Şimdi mi aklına gelmiş baba olduğuEvet maalesef. Kafamı dağıtacak bir çok şey yapiyorum,olmuyor, hazmedemiyorum, çok özlüyorum. Evden ayrılışlarını bile daha yeni yeni kabullenirken , bunu yaptı bize. Oğlum her gün onlarca defa soruyor.
Polisle tehdit ediyor bizi. Çocuklar bundan ne kadar zarar görür farkında bile değil.
Evdeki bakıcıyı tembih etmiş. Haftada bir iki giden yardımcı var onunla konuştum iki defa. Bu hafta yine onun gitmesini bekliyorum.
Bana deseydi ki , azalt görmeyi , haftada bir gör , bana alışana kadar yavrular, tamam derdim.
Ama bana bir daha asla gelmeyeceksin dedi. Gitti diyeceğim onlara bir süre sonra v.s of işte böyle.
Her gün arıyorum , yazıyorum açmıyor. Devam edeceğim ısrara . Belki vicdana gelir.
Bir defa kapıya gittim açmadı kapıyı. Çok ısrar etmedim. Etkilenirlerdi , kıyamadım.
Bir daha da gitmedim.
Okula gideyim diyorum, kendime güvenmiyorum..
Çok özlüyorum. Çok ağlıyorum. Çok dua ediyorum. Insallah yeniden görebilirim . Göremezsem eğer ne yaparım bilmiyorum.
Iyi olduklarının haberini verse bari bana.
Arada video atsa yeter bana.
Çok şey istemiyorum ki ondan. Istedigim tek şey onların iyi olduğunu her gün görmek. Beş dakika da olsa yeter bana.
Bir kere öper koklarım , ayrılırım.
Zamanı kısaltsın, günlerin arasını açsın.
Ama o " asla " diyor.
Bu ne ağır bir kelime.
Eşimde çok özlüyor ama en çok bana üzülüyor.O da aramış bir kaç defa , eşime bir defa cevap vermiş.
Uzak durun cocuklarımdan yoksa sonu kötü olur demiş.
Eşim fevri biridir , tartışmış , kavga etmişler.
Adam hepten inada bindi.
Tüylerim diken diken, ağlayarak okudum..Amin. Inşallah vicdanı sızlarda , bu anlamsız acıtan yasaktan vazgeçse.
Kanın değil akraban değil, bir gün unutur gidersin olur biter diyor bana.
Insan illa kanını mı sever , çok bağlanır ? Bunu anlamak neden bu kadar zor
Ben gerçekten yavrularımı çok çok çok cook seviyorum, çok özlüyorum , çok merak ediyorum.
Annelerin evlatlarına emeği tartışılmaz. Ama anneler evlatlarının her şeyi bilir. Şifreleri annelerindedir çocukların. Kendi evladını büyütmek daha kolaydır başkasının evladını büyütmekten.
Her şeyden önce büyük emanet , sorumluluktur. Asla kızamazsın.
Hiç bir şeylerini bilmezsin. Neye güler neye kızarlar , ne yer ne içerler , ilaçları var mi, hassasiyetleri nedir bilmezsin.
Çok emek harcadım o noktaları yakalarken.
Üstelik ikisi de çok yaralı ve ürkekti.
Yani çok emeğim var üstlerinde , çok bağlandım , çok seviyorum.
Bunu anlamak neden zor ?
Hani beni geçtim, onlara nasıl kıyıyor
Çok üzüldüm. Bebekken bırakıp gidip babalık yapacak bide. Çocuklar alışamaz ki ona. Tüm gün bakıcıyla kalacak. Keşke en başta devlete haber verseydiniz. Sizi koruyucu aile yaparlardı. Aklıma fikir de gelmiyor şimdi çocukları almak için kötü bakıldıklarını ispat etmek lazım. Acaba çocukların okuluna gidip sınıf öğretmenine herşey anlatılsa nasıl olur
Kötü bakmıyor ki , bu iftira olur. Sabırsız bir adam ama çaba harcıyor.
Çocukları almak onlara en büyük haksızlık olur. Babalarını ellerinden alırsam , büyüyünce beni affetmezler. Ben de kendimi affetmem.
Yoksa bencillik yapmak istiyorum bende çok
Babanın gölgesi yeter eğer zalim ve ruh hastası değilse.
Evet bırakıp gitti. Bir kadın uğruna arayıp sormadı. Aklına bile gelmedi. Ama şuan döndü ve çocuklarının başında.
Geçmişi kin yapacak hadde sahip değilim .
Meraba cnm Sadece çocukları merak ettim.
Üzerinden cok zaman geçmiş ama okuyup da unutamadığım konulardan.
Hic görüşme imkanınız oldu mu gidislerinden sonra ?
