Çok Üzgünüm, Verilmiş Sadakam Varmış

Verilmiş sadakam varmış diyip şükretmenizin sebebını de cok anlamadım

Yani Allah kurtarmış diyemeyeceğim maalesef . Aranızda doğru düzgün bir etkileşim bile yaşanmamış. Madem ilginiz var niye karışık sinyaller yolluyorsunuz. Üzgünüm bu platonik bir trip olmuş :/

Adam 14 yasinda ergen falan heralde bu ne ya aranızda birşey olsaydı da toksik ilişkiye donusurdu belli ki.. bence sevinin oralı bile olmayın haspam ya

Konuyu okuduktan sonra yaş kaçtı diye başa aldım 30u görünce aynen sizin dediğinizi geçirdim aklımdan

Yaşlar kaç ? Lise sandım dı

aynen Verilmiş sadakanız varmış flört etmeye başlarken,dansöz izlemeye giden,
sevgiliyken ne yapar Allah muhafaza
Bir de konu ilk açıldığında “meğer dansözmüş” yazmıs. Gittiği yeri kast ederek. O yuzden herkes adamın dansöz oldugunu konu sahibinin de onu aşağıladığını falan düşündü. Kucuk çapta bir izdiham yaşandı ama gülmekten de gözlerim yaşardı

Çıldırcam cümlelereeee gülmekten gözümden yaş geldi bir de 30 yaşındayız sınıfta krakerimi çaldılar dese tam olacak. Orası neresi acaba nasıl sınıf aklımda deli sorular

Çıldırcam cümlelereeee gülmekten gözümden yaş geldi bir de 30 yaşındayız sınıfta krakerimi çaldılar dese tam olacak. Orası neresi acaba nasıl sınıf aklımda deli sorular
Aşırı güldüm ben de gece gece biri daha dansöz olayını ılk bastaki gibi düşünmüş sonra olay ortaya çıkınca bu nasıl bir anlatım bozukluğu umarım gittiğiniz kurs KPSS kursu degildir demiş yarıldım resmen

4 ayda evlilik teklifi bekleyen çünkü acil evlenip sevişmek çocuk yapmak gerek . Evlenmeyecekse yenisini bulmak gerek hemen acilen . Nasil değişik düşüncelerdeler anlamiyorum . Hayal dünyalari mi cok genis ? Yoksa hayattaki amaçları sadece bu mu inanilmaz .
Birde nişanlılıkta adam kendini gosteriyor 2_3 kere görmezden gelip üstünü örtüyorlar. Evlenince geçer ,sanirsin kagıt kesigi geçecek . Sonra yeni bir konu aldatildim ama kv suçlu ! Neden çünkü adam hala suçlu olamaz annesi doldurmuştur .

Elin adamı, 4 aydır tanıdığınız insan için bu kadar samimiyet beslemeyin.

bence sevgi açlığı bu. olması gereken yaşlarda ya aile baskısı ya akran zorbalığı artık nedense olması gereken ergen heyecanlarını yaşayamadıkları için ilerleyen yaşlarda sağlıklı kararlar veremiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…