Dün gece yarısı oraya gitmek zorunda kaldım. Çocukları sakinleştiremediler. Bana gelmek için ağlamışlar ikiside,çok ağladılar.
Tek gittim, eşim çocuklarla kalmak zorundaydı.
Ilk defa defa eşim bana tavır aldı. Anlamadı beni. Sanırım babadan rahatsız oldu.
Ama mecbur kalmasaydilar beni aramazlardi ki .
Çok yorgun hissediyorum..
Keşke çocuklar yanınıza gelseydi. Gece yarısı evlatlarınızı bırakmak zorunda kalmazdınızDün gece yarısı oraya gitmek zorunda kaldım. Çocukları sakinleştiremediler. Bana gelmek için ağlamışlar ikiside,çok ağladılar.
Tek gittim, eşim çocuklarla kalmak zorundaydı.
Ilk defa defa eşim bana tavır aldı. Anlamadı beni. Sanırım babadan rahatsız oldu.
Ama mecbur kalmasaydilar beni aramazlardi ki .
Çok yorgun hissediyorum..
Gece orada mı kaldınız ?
Keşke çocuklar yanınıza gelseydi. Gece yarısı evlatlarınızı bırakmak zorunda kalmazdınız
Siz gittikten sonra uyumuslar mı?Bana gelseydiler , bunu hep isterlerdi.
Anlattım onlara, geceleri herkes kendi evinde uyur v.s dedim.
Böyle böyle alışacaklar üzülmeyin.. belki hasta kırgın vs olduklarında gene yaparlar size nazlanmak isterler ama genel haliyle alışırlar kısa sürede insallah..Yok yarım saat kaldım . Uyutup geri döndüm.
Böyle böyle alışacaklar üzülmeyin.. belki hasta kırgın vs olduklarında gene yaparlar size nazlanmak isterler ama genel haliyle alışırlar kısa sürede insallah..
Dinlenin sizde..
Yaktın içimi.
Olsun yine çok uzaklara işe gitti derim. Her gün mektup yazarım , hediye alırım.
Ben sağ olduğum sürece inşallah hiç terk edildikleri için yara almayacaklar.
Hayat her alanda çok zor . Herkesin çok başka dertleri var. Bu yavrularda nasiplerindeki zorlukları yaşayacaklar. Böyle böyle buyuyecekler.
Babasızlık , annesizlik çok zor evet ama en çokta yalnızlık zor. Terk edilmek , sevilmemek eminim ki çok büyük yara açar kalpte.
Zalim insanların temelinde sevgisizlik yatıyor.
Kaç insanı sevgiyle büyütürsek , o kadar güzel bir gelecek olur.
Çocukları çok seviyorum. Özellikle kimsesiz ve sevgisiz çocukları.
Geçecek inşallah. Her zaman duamdasiniz. Siz ve çocuklarınız kocaman bir ailesiniz.. alisacaklar buyuyecekler zaman geçmiyor gibi geliyor ama hizla geciyor. Allah sağlık versin herşey hallolur.. ne guzel onlarin sizin gibi anne ablası var her zaman yanlarinda olan.Ben oradayken uyudular . Saat 3 gibiydi gittiğimde.Uykudan uyanmışlar.
Beden olarak değil kalp olarak yoruldum.
Doğru diyorsunuz , insan neye alışmıyor ki..
Bir düzen oturacak inşallah.
Geçecek inşallah. Her zaman duamdasiniz. Siz ve çocuklarınız kocaman bir ailesiniz.. alisacaklar buyuyecekler zaman geçmiyor gibi geliyor ama hizla geciyor. Allah sağlık versin herşey hallolur.. ne guzel onlarin sizin gibi anne ablası var her zaman yanlarinda olan.
Kendi oğlunuz nasil oldu alisabildi mi?
bence baba ile şöyle bir konuşma yap.
eğer tekrar gitme durumunuz olursa lütfen çocuklarınızı da böyle bilinmezliğe doğru götürmeyin onları bana emanet edin. bana vekalet verin her türlü eğitimleri ile ilgilenirim, burada bir anneleri var. en azından adam gidecekse de çocukları sizden kaçırmaz.
Öyle tabi. Kardeşi büyüsün biraz arkadaşlık ederler beraber oynarlar.. yanlış anlamadiysam bebeğiniz de vardı değil mi.En çokta o zorlanıyor. Gidenden çok kalan etkilenir denir ya öyle oldu. Ev bomboş.
Oyun arkadaşları gitti.
Insaallah arkadaşım. Allah razı olsun.
Öyle tabi. Kardeşi büyüsün biraz arkadaşlık ederler beraber oynarlar.. yanlış anlamadiysam bebeğiniz de vardı değil mi.
Siz ne kadar güzel bir insansınız. Allah razı olsun. Eşinizde mükemmel bir insan her babayiğidin harcı değil yaptıklarınız. Önünüzde saygıyla eğiliyorum.Şahsen aldığınız sorumluluğu belki kısa bir dönem için yapabilirdim ama devamı gelirmiydi bilemedim kendi adıma. Kalın sağlıkla
2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
Yok yarım saat kaldım . Uyutup geri döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?