Mesafe mi , evden kovuldum.Ha farkindaysa tamam sonucta hasta olduda ondan gitti diye bilmesinden iyidir yada ilerde olduda iliskilerde mesafe oldu neden diye sorgulamaz
Gecmis olaun bu arada bosver takilma hic kapa gitsin konuyu kendisiylede mesafeli olursun
Nasıl kovuldun ? Kaçırdım ben orayı. Otur güzelce anlat annene herşeyi lütfen.Geldim eve.kovuldum zaten artik ben ne yapayim.anneme bisey soylemedim daha zaten eve geldigimde mecalim yoktu. Yol da cok yordu cok rahatsizdi yolculuk.
Ay bırak melek olmanın sırası mı allasen ya.Valla yatiyorum suan. Her yerim ates gibi yaniyor. Canimin derdine mi uzulsem bunlara mi.
Anneme bisey demedim daha. Hastayim.ondan geldim o da seni nasil bu halde gonderirlerin derdinde dusunun.
Hayir soylemedim. Evet daha kotu oldu.
Ben eve gittim abim tv izliyodu yengem de odasindaydi. Normal gittim. Abim sordu iste naptin nereleri gezdin hangi filme gittin vs. Ben de uydurdum
Sonra yengem cikti ona da anlattim. Normaldim. O da normaldi en azindan oyle gorunuyodu yani sonra tel caldi annem aradi abimi o onunla konusmak icin iceriye gecti. Yengem de ,ctesi pazar isim cikti kusura bakma dedi.( biz guya birlikte gezecektik bana oyle demislerdi)
Ben yine bir sey demeyecektim ki ctesi pazar isim cikti kusura bakma oh ne guzel abinle gezersin ama bu son kismi abartarak
Yani o kadar kirildim ki bir kez daha. Ben olanlari soylemeyeyim diyorum. Bosver diyorum su tavra bakin
Simdi bana bir suru alttan al diyen olmus aldim zaten ya ben ondan 10 yas kucugum beni dusunen yok
Neyse ben de o kadar siginti hissettim ki kendimi ben yarin evime doneyim yenge kusura bakmayin sizi de rahatsiz ettim dedim oyle icim buruk kaldi ki.
Kusura bakmayiz canim gule gule dedi.
Bunun uzerine denecek laf yok artik.
ağzım açık okudum , çok büyük terbiyesizlik yapmışlar abinde yapmış inan bana ,
sizlerden birileri abingile gitme gibi durumları olursa asla buna izin verme ,
ama o yenge bozuntusu size geldiğinde hiç yüzüne bakma ,
İnanmıyorum ya ne kötü insanlar var. İnsan yedi kat eli güzelce ağırlar sen onunda kardeşi sayılırsın 4 gün mü ağırlayamadı. Öyle üzüldüm senin adına kaç defa girdim okudum yazdın mi diye. Ne diyim ki insanlar artık kalpleri kararmış kardeşini ağırlayamaz olmuş. Eminim ki abin de üzülmüştür
Ay bırak melek olmanın sırası mı allasen ya.
Anlat annene olanı biteni.
Kusura bakmayız canım güle güle ne demek ya kimse kusura bakmasın valla gelin tam bir şeytanmış.
Bir daha asla gelmem
Cok haklisin kuzumda aile iliskisi ister istemez bayram seyran biraraya geliniyor en basiti onumuz ramazan bayrami simdi abin bilmeseydi biraraya gelince olan mesafe diye adlandirdigim senin onun yuzune dahi bakmama durumunu anlamaz seni suclu bulurdu ama simdi biliyor diyorsun en azindan sebebini bildiginden yadirgamaz bunu gaz vermek olarak algilama sakin ama ben olsam annemede anlatirdim 2.davranistan sonra ki kimse bos bulunarak gidipte iliskileri dahada karmasik hale getirmesin misal su hali anne babana yapsa geri donussuz dahada kotu olur evinde istemedigini bilsinler gidileceksede onlarin tercihi olsun geri kalanida abin halletsin evlilik onunMesafe mi , evden kovuldum.
