- 23 Ağustos 2012
- 51.191
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.290
- 898
neredeyse gece onikiden sonra eğlence yasaklandı. dansöz, canlı müzik, içki hepsi yasaklansın. kına yakın. mutlu olun. sizin verdiğiniz sadakalar sizi koruyorsa bizimkiler neden bizi korumuyor, anlamıyorum.
Ya bunlar lisede olmuyor muydu ? Ben hayati cok erken yasamisim yada siz gec kalmissiniz . Istemsiz guldum valla su donen muhabbetlereHerkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu.Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi topladım, belli ettim, anladı. Sonra muhabbet ettik. Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.
Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.
Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, bana sinirli bakıp gitti.
Aradan birkaç gün geçti ve bugün geldi.
Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.
Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sizlere şimdiden teşekkür ederim…
gelinlik de baktınız mı?Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu.Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi topladım, belli ettim, anladı. Sonra muhabbet ettik. Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.
Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.
Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, bana sinirli bakıp gitti.
Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.
Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sorun bizde değil bence.ben mi yaşlandım geri kafalı mı kaldım bilmiyorum ama 30-40 yaşlarında insanların burada yazdıkları bu flört hikayeleri inanılmaz çocukça ya
direkt are u cola are u sex dedi bana deseler daha mantıklı bulucam
Ne ümit verdi .9 çocugunla ortada kalmadın .Bu kadar drsm halıne getırme .Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada hep konu sahipleri bu yaslarda . Kimi parkta opusuyor , kimi bakireyim dedim ama otel dedi diyor. Kimi de boyle lise heyecanlari yasiyorben mi yaşlandım geri kafalı mı kaldım bilmiyorum ama 30-40 yaşlarında insanların burada yazdıkları bu flört hikayeleri inanılmaz çocukça ya
direkt are u cola are u sex dedi bana deseler daha mantıklı bulucam
Ben de öyle bir şey bekledimBaşlığı okuyunca kaza geçirdiniz sandım.
Konuyu okuyunca sonunda adam evli çıkacak sandım.
Kendi kendime triplere girdim resmen
Sorun bizde değil bence.
13-15 yaş arası yaşanması gerekenleri 30+ yaşlara bırakınca böyle oluyor. Takvim yaşıyla duygusal yaş arasında 20 yıllık bir boşluk var.
Bu arada hep konu sahipleri bu yaslarda . Kimi parkta opusuyor , kimi bakireyim dedim ama otel dedi diyor. Kimi de boyle lise heyecanlari yasiyor
Ego savaşı aslında.bu ülkedeki aşk tabusu yıkılmadıkça da değişmeyecek sanırım
bi de şey kafası çok var:
"sevişmek istiyor ama ben onu yola getiricem, evlenene kadar elimi tutmakla yetinecek, yetinir dimi çünkü beni seviyor"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?