Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekar ama zengin. Parasına güveniyor bence.
Evi yeniden onlar için tam koşullara uygun hale getireceğim.
Her şey çok iyi olacak falan dedi.
inşallah öyle olur inşallah bundan sonrası onlar için çok daha iyi olur her iki taraf içinde

Işte bunu düşünüyorum , güvendiği için mi gelmiyor , yoksa birseyler mi karıştırıyor ?

Kendisinden cok daha iyi baktiginizin farkında. Ben sadece vicdan yaptığını düşünüyorum çocuklar konusunda, çocuklarını özleyen ve isteyen bir baba gibi davranmiyor. Bence ona kendi hayatını istediği gibi kurmasını söyleyin, çocuklara da seve seve bakmaya devam edeceğinizi, istediği zaman görebileceğini..
Bence almak için çokta ısrar etmeyecektir diye umuyorum. Helede özel yavrumuzun ne kadar ilgiye ihtiyacı olduğunu anlatın. Zaten ilgili bi baba da değil. Gözü korksun biraz nasıl bakacağım diye.

Özel eğitimden söz ettim. Daha iyi yerlere gönderirim ben onu dedi.
Bende göndermek değil götürmek olmalı o dedim. Anlamadı demek istediğimi.

bence burada kalacaksa bile gündüzleri yine siz bakın zaten çok iyi bi baba olmadığı için onlara öyle vakitayıramayacak gece de size bırakacak işine öyle geleceği için. onunki boş babalık olacak siz zaten bakmaya dünden razı olduğunuzdan dolayı size bırakıp bırakıp gezecek. sizin açınızdan çok iyi olur hem çocuklar için de. düzenleri çok bozulmamış olur. baba ile karşılıklı dairelere taşının çocuklar dibinizde olsun hiç ayrılmamış gibi olursunuz

Adam nasil unutur ve ne gibi isleri var cocugundan daha onemli? Bana hic inandirici gelmedi.
Yurt disindan kovulduguna dair bilgi alinabilse keske konsolosluktan falan.
Sanki cocuklari alip gidecek gibi ya da sizinle ilgili arastirma mi yapiyor ki?

Hersey para ki ayrica onlara ev acsa ne olacak ! Cocuklarla tum gun ilgi sefkat verebilcek mi... Muamma. Ilerde yine sevgilisi olur yine cocuklar madur olur.

Hayir olsun bu isin sonu.

Dünden beri aklımdasınız okuyorum, düşünüyorum. Cidden yaptığınız yüce bir davranış ama bir o kadar da yanlış. bunları yazmayacağım ama merak ettiğim bir konu var. Eşiniz? çocukların babasıyla konuşurken yanınızda olması gerekmez mi hatta telefonda bile o muhatap olsa. Çünkü karşınızda hiç tanımadığınız bir adam var. belki tehlikeli bile olabilir hiç ama hiç bilmiyoruz

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum Ola ki baba gene ortadan kaybolur çocukları almaz ise çocukların koruyucu ailesi olun

Bekar ama zengin. Parasına güveniyor bence.
Evi yeniden onlar için tam koşullara uygun hale getireceğim.
Her şey çok iyi olacak falan dedi.
Canım öyleyse sende aynı binaya taşın birlikte büyütürsünüz ayy ne güzel olur hem çocuklarda yavaş yavaş babaya alışır ki niyeti gerçekten böyleyse

Akşam elbette eşim olacak yanımızda. Pedagog arkadaşımizda orada olacak. Eşi de aynı meslekten o da gelecek ins.

Akşam elbette eşim olacak yanımızda. Pedagog arkadaşımizda orada olacak. Eşi de aynı meslekten o da gelecek ins.

ben olsam bende vermezdim madem sen anne gibi sahip çıktın kaçır verme çocukları gösterme onlara adres yanlış de. verme ya allah senin zor gününde bu fedakarlıgını karşına çıkarsın inşallah senin

Anne öldüğünde böyle oluyor genelde. En çok babalar evleniyor zaten..

