Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi mi aklına gelmiş baba olduğu
Hazır büyütülmüş bakılmış çocuklara baba olmuş şam babası
Keşke çocukları çocuk esirgemeye bildirseydiniz o zaman koruyucu aile olarak size verirlerdi tozlarini goremezdi o adam

Tüylerim diken diken, ağlayarak okudum..

Vicdana gelir inşallah. Böyle masum bir sevgiyi nasıl tehdit olarak görür aklım almıyor.

Çok üzüldüm. Bebekken bırakıp gidip babalık yapacak bide. Çocuklar alışamaz ki ona. Tüm gün bakıcıyla kalacak. Keşke en başta devlete haber verseydiniz. Sizi koruyucu aile yaparlardı. Aklıma fikir de gelmiyor şimdi çocukları almak için kötü bakıldıklarını ispat etmek lazım. Acaba çocukların okuluna gidip sınıf öğretmenine herşey anlatılsa nasıl olur

Kötü bakmıyor ki , bu iftira olur. Sabırsız bir adam ama çaba harcıyor.

Çocukları almak onlara en büyük haksızlık olur. Babalarını ellerinden alırsam , büyüyünce beni affetmezler. Ben de kendimi affetmem.

Yoksa bencillik yapmak istiyorum bende çok

Babanın gölgesi yeter eğer zalim ve ruh hastası değilse.

Evet bırakıp gitti. Bir kadın uğruna arayıp sormadı. Aklına bile gelmedi. Ama şuan döndü ve çocuklarının başında.

Geçmişi kin yapacak hadde sahip değilim .

Meraba cnm Sadece çocukları merak ettim.
Üzerinden cok zaman geçmiş ama okuyup da unutamadığım konulardan.
Hic görüşme imkanınız oldu mu gidislerinden sonra ?

Yaptığınız güzel bir davranış ama bu çocuklar kötü insanların elinde de olabilirdi..kimse demedi mi polise çocuklar var napalım. Ne bileyim polisin almadı lazımdı.şaşırdım..

Meraba cnm Sadece çocukları merak ettim.
Üzerinden cok zaman geçmiş ama okuyup da unutamadığım konulardan.
Hic görüşme imkanınız oldu mu gidislerinden sonra ?

Yakınlarda bir ev tutmustuk. Arada sıkıntılar yaşandı epey maalesef. Görüşme yasağı gibi.

Şimdi çoğunlukla bendeler. Baba seyahatlere çıkıyor . Bir sevgilisi var şimdi, pek gözü başka bir şey görmüyor.

Ara ara yurt dışına çıkma durumunu dile getiriyor , sonra zaman geciyor aradan hala burdalar şükür.

Ne yalan söyleyim direk benimde aklıma geldi. ben şu devirde kimseye güvenmem güvenemem.ve size kesinlikle katılıyorum.

Sizin de cocuklariniz var mi? Valla bn de konu uste cikinca simdi okudum..hayran oldum davranisiniza..ne yuce gonullusunuz..Allah sizden razi olsun..iyiliklerinizin karşılığı onunuze gelir insallah

Konuyu şimdi gördüm.Allah bu baba müsfettesi gibi kötü insanlarla karşılaştırmasın kimseyi,resmen dizilerde ki kötü karakterlerin gerçek versiyonu. 1Sen gerçekten çok iyi birisin,umarım senin ve o çocukların hayatı bundan sonra çok güzel geçer.

Amin. Güzel dilekleriniz , sozleriniz için teşekkür ederim.

Evleri hala duruyor ama işte babaları sürekli sürekli evde olmayınca bende kalma süreleri artmaya başladı. Bazen bir ay hiç gelmediği oluyor.

Bu konu tekrar gündeme gelince yine duygulandım, ne zor günlerdi.

Büyüdüler artık . Bu sürece de alıştılar. Zaten babaları hiç terketmemisti onları, büyük yikimlari olmadı.

Arada bir gideceğim buralardan çocuklarımı alıp diyor , sonra aylar aylar geçiyor.

Yüreğiniz o kadar güzel ki siz cok iyi birisiniz.
çocukların tekrar sizinle olmalarına cok mutlu oldum. güzel bir insansınız. Tum insanlığa orneksiniz.

Yüreğiniz o kadar güzel ki siz cok iyi birisiniz.
çocukların tekrar sizinle olmalarına cok mutlu oldum. güzel bir insansınız. Tum insanlığa orneksiniz.

Bağlanmak çok farklı bir şey, hele emek verdiğin zaman daha da farklilasiyor bu durum.

Evlatlık edinmek isteyen kişilerden biriydim ama hep aklımda " acaba nasıl kendi çocukları gibi sevebiliyorlar " diye de geçiriyordum sürekli.

Bu iki melekle yaşayınca gerçekten dogurmakla anne olunmuyor bu çok iyi anladım.

Müthiş seviyorum onları.

Baba hiç olmasaydı o zaman daha netlesirdi her şey ki, bunu söylerken de o çocuklar adina utanıyorum. Ama ne bileyim şimdi ne zaman nereye gidecekleri belli değil.

Bencillik bunun adı.

Ve hatta ölümsüz müsün sen kendine gel diyorum, babası olması onlar için bir güvence diyorum , diyorum işte .

Karmakarışık yıllar geçirdik.

En büyük sevincim güzel yıllar geçirdiler. Sağlam çocukluk olunca , sonrası onlar için kolay adımlar olur diye umut ediyorum.

Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

Anlayamadim, dag basimi orasi? Konuya zerre kadar inanmadim.
Böyle birseyin olmasi imkansiz yada imkansiz olmali.

Gerçek olsa bile, yaptigin tamamen kötülük. Nasil oluyorda 2 cocuk öyle "kayboluyorlar"? Sistem hiçmi sorgulamiyor? Hiçmi polis gelip bakmadi kadin vefat ederken? Hadi cocuklar alindi, yasal islem niye baslatilmadi? Bu kadar kolaymi ya 2 cocugu kaçirmak?

Evet ülkece birçok sikinti var, ama bu olamaz.

Adam para veriyor kadina, ki az bir miktada olacagina sanmiyorum sonra ayriliyor öyle mi? Adam bos yere binlerce lirami harciyor yani?

Ki Almanyaya evlilik ile gitmek bile o kadar kolay degil. Bunun sinavlari var. Arastirmasi var. Oturum iznin olmadan gidemiyorsun. Oturum izni oldugunda, niye Türkiyeden tekrar Almanyaya gidemiyormus?

Arkadasi bile biliyormus cocuklarin akibeti. Bu adamin annesi babasi yokmu? Bu cocuklarin babaannesi dedesi halasi yokmu? Nasil hepsi hayalet oluyorlar? Nasil hem anne hem baba tarafindan kimse yok?

Cocuklar üzerinde sallamasyon konulari yazmasaydin keske.

Velev ki gerçek (ki hiç sanmam) umarim biri seni polislere, yada resmi bir yere sikayet eder. Hangi niyet ile olsun, öyle kolay olmamali 2 cocugu kaçirmak.

Yapmayın lütfen , böyle bir konu acmamim bana ne faydası olacak ?

Konunun gerçekliğini tartışmak istemiyorum, yıllar geçti üstünden .

Kaçırmak diye bir şey yok ortada. Baba da burada zaten. Birini beklemeyin, siz şikayet edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…