Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baba aradı. Randevu saati geçtikten sonra aradı. Kasti yaptığını düşünerek biraz kızdım.

Işlerim vardı unutmuşum dedi.

Miss senin dediklerini söyledim kibar bir şekilde. Öyle olduğunu düşünüyorum dedim. Kizistirmamak için kizdirmamaya çalıştım.

Yanılıyorsun , artık Almanya ya dönmeyi düşünmüyorum. Zaten oraya gittikten bir süre sonra ayrılmış kadından.
Sonra geldim dedi. Sanırım sınır dışı edilmiş ya da çocukları almak için yalan söylüyor. Anlayamadım tam olarak.

Burada ki evini yeniden çocuklar için dosemeye başladım. Büyük bir hata ettim. Psikolojik sorunlarım.vardı.

Eşim sürekli evden kokuyordu beni. Bende internette tanıştığım kadına para karşılığı ( ons vermiş ) Almanya ya gittim.
Ama.hep pişman oldum dedi.
Neden gelmedin cenazeye , çocukları hiç sormadın dedim.
Gelseydim donemezdim dedi.
Hiç mi merak etmedin çocukları dedim. Arkadaşı demiş ki komşuda kalıyor.
Geldim apartmanda kimse yoktu, çok üzüldüm. Sonra numaranızı aldım dedi.

Kısa kısa anlatıyorum , biraz elim titriyor.

Çocukları görmek istiyorum dedi. Bende yine isteğimi yineledim. Arkadaşımı aradım bize gelecek. Babaları da akşam gelecek.
Hepsini oyun ablalariyla birlikte komşuya bırakacağım.

Çok heyecanlandım . Eğer dedikleri doğruysa hem bana yakın olacaklar hem de babaları olacak artık. Düzenleri çok değişmeyecek. Gerekirse yine o apartmana tasinirim.

Umarım yalan değil, umarım alıp götürmeyi düşünmüyor.

Akşam geldiğinde evi görmek istediğimi söyleyeceğim.

Burada yazılan bazı yorumlardan dolayı korkmuştum. Neden el koydun çocuklara diye çirkinlik yapacağını düşündüm.
Biraz kaba saba ama sanki minnet duyuyor gibi.
Ya da bir şeyler saklıyor / korkuyor ya da. Bilemedim.

Insan sarrafi değilimdir pek , akşam anlarım ama değil mi en azından , az çok belli eder.

Tam son durumu sormaya geldim yazmışsınız,
Çocuklarını görmeye niyeti varsa saati nasıl unutur insan ?
Umarım çocuklar için hayırlısı olur,
Almaya kararlı mı ? Ne dedi..
Sanırım o almasada yine sosyal hizmetler devreye girecek,
Sonuna kadar çabalarsınız inşallah hayırlısı olsun.

Evet istiyor. Tek isteğim onlar. Geçen zamanı telafi edeceğim diyor.

Acaba ilk basta sosyal hizmetlerle görüşüp cocukları alma imkanı yokmuydu yasal olarak.Böyle olunca zaten birgün kapınız calınacaktı.Babaya ulasılamazdı belki istemeyecekti.Bu cocukların hiçmi kimsesi yoktu anne baba dışında kimse peşine düşmedimi ogünden sonra bu cocuklara ne oldu diye.

çocukları gördümü baba

Ya sen nekadar iyi yurekli bi insansin ALLAH senin gibi insanlari eksik etmesin.insallah cocuklari alamaz senden o baba olacak p....k

Evet istiyor. Tek isteğim onlar. Geçen zamanı telafi edeceğim diyor.
umarım adam yalan söyleyip sizi kandırmıyordur kafasında planlamamıştır birşeyleri sizi cok merak etmiştim..
bir aksam olsun bakalım ne olacak ne bitecek
ama adamın anlattıkları bana fazla inandırıcı gelmedi
hiç bir sebep cocuklarından ayrılmaya yeterli değil..
bu anlattıkları sebep değil bahane resmen
söyle yani %50 %50 su an.. götürebilirde götürmeyebilirde..
inşallah götürmez o yavruları hem sizde yakın olur görürsünüz inşallah ciddi anlamda pişman olmuştur
aksini düşünmek çok üzücü

madem çocukları almayı çok istiyor pişman nasıl unutur anlamadım işlerim vardı unuttum ne demek yaaa hiç güven vermiyor bu adam bana allahım sonunu hayr etsin

Bana bu adam çocukları almayacak gibi geldi konuşmasından .bakıldığı koşulları görünce vazgeçer gibi geliyor .sonuçta adam şuan bekar durumda anlattıkları doğruysa .

Bir umut doğdu ama yinede. Bende korkuyorum , gelmemesinden de çok isgillendim. Ama umut etmek istiyorum yoksa hastalanacagim üzüntümden.
...

Fotoğraf paylaşmak istemiyorum izninizle. Kendi fotoğraflarım konusunda da böyle hassasım.
...

Böyle hani heybetlenir ya insan , onlar benim çocuklarım sen kim oluyorsun engelliyorsun diye, bu hiç yapmadı.

Tam bilmiyorum . Yüzünü de pek net hatırlamıyorum.
Ama ses tonundan 35 üstü gibi..
Çocuklarıyla ayrı geçen zamanı telafi edecekmiş..
Daha ilk günden çocukları unutmuş, aramamış..
Hiç güven vermiyor ama bir yandanda belliki size güveniyor.
En azından gitmeyeceğini söylemiş insallah samimidir soylediklerinde.

Bana bu adam çocukları almayacak gibi geldi konuşmasından .bakıldığı koşulları görünce vazgeçer gibi geliyor .sonuçta adam şuan bekar durumda anlattıkları doğruysa .

Bekar ama zengin. Parasına güveniyor bence.
Evi yeniden onlar için tam koşullara uygun hale getireceğim.
Her şey çok iyi olacak falan dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…