Çok üzgünüm.

Ha farkindaysa tamam sonucta hasta olduda ondan gitti diye bilmesinden iyidir yada ilerde olduda iliskilerde mesafe oldu neden diye sorgulamaz
Gecmis olaun bu arada bosver takilma hic kapa gitsin konuyu kendisiylede mesafeli olursun
Mesafe mi , evden kovuldum.
Ben sunu birakin akrabama ennn sevmedigim arkadasima yapamam. Evime gelmis ya ne kadar cirkin ne kadar ayip.benim icin bitti o insan.

Valla yatiyorum suan. Her yerim ates gibi yaniyor. Canimin derdine mi uzulsem bunlara mi.
Anneme bisey demedim daha. Hastayim.ondan geldim o da seni nasil bu halde gonderirlerin derdinde dusunun.
Ay bırak melek olmanın sırası mı allasen ya.
Anlat annene olanı biteni.
Kusura bakmayız canım güle güle ne demek ya kimse kusura bakmasın valla gelin tam bir şeytanmış.

İnanmıyorum ya ne kötü insanlar var. İnsan yedi kat eli güzelce ağırlar sen onunda kardeşi sayılırsın 4 gün mü ağırlayamadı. Öyle üzüldüm senin adına kaç defa girdim okudum yazdın mi diye. Ne diyim ki insanlar artık kalpleri kararmış kardeşini ağırlayamaz olmuş. Eminim ki abin de üzülmüştür

Ya benim icin bitti. Ben gercekten elimden geleni yaptim. Sesimi cikarmamaya unutmaya calistim eve girerken bile normal konustum.ne bozuk attim ne trip yaptim.
Yuzunu bile gormek istemiyorum su saatten sonra evime gelirse benim biseyim olmaz. Abime de ne diyim. Ona da kirildim. Madem boyle ne diye cagriyosunuz.

Cok tesekkur ederim.bi de beni dusunun hic sorun yasamadim. Yengemi de severdim onlara en ufak rahatsizlik vermek istemedim israr uzerime gittim.
Abime diyecek cok lafim vardi da o sinir ve uzuntuyle. Gozleri dolu dolu ozur dileyince sustum.

Bence yengenle konuş. Abini ne kadar özlediğini onlarla birlikte çok güzel zaman geçtiğini söyle. Belki duyduğunu anlayıp hatasının farkına varır.

Ay bırak melek olmanın sırası mı allasen ya.
Anlat annene olanı biteni.
Kusura bakmayız canım güle güle ne demek ya kimse kusura bakmasın valla gelin tam bir şeytanmış.

Yok vallahi melek olmak icin degil.
Annem su an beni boyle gonderdiler diye sinirli. Iyice kopurtmek istemiyorum. Normal bir zamanda soyleyecegim. Bunu bana yaparken utanmadi da ben soyleyince mi sorun olacak Allah askina ? Hadi dunden onceki gece abimle onun arasindaydi. Dun bana yallah dedi resmen o da mi onlari arasindaydi insan tamam sen bilirsin diyemez miydi ?
O kadar mi insanliktan ciktik. Bi de eve gelince annem beni o halde gordu ya bi de ustune onu soylesem cildirirdi. Ben de biraz duzeleyim zaten annem surekli soruyor. Hasta insani hemen gonderirler mi bi gun dinlenseydin vs diye.

Bir daha asla gelmem

Yerinde olsam giderim
Ağabeyin o senin, durumu açıkça kendisiyle konuşurum ve her gittiğimde de yengem yokmuş gibi davranırım
Herkes haddini bilsin, evlendi diye tapusunu mu aldı adamın, gıcık oluyorum böyle kadınlara
Bu tiplere haddini bildireceksin susmak sana zarar, sinir olduğunla kalırsın

Mesafe mi , evden kovuldum.
Ben sunu birakin akrabama ennn sevmedigim arkadasima yapamam. Evime gelmis ya ne kadar cirkin ne kadar ayip.benim icin bitti o insan.
Cok haklisin kuzumda aile iliskisi ister istemez bayram seyran biraraya geliniyor en basiti onumuz ramazan bayrami simdi abin bilmeseydi biraraya gelince olan mesafe diye adlandirdigim senin onun yuzune dahi bakmama durumunu anlamaz seni suclu bulurdu ama simdi biliyor diyorsun en azindan sebebini bildiginden yadirgamaz bunu gaz vermek olarak algilama sakin ama ben olsam annemede anlatirdim 2.davranistan sonra ki kimse bos bulunarak gidipte iliskileri dahada karmasik hale getirmesin misal su hali anne babana yapsa geri donussuz dahada kotu olur evinde istemedigini bilsinler gidileceksede onlarin tercihi olsun geri kalanida abin halletsin evlilik onun

Bence yengenle konuş. Abini ne kadar özlediğini onlarla birlikte çok güzel zaman geçtiğini söyle. Belki duyduğunu anlayıp hatasının farkına varır.

Hep ben konusayim. Hep ben uyarayim.
Hayir gule gule dedikten sonra benim onla konusacak bir seyim yok.
Hatasini anlayacak insan sunu yapmaz. Yapamaz dili varmaz.

