Çok üzgünüm.

Nasil yani eve gidince dahami kotu oldu hersey soylednmi duyduklarini sen ?

Hayir soylemedim. Evet daha kotu oldu.
Ben eve gittim abim tv izliyodu yengem de odasindaydi. Normal gittim. Abim sordu iste naptin nereleri gezdin hangi filme gittin vs. Ben de uydurdum
Sonra yengem cikti ona da anlattim. Normaldim. O da normaldi en azindan oyle gorunuyodu yani sonra tel caldi annem aradi abimi o onunla konusmak icin iceriye gecti. Yengem de ,ctesi pazar isim cikti kusura bakma dedi.( biz guya birlikte gezecektik bana oyle demislerdi)
Ben yine bir sey demeyecektim ki ctesi pazar isim cikti kusura bakma oh ne guzel abinle gezersin ama bu son kismi abartarak
Yani o kadar kirildim ki bir kez daha. Ben olanlari soylemeyeyim diyorum. Bosver diyorum su tavra bakin
Simdi bana bir suru alttan al diyen olmus aldim zaten ya ben ondan 10 yas kucugum beni dusunen yok
Neyse ben de o kadar siginti hissettim ki kendimi ben yarin evime doneyim yenge kusura bakmayin sizi de rahatsiz ettim dedim oyle icim buruk kaldi ki.
Kusura bakmayiz canim gule gule dedi.
Bunun uzerine denecek laf yok artik.

Konu sahibi neler oldu? Çok geçmiş olsun. Bu aralar hava çok sıcak kendinize dikkat edin

Tesekkur ederim cok kaldim gunesin altinda. Cok dolandim ondan oldu.
Bi de ustune yola cikinca iyice mahvoldum. Yani hastalandim diyince kimse garipsemedi annem de seni nasil bu halde gonderdiler bi gun bakamadilar mi dedi. O neyin derdinde ama aslinda neler oldu.

Yuh artık.

Vallahi pesss,vallahi yuuhh..nasıl bir terbiyesizliktir yaa..ablacım anlat abine,anlat ailene,annene..bu öyle susulacak bir şey değil..herkes bilsin..tekrar peessss yaaa!!

Aa bildigin sirret mis kimsede kusura bakmasin bu saatten sonrada ay aralarinda sorun vardir kismi cok onemsiz kaliyor ya bildigin kovmus abine bise dedinmi

Misafire duyurulamk istenmeyen kavga hic cikmaz dusuncemide suraya kondurucam ben yine

Valla yatiyorum suan. Her yerim ates gibi yaniyor. Canimin derdine mi uzulsem bunlara mi.
Anneme bisey demedim daha. Hastayim.ondan geldim o da seni nasil bu halde gonderirlerin derdinde dusunun.

Peki abin ne dedi bütün bunların üstüne? Öylece baktı mı?
Sinir oldum yengene. Keşke iki çift laf söyleyip, ağzının payını verseydin.
Bu kadar kibarlığı hak etmiyor çünkü.
Annene de her şeyi anlat. O elbet bir şey yapar.

Topla çantanı çık git canım evine. Abinede mesaj at,ben gidiyorum diye. Arayıncada açma. Abin bi güzel giydirsin yenge bozuntusuna. Ailende bilsin lütfen,hem evine davet edip hem böyle davranmak neymiş görsün terbiyesiz.

Aa bildigin sirret mis kimsede kusura bakmasin bu saatten sonrada ay aralarinda sorun vardir kismi cok onemsiz kaliyor ya bildigin kovmus abine bise dedinmi

Abim bunlari duymadi ki o icerde teldeydi. Annem de surekli sen boyle hastaydin da neden demediler bana vs diyip duruyor simdi hastayim uyicam dedim de rahat birakti.
Abim duymadi o gelince abi ben gidiyorum dedim. Afalladi yengenin yanina konusmaya gitti kesin kavga edeceklerdi ama ben o kadar kotu oldum ki toparlanip ciktim. Onlarin konusmasini beklemek istemedim. Zaten Aceleden sarjimi falan hep orda unutmusum neyse abim geldi arkamdan. cantami tuttu. Gozleri doldu cok ozur diledi senle ilgisi yok vs dedi.
Ben de tamam dedim abi bisey deme. Senle de ilgisi yok evde huzurluydum ben dedim. Daha cok sey derdim de gozleri dolunca sustum

Geldim eve.kovuldum zaten artik ben ne yapayim.anneme bisey soylemedim daha zaten eve geldigimde mecalim yoktu. Yol da cok yordu cok rahatsizdi yolculuk.

Abinin yanında mı yaptı bunu abin ne dedi? Bende alttan alman taraftarıydım ama akşamki olaydan sonra yok yani alttan almamak gerekiyormuş. Üzülme sende, yaptığı gerçekten ayıp.

Yok abim teldeydi ben yengeye naptigimi anlatiyodum suraya gittim vs derken o da ctsi pazar gelemicem dedi. Ona bisey demeyecektim ki oh ne guzel abinle gezersiniz diyince cok igrenc hissettim.
Siginti da onlardan yer dileniyorum gibi.abim duymadi yani ama anladi bisey dedigini bi de ben buna ragmen yarin gidecegim zaten dedim yengeme. Cunku cok halsizdim kusura bakmayiz gule gule diyince yarini marini kalmadi

Ha farkindaysa tamam sonucta hasta olduda ondan gitti diye bilmesinden iyidir yada ilerde olduda iliskilerde mesafe oldu neden diye sorgulamaz
Gecmis olaun bu arada bosver takilma hic kapa gitsin konuyu kendisiylede mesafeli olursun

Kıyamam ben size. Oncelikle geçmiş olsun. Güneş çarpması çok kötü bol bol su için. Çok üzüldüm yedi kat el olsa insan bunu yapmaz. Ne pis insanmis o öyle. Annenize olanı olduğu gibi anlatın. Abiniz de çok mahcup olmustur ama eşine de tavrını koyması lazım kimseye kimseyi ezdirmemeli. Yazık güzel güzel anlaşmak aile olmak varken yaşananlar çok kötü.

ağzım açık okudum , çok büyük terbiyesizlik yapmışlar abinde yapmış inan bana ,
sizlerden birileri abingile gitme gibi durumları olursa asla buna izin verme ,
ama o yenge bozuntusu size geldiğinde hiç yüzüne bakma ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…