inşallah öyle olur inşallah bundan sonrası onlar için çok daha iyi olur her iki taraf içindeBekar ama zengin. Parasına güveniyor bence.
Evi yeniden onlar için tam koşullara uygun hale getireceğim.
Her şey çok iyi olacak falan dedi.
Çocuklarıyla ayrı geçen zamanı telafi edecekmiş..
Daha ilk günden çocukları unutmuş, aramamış..
Hiç güven vermiyor ama bir yandanda belliki size güveniyor.
En azından gitmeyeceğini söylemiş insallah samimidir soylediklerinde.
Kendisinden cok daha iyi baktiginizin farkında. Ben sadece vicdan yaptığını düşünüyorum çocuklar konusunda, çocuklarını özleyen ve isteyen bir baba gibi davranmiyor. Bence ona kendi hayatını istediği gibi kurmasını söyleyin, çocuklara da seve seve bakmaya devam edeceğinizi, istediği zaman görebileceğini..Bir umut doğdu ama yinede. Bende korkuyorum , gelmemesinden de çok isgillendim. Ama umut etmek istiyorum yoksa hastalanacagim üzüntümden.
...
Fotoğraf paylaşmak istemiyorum izninizle. Kendi fotoğraflarım konusunda da böyle hassasım.
...
Böyle hani heybetlenir ya insan , onlar benim çocuklarım sen kim oluyorsun engelliyorsun diye, bu hiç yapmadı.
Kendisinden cok daha iyi baktiginizin farkında. Ben sadece vicdan yaptığını düşünüyorum çocuklar konusunda, çocuklarını özleyen ve isteyen bir baba gibi davranmiyor. Bence ona kendi hayatını istediği gibi kurmasını söyleyin, çocuklara da seve seve bakmaya devam edeceğinizi, istediği zaman görebileceğini..
Bence almak için çokta ısrar etmeyecektir diye umuyorum. Helede özel yavrumuzun ne kadar ilgiye ihtiyacı olduğunu anlatın. Zaten ilgili bi baba da değil. Gözü korksun biraz nasıl bakacağım diye.
Canım öyleyse sende aynı binaya taşın birlikte büyütürsünüz ayy ne güzel olurBekar ama zengin. Parasına güveniyor bence.
Evi yeniden onlar için tam koşullara uygun hale getireceğim.
Her şey çok iyi olacak falan dedi.
Dünden beri aklımdasınız okuyorum, düşünüyorum. Cidden yaptığınız yüce bir davranış ama bir o kadar da yanlış. bunları yazmayacağım ama merak ettiğim bir konu var. Eşiniz? çocukların babasıyla konuşurken yanınızda olması gerekmez mi hatta telefonda bile o muhatap olsa. Çünkü karşınızda hiç tanımadığınız bir adam var. belki tehlikeli bile olabilir hiç ama hiç bilmiyoruz
Dünden beri aklımdasınız okuyorum, düşünüyorum. Cidden yaptığınız yüce bir davranış ama bir o kadar da yanlış. bunları yazmayacağım ama merak ettiğim bir konu var. Eşiniz? çocukların babasıyla konuşurken yanınızda olması gerekmez mi hatta telefonda bile o muhatap olsa. Çünkü karşınızda hiç tanımadığınız bir adam var. belki tehlikeli bile olabilir hiç ama hiç bilmiyoruz
Adam nasil unutur ve ne gibi isleri var cocugundan daha onemli? Bana hic inandirici gelmedi.
Yurt disindan kovulduguna dair bilgi alinabilse keske konsolosluktan falan.
Sanki cocuklari alip gidecek gibi ya da sizinle ilgili arastirma mi yapiyor ki?
Hersey para ki ayrica onlara ev acsa ne olacak ! Cocuklarla tum gun ilgi sefkat verebilcek mi... Muamma. Ilerde yine sevgilisi olur yine cocuklar madur olur.
Hayir olsun bu isin sonu.
Akşam elbette eşim olacak yanımızda. Pedagog arkadaşımizda orada olacak. Eşi de aynı meslekten o da gelecek ins.
ben olsam bende vermezdim madem sen anne gibi sahip çıktın kaçır verme çocukları gösterme onlara adres yanlış de. verme ya allah senin zor gününde bu fedakarlıgını karşına çıkarsın inşallah senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?