de boyle lise heyecanlari yasiyor

Sorun bizde değil bence.

13-15 yaş arası yaşanması gerekenleri 30+ yaşlara bırakınca böyle oluyor. Takvim yaşıyla duygusal yaş arasında 20 yıllık bir boşluk var.

abi ya gerçekten kadınlar mı anlam çıkarmayı seviyorum yoksa adamların hepsi nuri alço kıvamında mı anlayamıyorum ben artık
bi erkek bana masumsun dedi diye hayallere girmem yani

Biri selamını dahi almadığı adamı kıskanır. Diğeri çocuk gibi kadını kıskandırmak için bağıra bağıra biriyle buluşacağını söyler. 24 yaşında daha olgun olduğuma yemin edebilirim.

Bu arada hep konu sahipleri bu yaslarda . Kimi parkta opusuyor , kimi bakireyim dedim ama otel dedi diyor. Kimi de boyle lise heyecanlari yasiyor

bu ülkedeki aşk tabusu yıkılmadıkça da değişmeyecek sanırım
bi de şey kafası çok var:
"sevişmek istiyor ama ben onu yola getiricem, evlenene kadar elimi tutmakla yetinecek, yetinir dimi çünkü beni seviyor"

Ego savaşı aslında.
Düzeltmek isteyecekleri tipleri seçiyorlar hep. Nerede karı kız peşinde, uçarı tipler var gidip ona yapışıyorlar. Neden? Çünkü "adam" edecekler, düzeltecekler. Tatmin oluyorlar aslında bununla. Olmayınca da buraya konu açıp ağlıyorlar.
E git kendine göresini bul diyoruz. Ona da yok diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…