Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alikoymak , izlerini kaybetmek gibi bir durum yoktu ki ..

Adam sizi şikayet etmeden çocukları çocuk esirgeme kurumuna götürün sonra şartları oluştuysa koruyucu aile olursunuz ama bu şartlarda baba sizi şikayet ederse durum fena.

çocuklar büyüdükçe dertleri farklılaşacak
şuan küçükken çok iyi büyüyen başka olacak

babaları muhtemelen çok pişman oldu
arıyor

bence babalarına verin çocukları

ben sizi ve diğer üyeyide anladım ve haklısınız yol yanlış onda hemfikiriz.
üstelik çok olası bir olay değil gibi de duruyor. zira ben olsam bakamazdım demek istediğim karşımızda bakabilen biri var. yolu yordamı yanlış olsada suçlu diyemiyorum.

Numaramı verdiler. Beni aramasını bekliyorum.
Şuan midemde öyle bir ağrı var ki , tarifsiz.

Zaten işin suç kısmında değilim. Cezası , osu busu hiç biri umurumda değil.

O an için evsiz kalan yavrular vardı. Bir kaç gün misafir ettim. Akrabalarını araştırdık.
Babasına haber verdik.
Gelmedi, gelmediler.
Sonra eşimle konuştuk sosyal hizmetlere teslim edelim diye.

Bir kaç hafta geçti. Sonra , büyük meleğim bana bir gün kalktığında " anne abla" dedi.
Zaten özel bir çocuktu. Herneyse geçti günler işte.
Olmadı.
Şimdi bilsem ki babaları çok iyi bakacak , ağlarım ağlarım susarım...

Alikoymak , izlerini kaybetmek gibi bir durum yoktu ki ..
Size göre yoktu, devlete bildirmediğiniz için bunun adı alıkoymak.
Avukatınıza yine de danışın nedir diye.
Ama benzer duruma şahit oldum.
Mahkemenin sonucunu bilmiyorum ama aile yargılanıyordu, devlete bildirmediği için.

yorumlarını sevdiğim üyelerdensiniz.

ilk başlarda duygusallığınızı anlıyorum benim de 2 yaşında evladım var. o kadar masum ve savunmasızlar ki.. siz o kadar güzel yüreklisiniz ki..

kolay kolay kimse yapamaz bunu hem de 2 tane yaşı küçük bebeğe... zaman ilgi maddiyat vs vs...
sizin gibi kişiler iyi ki varlar ama keşke resmi yollara başvursaydınız...

çok kötü ve zor bir durum... sizin aileniz için de ,çocuklar için de... hayatlarındaki 2.darbe olacak bu durum.

umarım haklarında hayırlısı olur.

mantıklı. ya miras ya da çocuk parası peşinde olabilir. iyi niyetli olduğunu hiç sanmam adamın. insan olsa çocukların durumuna bakıp sonra geri dönerdi. bi seyler pesinde adam

Beni yanlış anlamayın da cezası osu busu umurunuzda olmalı.
Sizin de çocuklarınız var.
Onlar da mı ortada kalsın?
Evlat evlattan ayrılmaz ama onlar için yapacak bir şey yoksa sizinkiler için var.
Lütfen kendinizi bırakmayın bu şekilde. Bir değil bir kaç avukata danışın. Yapılabilecekleri iyi öğrenin. Önce kendinizi sonra çocukları kurtarmaya bakın.

Once anneleri sonra anne yerine koydukları alikoymak nasil olur ki? Babaya haber verilmiş sahip cikmamis şahitler de vardir illaki konu komsu. O iskele babasinin simdi nerden esmis aklina?

Bende çok şaşkınım. Yeni doğmuş bir bebeğim var elimde şuan. Izindeyim.
Diğer yavrular odada oynuyorlar.
Sırf onlar için bir odası daha fazla olan bir yere taşındım.
Ne diyeyim ki, o an benim yerimde kim olsaydı inanın bırakmazdı .
Hukuki boyutu nedir diye düşünemedim o an için.
Hep sonra dedim.
Bir gün dedik ki , dur krep yapayım , akşam olsun parka gidelim.
Sonraki gün oyuncakçı.

Ah kelimelerim karıştı .. yorgun hissediyorum çok.

Gidecekler biliyorum. Sadece yanıyorum.

