Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece yarısı oraya gitmek zorunda kaldım. Çocukları sakinleştiremediler. Bana gelmek için ağlamışlar ikiside,çok ağladılar.

Tek gittim, eşim çocuklarla kalmak zorundaydı.

Ilk defa defa eşim bana tavır aldı. Anlamadı beni. Sanırım babadan rahatsız oldu.

Ama mecbur kalmasaydilar beni aramazlardi ki .

Çok yorgun hissediyorum..

Gece orada mı kaldınız ?

Keşke çocuklar yanınıza gelseydi. Gece yarısı evlatlarınızı bırakmak zorunda kalmazdınız

Böyle böyle alışacaklar üzülmeyin.. belki hasta kırgın vs olduklarında gene yaparlar size nazlanmak isterler ama genel haliyle alışırlar kısa sürede insallah..
Dinlenin sizde..

Ben oradayken uyudular . Saat 3 gibiydi gittiğimde.Uykudan uyanmışlar.
Beden olarak değil kalp olarak yoruldum.
Doğru diyorsunuz , insan neye alışmıyor ki..
Bir düzen oturacak inşallah.

bence baba ile şöyle bir konuşma yap.
eğer tekrar gitme durumunuz olursa lütfen çocuklarınızı da böyle bilinmezliğe doğru götürmeyin onları bana emanet edin. bana vekalet verin her türlü eğitimleri ile ilgilenirim, burada bir anneleri var. en azından adam gidecekse de çocukları sizden kaçırmaz.

Ben oradayken uyudular . Saat 3 gibiydi gittiğimde.Uykudan uyanmışlar.
Beden olarak değil kalp olarak yoruldum.
Doğru diyorsunuz , insan neye alışmıyor ki..
Bir düzen oturacak inşallah.
Geçecek inşallah. Her zaman duamdasiniz. Siz ve çocuklarınız kocaman bir ailesiniz.. alisacaklar buyuyecekler zaman geçmiyor gibi geliyor ama hizla geciyor. Allah sağlık versin herşey hallolur.. ne guzel onlarin sizin gibi anne ablası var her zaman yanlarinda olan.

Kendi oğlunuz nasil oldu alisabildi mi?

En çokta o zorlanıyor. Gidenden çok kalan etkilenir denir ya öyle oldu. Ev bomboş.
Oyun arkadaşları gitti.
Insaallah arkadaşım. Allah razı olsun.

Bunları hep biliyor, hepsini ilk günler detaylıca konuştuk. Defalarca soru sordum, anlattım.
Sanmam kaçıracağını ama biz buradan gidiyoruz dediğinde tek bir söyleme hakkım yok maalesef

En çokta o zorlanıyor. Gidenden çok kalan etkilenir denir ya öyle oldu. Ev bomboş.
Oyun arkadaşları gitti.
Insaallah arkadaşım. Allah razı olsun.
Öyle tabi. Kardeşi büyüsün biraz arkadaşlık ederler beraber oynarlar.. yanlış anlamadiysam bebeğiniz de vardı değil mi.

Siz ne kadar güzel bir insansınız. Allah razı olsun. Eşinizde mükemmel bir insan her babayiğidin harcı değil yaptıklarınız. Önünüzde saygıyla eğiliyorum.Şahsen aldığınız sorumluluğu belki kısa bir dönem için yapabilirdim ama devamı gelirmiydi bilemedim kendi adıma. Kalın sağlıkla

Estağfurullah. Çok teşekkür ederim.

2 3 günde bir rahmetli annesi bize gelirdi.. Kahve içerdik. Hoş sohbetli , çok naif biriydi. Çocuklarda oyun oynardı. Inanilmaz yaramaz , evin altını üstüne getirirlerdi. Küçüğü zaten yeni keşifciydi ,:) büyüğü annesine baya eziyet ediyordu.

Is çıkışım olduğu için de bir yandan yemek hazırlıyor , etrafı toparliyordum.

Işte gittiklerinde , çok sevmeme rağmen ," oh be " diyordum derinden. Ve şimdi gittiler diye kahroluyorum.

O zaman böyle bir şey aklımın ucundan geçmezdi.
Ve söylense bir yerde , " ben yapamam asla " derdim.
Eminim ki sizde misafir etseydiniz vazgeçemezdiniz.

Size muhtaçlıkları bile yetiyor bakmak için.

Hiç kıyamadım çocuklara da sana da.Sosyal esirgemeye vermen lazımdı evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…