Ben sunu birakin akrabama ennn sevmedigim arkadasima yapamam. Evime gelmis ya ne kadar cirkin ne kadar ayip.benim icin bitti o insan.
Bence yengenle konuş. Abini ne kadar özlediğini onlarla birlikte çok güzel zaman geçtiğini söyle. Belki duyduğunu anlayıp hatasının farkına varır.
Cok haklisin kuzumda aile iliskisi ister istemez bayram seyran biraraya geliniyor en basiti onunuz ramazan bayrami simdi abin bilmeseydi biraraya gelince olan mesafe diye adlandirdigim senin onun yuzune dahi bakmama durumunu anlamaz seni suclu bulurdu ama simdi biliyor diyorsun en azindan sebebini bildiginden yadirgamaz bunu gaz vermek olarak algilama sakin ama ben olsam annemede anlatirdim 2.davranistan sonra ki kimse bos bulunarak gidipte iliskileri dahada karmasik hale getirmesin misal su hali anne babana yapsa geri donussuz dahada kotu olur evinde istemedigini bilsinler gidileceksede onlarin tercihi olsun geri kalanida abin halletsin evlilik onun
Sana daha o çimlerde otururken al çantanı çık git dedik,dinlenseydin ne başına güneş geçerdi hastalanırdın,ne de akşamına kovulurdun..kadın kendini belli etmişti..şimdi de diyoruz ki abine,annene,ailene herşeyi olduğu gibi anlat..kimse bu muameleye maruz bırakılmaz,ayıp denen birşey var..herkes de bilsin yaşananları..umarım bu sefer dinlersin..senin için gerçekten çok üzüldüm,gel buraya gezelim beraber:)kız kardeşim,yiğenim,fazla odamız,denizimiz ve herşeyden önemlisi insanlığımız,sevgimiz ve misafirperverliğimiz var..19 yaşında ki kız çocuğunun dünden beri abisinin evinde yaşadıklarına bak..şaka gibi!
Cok tesekkur ederim.bi de beni dusunun hic sorun yasamadim. Yengemi de severdim onlara en ufak rahatsizlik vermek istemedim israr uzerime gittim.
Abime diyecek cok lafim vardi da o sinir ve uzuntuyle. Gozleri dolu dolu ozur dileyince sustum.
bırak biraz da onlar üzülsün içinde kalacağına anlat abinle annene benceAblacigim abimin evliligi. Asla karismadim karismam. Kendi bilir beni ilgilendirmez.
Ben o kadr seye ragmen dun ciktigimizda da karisi hakkinda bir sey demedim.
Benim icin esi bitmistir abim de isterse geldiginde gorusurum. Cok kirgin ve yorgunum.
Hala annem sinirli sonra söylcem diyorsun.Yok vallahi melek olmak icin degil.
Annem su an beni boyle gonderdiler diye sinirli. Iyice kopurtmek istemiyorum. Normal bir zamanda soyleyecegim. Bunu bana yaparken utanmadi da ben soyleyince mi sorun olacak Allah askina ? Hadi dunden onceki gece abimle onun arasindaydi. Dun bana yallah dedi resmen o da mi onlari arasindaydi insan tamam sen bilirsin diyemez miydi ?
O kadar mi insanliktan ciktik. Bi de eve gelince annem beni o halde gordu ya bi de ustune onu soylesem cildirirdi. Ben de biraz duzeleyim zaten annem surekli soruyor. Hasta insani hemen gonderirler mi bi gun dinlenseydin vs diye.
Konu sahibi kusura bakma ama abin biraz sünepe bir tip galiba. İki yılda ilk defa gitmişsin bi kaç gün kalacaksin huysuz bir kıza da benzemiyorsun. Yengenin abine hiç mi saygısı yokmuş da sigdiramamis seni eve.
olBilmiyorum ki abimi de anlamiyorum.
O ne yapabilirdi onu da bilmiyorum.
Dun dedi ki abim ,kendi kuzeni olunca gunler oncesinde plan yapip internetten biletlerimizi aliyoruz. Sonra neyse dedi yolda soyledi bunu. Sonra sustu kardesim sen uzulme ozur dilerim vs. Uzulmemesi kalmis
Siginri gibiydim resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?