Sana daha o çimlerde otururken al çantanı çık git dedik,dinlenseydin ne başına güneş geçerdi hastalanırdın,ne de akşamına kovulurdun..kadın kendini belli etmişti..şimdi de diyoruz ki abine,annene,ailene herşeyi olduğu gibi anlat..kimse bu muameleye maruz bırakılmaz,ayıp denen birşey var..herkes de bilsin yaşananları..umarım bu sefer dinlersin..senin için gerçekten çok üzüldüm,gel buraya gezelim beraber:)kız kardeşim,yiğenim,fazla odamız,denizimiz ve herşeyden önemlisi insanlığımız,sevgimiz ve misafirperverliğimiz var..19 yaşında ki kız çocuğunun dünden beri abisinin evinde yaşadıklarına bak..şaka gibi!

Ablacigim abimin evliligi. Asla karismadim karismam. Kendi bilir beni ilgilendirmez.
Ben o kadr seye ragmen dun ciktigimizda da karisi hakkinda bir sey demedim.
Benim icin esi bitmistir abim de isterse geldiginde gorusurum. Cok kirgin ve yorgunum.

cok tesekkur ederim
Siz beni hic tanimadan sunlari diyosunuz ya ben daha ne diyeyim abime ve esine.
Cok uzgunum. Siz hakliymissiniz ben daha da buyumesin diye eve gidip normal normal uydurdum yaptiklarimi
Tek basima gezdim bile demedim arkadaslarim var dedim. Uzgun de anlatmadim ama ne yapsam olmadi.
hakliymissiniz

Cok tesekkur ederim.bi de beni dusunun hic sorun yasamadim. Yengemi de severdim onlara en ufak rahatsizlik vermek istemedim israr uzerime gittim.
Abime diyecek cok lafim vardi da o sinir ve uzuntuyle. Gozleri dolu dolu ozur dileyince sustum.

Kıyamam canım sana ya. Yengem de sorun var demek ki. Ya bir adamı sevdiysen adama olan saygımdan sevginden ailesine de saygı duyarsın kaldı ki sen 19 yaşında gencecik bir kızsın ilk defa evlerine gidiyorsun. Anladığım kadarıyla da çok naif çok tatlı ve ince düşüncelisin şu yaşta senin kadar ince düşünerek hareket edecek kaç kızımız var ki? Üzüldüm yengen için inşallah düzelir kendisi. Abin ya durumu kabullenecek ya da hanımıyla çekişmeye girecek. Olan size olacak ama. Bende bir yengeyim. Eşim kardeşine pek düşkün değildir kardeşi de aslında ona. Ama ben her zaman kardeşini ara sor bak senden başka kimsesi yok derim. Şimdide görümcem alt katımıza taşınacak ve idare edilmesi gereken bir insan ben dobrayım diyerek her aklına geleni cümleye döken çok konuşan farklı bir insan. Ben ona rağmen ses etmedim çünkü benimde bir erkek kardeşim var hanımı beni istemezse ona sebep kardeşim bana sırtını dönse büyük bir yıkım. Sende bunu yaşadın. Keşke insanlar kendisine yapılmasını istemediği birşeyi kimseye yapmasa. Yani demek rahatsız olmayız güle güle. İnsan sevmediği bir insan gelince bile gidelim dese aa oturun çay içelim falan diyor ya ne bileyim. Size sabırlar diliyorum. İnşallah bundan sonra hiç üzülmezsiniz

Ablacigim abimin evliligi. Asla karismadim karismam. Kendi bilir beni ilgilendirmez.
Ben o kadr seye ragmen dun ciktigimizda da karisi hakkinda bir sey demedim.
Benim icin esi bitmistir abim de isterse geldiginde gorusurum. Cok kirgin ve yorgunum.
bırak biraz da onlar üzülsün içinde kalacağına anlat abinle annene bence

Hala annem sinirli sonra söylcem diyorsun.
Valla ben sinir oldum burda arayıp söyleyesim geldi.
Sen birşey diyemedin abin pasif bari annen hakkını versin şu gelinin.
Ben nefret ettiğim insan bile evime gelse böyle kovmam saygısızlığın nirvanası.
Hatta ben olsam abime de msj atardım gece kavganızı duydum ondan ertesi gün planım var dedim aslında yoktu tüm gün çimlerde oturdum derdim. İçime atıp kendimi üzmektense suçu olan üzülsün.

Konu sahibi kusura bakma ama abin biraz sünepe bir tip galiba. İki yılda ilk defa gitmişsin bi kaç gün kalacaksin huysuz bir kıza da benzemiyorsun. Yengenin abine hiç mi saygısı yokmuş da sigdiramamis seni eve.

Bilmiyorum ki abimi de anlamiyorum.
O ne yapabilirdi onu da bilmiyorum.
Dun dedi ki abim ,kendi kuzeni olunca gunler oncesinde plan yapip internetten biletlerimizi aliyoruz. Sonra neyse dedi yolda soyledi bunu. Sonra sustu kardesim sen uzulme ozur dilerim vs. Uzulmemesi kalmis
Siginti gibiydim resmen.

Lütfen bir an önce annene anlat P Pinkbblue
Bekleyecek bir durum kalmamış. Zaten siz bir araya gelince birbirinize olan tavırlarınızdan anlamayacak mı annen?
Kendi anlarsa, bana niye anlatmadın diye sana kızar
Ne demek “kusura bakmayız güle güle” ne bu hırs? Terbiyesiz

ol

O zaman abinde onun ailesine sana nasıl davranıldıysa öyle davranacak. Yengen güzellikle yola gelecek gibi değil. Ya sinirden ağlayacağım şimdi yengene gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…