Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce bir konuya yorum yaptım. Öz anne çocuğuna dayanamadığı için boşandığı eşine şikayetlenip çocuğu tabir-i caizse başından atmak için yurda vericeğini yazmış.
O üye ye ne kadar kızdıysam, size de o kadar minnet duydum.
Kendi doğurduğuna bakamayanlar varken, sizin yaptığınız insanlığın önünde saygıyla eğilirim ben.
Allah gönlünüze göre versin. Rabbim hayat boyu ayağınızı taşa değdirmesin.

Merhaba konu sahibi ,iyiniyetli olup tamamen annelik içgüdüsüyle hareket ettiğiniz belli.inşallah üzülmeyeceğiniz şekilde sonuçlanır bu durum çocuklardan ayrılmazsınız .Asla yargılamıyorum haddim de değil zaten ama konuyu ilk okuduğumda da sizin gerçekte çocuk sahibi olmadığınızı hissettim. Ve bu sitede bu hareketi ne kadar saçma bulsam da eski konulara göz atınca bundan emin oldum .benim de henüz çocuğum yok duygularınızı anlıyorum o yüzden . Ama işin Aslı böyle bence .inşallah babayla bir orta yol bulunur ayrılmazsınız

Çok teşekkür ederim güzel haberlerin için.

Peki bu süreç ne kadar sürer,
Yani onların o yuvada kalma süreci ?

Bu konuda ne yazık ki bilgimiz yok. Birazcık da denk geleceğini yetkililere bağlı. Yine de ne kadar sürerse sürsün o çocukların sürekli babalarında kalmalarından iyidir .

Umarım sizin için ve o yavrular için en iyisi olur.

siz nasıl bir insansınız, RABBİM sizden razı olsun ALLAHIM sizi o masum yavrucaklardan ayırmasın, o baba müsvettesine biraz vicdan versin ve sizde kalmalarına razı olsun ve maddi manevi desteğini yapsın yeter. inşallah herşey sizin istediğinizden daha da güzel gelişir...

Eğer yanlış anlamadıysam biri yeni doğmakla birlikte konu sahibinin 2 tane evladı var :)

Bana Yok gibi geldi öyle hissediyorum .bu bebeklerden daha önceki yıllarda kendi çocuğu gibi bahsetmiş konu sahibi.(bence)
23 aylık civarı bir bebeği sütten kesme konusu var oradan anladım ben. Ama ne olursa olsun zaten iyiniyetli

Bana Yok gibi geldi öyle hissediyorum .bu bebeklerden daha önceki yıllarda kendi çocuğu gibi bahsetmiş konu sahibi.(bence)
Nasıl hissettiniz bilmiyorum da 4 çocuğu olduğunu söylüyor, konuya ne gibi bir katkısı olabilir ki olmayana var demenin?

Yani hiç çocuğu olmayıp böyle birşey yapmakla ,kendi çocuğu da olup yapmanın arasında çok fark olduğu için bu şekilde yansıttığını düşünüyorum

Kendi dogurdugum çocuk mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…