Bir kaç defa konuştum. Öyle kolay değil sizden şikayetçi olması dedi avukat.
Ancak kamu davası açılır dedi.
Alma yolun yok maalesef diyor. Eğer zor kosarsam o zaman şikayetçi olabilirmiş.

inşallah iş mahkemelere düşmeden sonuçlanır ,
bu olayın hukuken bir suçu varmı bilmem ama allah katında oldugunu sanmıyorum ,

Once anneleri sonra anne yerine koydukları alikoymak nasil olur ki? Babaya haber verilmiş sahip cikmamis şahitler de vardir illaki konu komsu. O iskele babasinin simdi nerden esmis aklina?

Herkes şahit. Hatta o zaman yoğun bir şekilde çalışıyordum. Haber verelim sosyal hizmetlere dedi herkes.
En çokta ailem çok karşı çıktı.
Bende herkese " acele etmeyelim , biraz ateşlerde sönsün' dedim.
Sonra komşularda alıştı. Çok üzülüyordum onlara. Kiyamiyordum.

Baba ne diye sikayet edecek 2'senedir aklin nerdeydi demezler mi adama. Zaten sikayet etcegini de sanmiyorum cocuklarina sahip cikmis kadin o kadar da kotu degildir herhalde. Uzlasma yolu ise yarayabilir. Adam anneleri varken bile ayak bagi gormus. Simdi belki vicdan yapti. Iyi sartlarda bakildigini mutlu olduklarini gorurse belki vazgecer. Cok ilimli davranin. Allahim biri de ozel cocukmus, sen ne guzel insansin, Allah kalbine gore versin...

Bir çocuğun gözlerine baktığında ona nasıl bakılıyor , nasıl büyüyor çocuklar anlaşılır.
Bu çocukların gözleri boncuk gibi..
Parıl katil parlıyor.
Öyle mutlular ki..

Bir kez olsun kaşlarını catmamis bir ablaları var.. anne ablaları..

konu sahibi siz iyi niyetlisiniz bunda herkes hemfikir burada tamam.

ama ne haberler çıkıyor,öz çocuklarına insanlar neler yapıyor,bu çocuklar 2 yıldır sizle birlikteyse hiç mi ailenize karışmadı hiç mi kimse görmedi? ben zan altında bırakmak istemem ama bu çocukların başına sizin akrabanız olup kötü niyetli olan biri tarafından bir iş gelse ne yapacaktınız? inançlısınız sanıyorum bunun vebali daha büyük olur bence yanlış düşünüyorsam aydınlatın.

bu çocuklar 2 senede hiç mi hasta olmadı hastaneye gitmedi,sigortaları noldu,tedavi ücretini benim bildiğim kafasına göre yatıramaz ailesi olmalı eğer devlet hastanesine götürdüyseniz ne oldu bu durumlar? baba yok anne ölmüş bu çocuklar sahipsiz görünüyor. okula başlayacak olsalar ne olacaktı?

büyük olan özel bir yavru diyorsunuz. bu özel yavru için ne yaptınız? siz çalışıyor musunuz yoksa bakıcıları mı var? eğer o çocukları sosyal hizmetlere teslim etseydiniz büyük olan özel çocuk da bence daha iyi imkanlarda yetişirdi. gider görürdünüz evinizde uygun ortam varsa zaten alırdınız.

ben yapıcı olamıyorum kusuruma bakılmasın. iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum ama bu derece amatör ve kurallardan,hukuktan bağımsız hareket etmek için çocuk falan olmanız lazım.

babaları ortaya çıkınca çocukları isterse verin. değilse de yerinizde olsam ben babalarına ulaşırdım. Hukuki olarak bu çocukların sizde kalma hakkı yoksa buradan bir kişinin şikayeti ile bile elinizden alınabilir. ki çocukların ne şartlarda bakıldığını bilmiyoruz.

Bir kaç defa konuştum. Öyle kolay değil sizden şikayetçi olması dedi avukat.
Ancak kamu davası açılır dedi.
Alma yolun yok maalesef diyor. Eğer zor kosarsam o zaman şikayetçi olabilirmiş.
İş işten geçmiş.
Gerçekten sizin için de küçükler içinde çok üzgünüm.
Biliyorum kaçmış gitmiş, arayıp sormamış ama nihayetinde babaları.
İyi davranır, iyi bakar inşallah tesellisinden başka bir şey kalmayacak elinizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…