İçim rahatladı inanın. Her ne olursa olsun inşallah çocuklar için en hayırlısı olsun. Gerçekten babaları pişman olup düzeldiyse de çocuklarının iyiliğini düşünüp almaz belki sizden. O da sizin bir kardeşiniz gibi olup sürekli hep birlikte çocukları çok severek, ilgilenerek en iyi şekilde bir gelecek hazırlamış olursunuz. (çok mu polyannayım)

Bilemiyorum farz edelim pişman oldu ve çocuklarını aldı, size yakın olması her an gözünüzün üzerlerinde olması biraz olsun rahatlatıyor insanı ama işin içinde farklı şeyler varsa!uyanık olun tatmin olmazsanız, ne kadar geç de olsa sosyal hizmetlere başvurun durumu anlatın....

Kaçırmak işi yokuşa sürer. Hukuki süreç , ileride karşıma çıkacak sorunlar dışında birde eğer babaları gerçekten pişman olmuşsa onlara kötülük yapmış olurum.

Şuan için en sevindiğim konu, umarım gerçektir , gitmeyeceğini söyledi.

Ister bu evde ister kendi evlerinde fark etmez , her gün gidip görebileceğim, konuk edeceğim kadar yakınımda olacaklar.
Asla gözümden ayırmam.

Ama Almanya lafını duyduğum zaman kalbimi yerinden söküyorlar sandım.

Gözlerim balon gibi şişti. Şimdi işe biraz olsun rahatladım.
Yazdıklarımdan anlaşılıyor.

Ben adamın vicdanının geçici olduğunu düşünüyorum açıkçası sizi umutlandırmak da istemem ama

Ölen eşini şikayet ediyor olabilir de mantıklı insan karısından boşanır kaçıp gidip çocuklarını da öylece terketmez yani.. Kaçarken ne umuyordu? Bir daha geri dönmeyi elbette düşünmüyordu

Yazık değil mi o çocuklara evde anne ölmüş çocuklar ağlıyor çilingirle kapı açıtırıypr komşular

Allahım ne korkunç şeyler bunlar

Demek ki bu adamın bir yerlerine koymuşlar tekmeyi bari döneyim çocukları alayım demiş

Ben bu sorumluluğun altından kalkabileceğini sanmıyorum..

Ben böyle parça parça yazıyorum Da :) içime dert oldu vallahi benim de

Hadi adam çocukları aldı diyelim Ola ki kötü muamelede bulundu Ya da evlendi karısı çocuklara kötü muamele yapıyor diyelim bunu öğrenirseniz sosyal hizmetlere şikayet edin çocukları eğer yuvaya yerleştirirlerse siz de koruyucu aile olarak alabilirsiniz onları geri diye düşünüyorum yanlış yönlendirmek istemem

Ya da işte aldı çocukları diyelim umarım mükemmel bir baba olur Da sizin de içiniz rahat eder böylece..

Ortada kalmış kimsenin bakmadığı çocuklara yardım eli uzatmak çok büyük bir iyiliktir. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız zaten. Şimdi babası çocuklarını istiyorsa doğru olan ona çocukları vermenizdir. Çünkü o çocuklara bakmak sizin göreviniz değil babalarının görevi.
O gün babaları çocuklarını alıp gitseydi yeterince ilgilenmiyorsun onları kendi çıkarın için kullanıyorsun gibi suçlamalarda bulunmayacaktınız. Baktığınız süre boyunca onlara bağlanmanız sizi bu fikirlere itiyor.

Hiçbir çocuk eşit şartlarda büyümüyor. Maddi-manevi çok dengesizlik var. Bu çocukların babası ise maddi yönden onlara yetecek bir adam. Manevi yönü ise dileriz ki yeterli olur. Bence diğer muhtaç çocuklara göre de baya şanslılar. Onlara ömrü boyunca sahip çıkmak isteyen üzerlerine titreyen bir ablaları var.

Bence babaya verin. Ama sık sık iletişim halinde olmak üzere anlaşın. Siz de çocuklara manevi yönden bir anne-abla olursunuz. En uygunu bu.

Şunu da belirteyim... Ben bakayım sen hayatını yaşa tavrı adama cazip gelip kabul edebilir. Ama ne sizin hayatınız için ne de çocukların hayatı için doğru bir seçenek değil. Şimdi çok duygusal olduğunuz için buradaki üyeler de hep anne gözüyle baktığı için anlayamıyorsunuz. Ama gelecek planlarınızı mantık süzgecinden geçirerek oluşturduğunuzda anlayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…