Evet .ama lütfen kırılmayın yanlış anlamayın
Tam son durumu sormaya geldim yazmışsınız,Baba aradı. Randevu saati geçtikten sonra aradı. Kasti yaptığını düşünerek biraz kızdım.
Işlerim vardı unutmuşum dedi.
Miss senin dediklerini söyledim kibar bir şekilde. Öyle olduğunu düşünüyorum dedim. Kizistirmamak için kizdirmamaya çalıştım.
Yanılıyorsun , artık Almanya ya dönmeyi düşünmüyorum. Zaten oraya gittikten bir süre sonra ayrılmış kadından.
Sonra geldim dedi. Sanırım sınır dışı edilmiş ya da çocukları almak için yalan söylüyor. Anlayamadım tam olarak.
Burada ki evini yeniden çocuklar için dosemeye başladım. Büyük bir hata ettim. Psikolojik sorunlarım.vardı.
Eşim sürekli evden kokuyordu beni. Bende internette tanıştığım kadına para karşılığı ( ons vermiş ) Almanya ya gittim.
Ama.hep pişman oldum dedi.
Neden gelmedin cenazeye , çocukları hiç sormadın dedim.
Gelseydim donemezdim dedi.
Hiç mi merak etmedin çocukları dedim. Arkadaşı demiş ki komşuda kalıyor.
Geldim apartmanda kimse yoktu, çok üzüldüm. Sonra numaranızı aldım dedi.
Kısa kısa anlatıyorum , biraz elim titriyor.
Çocukları görmek istiyorum dedi. Bende yine isteğimi yineledim. Arkadaşımı aradım bize gelecek. Babaları da akşam gelecek.
Hepsini oyun ablalariyla birlikte komşuya bırakacağım.
Çok heyecanlandım . Eğer dedikleri doğruysa hem bana yakın olacaklar hem de babaları olacak artık. Düzenleri çok değişmeyecek. Gerekirse yine o apartmana tasinirim.
Umarım yalan değil, umarım alıp götürmeyi düşünmüyor.
Tam son durumu sormaya geldim yazmışsınız,
Çocuklarını görmeye niyeti varsa saati nasıl unutur insan ?
Umarım çocuklar için hayırlısı olur,
Almaya kararlı mı ? Ne dedi..
Sanırım o almasada yine sosyal hizmetler devreye girecek,
Sonuna kadar çabalarsınız inşallah hayırlısı olsun.
çocukları gördümü babaBaba aradı. Randevu saati geçtikten sonra aradı. Kasti yaptığını düşünerek biraz kızdım.
Miss senin dediklerini söyledim kibar bir şekilde. Öyle olduğunu düşünüyorum dedim. Kizistirmamak için kizdirmamaya çalıştım.
Yanılıyorsun , artık Almanya ya dönmeyi düşünmüyorum. Zaten oraya gittikten bir süre sonra ayrılmış kadından.
Sonra geldim dedi. Sanırım sınır dışı edilmiş ya da çocukları almak için yalan söylüyor. Anlayamadım tam olarak.
Burada ki evini yeniden çocuklar için dosemeye başladım. Büyük bir hata ettim. Psikolojik sorunlarım.vardı.
Eşim sürekli evden kokuyordu beni. Bende internette tanıştığım kadına para karşılığı ( ons vermiş ) Almanya ya gittim.
Çocukları görmek istiyorum dedi. Bende yine isteğimi yineledim. Arkadaşımı aradım bize gelecek. Babaları da akşam gelecek.
Çok heyecanlandım . Eğer dedikleri doğruysa hem bana yakın olacaklar hem de babaları olacak artık. Düzenleri çok değişmeyecek. Gerekirse yine o apartmana tasinirim.
2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
umarım adam yalan söyleyip sizi kandırmıyordur kafasında planlamamıştır birşeyleri sizi cok merak etmiştim..Evet istiyor. Tek isteğim onlar. Geçen zamanı telafi edeceğim diyor.
çocukların fotosu varmı sakıncası yoksaEvet istiyor. Tek isteğim onlar. Geçen zamanı telafi edeceğim diyor.
madem çocukları almayı çok istiyor pişman nasıl unutur anlamadım işlerim vardı unuttum ne demek yaaaBaba aradı. Randevu saati geçtikten sonra aradı. Kasti yaptığını düşünerek biraz kızdım.
aynen banada hiç samimi gelmedi oyun dönüyor resmenmadem çocukları almayı çok istiyor pişman nasıl unutur anlamadım işlerim vardı unuttum ne demek yaaahiç güven vermiyor bu adam bana allahım sonunu hayr etsin
kac yasinda cocuklarin babasi?
aaa konuştunuz dimi pardon görüşmediniz dahaTam bilmiyorum . Yüzünü de pek net hatırlamıyorum.
Ama ses tonundan 35 üstü gibi..
aaa konuştunuz dimi pardon görüşmediniz daha
Çocuklarıyla ayrı geçen zamanı telafi edecekmiş..Tam bilmiyorum . Yüzünü de pek net hatırlamıyorum.
Ama ses tonundan 35 üstü gibi..
Bana bu adam çocukları almayacak gibi geldi konuşmasından .bakıldığı koşulları görünce vazgeçer gibi geliyor .sonuçta adam şuan bekar durumda anlattıkları doğruysa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?