Ne yalan söyleyim direk benimde aklıma geldi. ben şu devirde kimseye güvenmem güvenemem.ve size kesinlikle katılıyorum.Buradaki yorumlara bakarakmı karar verdiniz iyi niyetli, kötü niyetli olduguna..kısacası konu sahibi suç işlemiş devletin bilgisi dışında çocukları tutmuş, baba suç duyırusunda bulunursa işi zor..bu devirde heleki konu çocuklarsa kimseye güvenmem ben
Sizin de cocuklariniz var mi? Valla bn de konu uste cikinca simdi okudum..hayran oldum davranisiniza..ne yuce gonullusunuz..Allah sizden razi olsun..iyiliklerinizin karşılığı onunuze gelir insallahYakınlarda bir ev tutmustuk. Arada sıkıntılar yaşandı epey maalesef. Görüşme yasağı gibi.
Şimdi çoğunlukla bendeler. Baba seyahatlere çıkıyor . Bir sevgilisi var şimdi, pek gözü başka bir şey görmüyor.
Ara ara yurt dışına çıkma durumunu dile getiriyor , sonra zaman geciyor aradan hala burdalar şükür.
Amin. Güzel dilekleriniz , sozleriniz için teşekkür ederim.
Evleri hala duruyor ama işte babaları sürekli sürekli evde olmayınca bende kalma süreleri artmaya başladı. Bazen bir ay hiç gelmediği oluyor.
Bu konu tekrar gündeme gelince yine duygulandım, ne zor günlerdi.
Büyüdüler artık . Bu sürece de alıştılar. Zaten babaları hiç terketmemisti onları, büyük yikimlari olmadı.
Arada bir gideceğim buralardan çocuklarımı alıp diyor , sonra aylar aylar geçiyor.
Yüreğiniz o kadar güzel ki siz cok iyi birisiniz.
çocukların tekrar sizinle olmalarına cok mutlu oldum. güzel bir insansınız. Tum insanlığa orneksiniz.
Baba aradı. Randevu saati geçtikten sonra aradı. Kasti yaptığını düşünerek biraz kızdım.
Işlerim vardı unutmuşum dedi.
Miss senin dediklerini söyledim kibar bir şekilde. Öyle olduğunu düşünüyorum dedim. Kizistirmamak için kizdirmamaya çalıştım.
Yanılıyorsun , artık Almanya ya dönmeyi düşünmüyorum. Zaten oraya gittikten bir süre sonra ayrılmış kadından.
Sonra geldim dedi. Sanırım sınır dışı edilmiş ya da çocukları almak için yalan söylüyor. Anlayamadım tam olarak.
Burada ki evini yeniden çocuklar için dosemeye başladım. Büyük bir hata ettim. Psikolojik sorunlarım.vardı.
Eşim sürekli evden kokuyordu beni. Bende internette tanıştığım kadına para karşılığı ( ons vermiş ) Almanya ya gittim.
Ama.hep pişman oldum dedi.
Neden gelmedin cenazeye , çocukları hiç sormadın dedim.
Gelseydim donemezdim dedi.
Hiç mi merak etmedin çocukları dedim. Arkadaşı demiş ki komşuda kalıyor.
Geldim apartmanda kimse yoktu, çok üzüldüm. Sonra numaranızı aldım dedi.
Kısa kısa anlatıyorum , biraz elim titriyor.
Çocukları görmek istiyorum dedi. Bende yine isteğimi yineledim. Arkadaşımı aradım bize gelecek. Babaları da akşam gelecek.
Hepsini oyun ablalariyla birlikte komşuya bırakacağım.
Çok heyecanlandım . Eğer dedikleri doğruysa hem bana yakın olacaklar hem de babaları olacak artık. Düzenleri çok değişmeyecek. Gerekirse yine o apartmana tasinirim.
Umarım yalan değil, umarım alıp götürmeyi düşünmüyor.
Adam para veriyor kadina, ki az bir miktada olacagina sanmiyorum sonra ayriliyor öyle mi? Adam bos yere binlerce lirami harciyor yani?
Ki Almanyaya evlilik ile gitmek bile o kadar kolay degil. Bunun sinavlari var. Arastirmasi var. Oturum iznin olmadan gidemiyorsun. Oturum izni oldugunda, niye Türkiyeden tekrar Almanyaya gidemiyormus?
Arkadasi bile biliyormus cocuklarin akibeti. Bu adamin annesi babasi yokmu? Bu cocuklarin babaannesi dedesi halasi yokmu? Nasil hepsi hayalet oluyorlar? Nasil hem anne hem baba tarafindan kimse yok?
Cocuklar üzerinde sallamasyon konulari yazmasaydin keske.
Velev ki gerçek (ki hiç sanmam) umarim biri seni polislere, yada resmi bir yere sikayet eder. Hangi niyet ile olsun, öyle kolay olmamali 2 cocugu kaçirmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?