Çok üzgünüm.

Abinin bir hatasi yok o kadina haddini bildirmemesi disinda!! Ama iste böyle cazgir insanlar karsisinda alttan alinmadigi boyutlarda olay cirkinlesebiliyor.Bu defa da siz vicdani rahatsizlik hissedecektiniz..
Bence de olayi annenizi anlatip üzmek yerine ve tabiki abinizi de üzmemek adina biraz daha sabredin derim.Ama incedenn incedenn yenge olacak fesat,sinsi insancigina göndermeler yapin duydugunuzu anladiginizi bilsin.Gerci öylelerinde utanacak yüz de yoktur ama sizin haricinizde bir de sevdikleriniz üzülmemis olur..

Yazılanları okuyunca şok oldum ne kadar gaz veriyor herkes onu söyle bunu söyle diye şimdi görümce tarafından okudunuz ya gelin anlatsaydı ne olduğunu aynı gazı geline de verilecekti burda kaç kez okudum eşine eziyet edil kendi ailesi geldiğinde hiç birşey yokmuş gibi davrananı tamam yazanın abisi iyi abi de acaba iyi eşmi öncesinde ne oldu bilmiyoruz belki kavga ettiler kadının burnundan getrdi istemszce kadınında yüzü düşüyor. Bende görümceyim bu şekilde sbimin evine ya bi kez ya iki kez gitmişimdir ayrı şehirde yengemde huzursuzluk görürsem sorarım yengemde anlatr genelliklede abimin ince düşünmemesi herşeye ne olacakki ne demişim ki bakış açısından kaynaklanır ben yengeme destek olur abimle konuşurum aynı ortamda yada yengem gelince birşey almak ister yada gezmk ister abim ne getrk var moduna girer sen slmıyorsan yada gelmiyorsan biz çıkarız derim paşa paşa gelir yengem söylese sıkıntı çıkaracsk şeyleri ablamla birlikte söyleyince yada mecbur bırakınca yapar birşeyde diyemez illa gelin görümce kötü olması gerekmiyor gelinde insan onunda sıkıntısı derdi olabilir ki genellikle burda gelin eş sıkıntılarını okuyoruz bu kadar saldırmayalım abartacsk birşey yok tek taraflı bakıyorsunuz

Bence konu sizinle alakalı değil. Yengeniz başı ağrıdığı için sanırım abinizden ilgi beklemiş sizinle çıkınca üzülmüş. Üstünüze alınmayın karı koca arasında olur öyle şeyler.

Ben misafir seven bir insan degilim ..ama misafir gelince duyacagi sekilde kavga etmem ... abinizle ilgili olabilir ama sizi katmasi hoş degil ... benle ilgilenmedin falan dese neyse..aman kimse kimseyi istemiyor ...

canım evlilikte olur boyle şeyler sen sessızce otur hiçbirşey talep etme kımseyede bişi deme ... senın adına uzuldum keşke yengen sana yansıtmasaydı ama iyi niyetini koru...

Biz burda genelde gelinleri destekliyoruz ama sizin yengede çok fenaymış. Abi kardeş gezdi diye yaptığına bak terbiyesizin.
Ben olsam alttan alamam asla bana yapılan saygısızlığa göz yummam.
İnsanlık öldü mü ya madem çağırdı güleryüz göstermek zorunda.

Ayy bas ağrısı dediğiniz nedir ya ne kadar abartılmış.
Ben ayda 2 kez yaşarım en az ki epey ağrır başım öyle kolay kolay geçmez yani ama evime gelene de surat asmam yani.
Gelin bariz misafir sevmiyor işte olayın özü bu.
Yüz vermeyecek samimi davranmayacak ki birdaha gelirken insanlar 2 kez düşünsünler.
Ki planı da işlemiş bence baksanıza birdaha gitmem diyorsunuz .

Benimde gorumcem var ve 10yasinda kizim gibi ben ise 22yasindayim .cok dagitir evi hic ses cikarmam abi der evi dagitma yengene yazik diye ben hic karismam ona istedigi gibi herseyle ugrasiyor .gercekten aileden kayinpederim ve gorumcenden baska kimseyle muhattap degilim zaten fazla benim gorumcem kizim gibidir .herderdini bana anlatir benle konusur derlesir..hic aramizda susizmaz masallah subhanAllah .sen bosver 2gun daha dayan sonra evine git elbet pisman olacaktir yengen annede bence bahsetme aralari acilir .simdi .tamam canim benim

Valla çok merak ettim haaaa noldu acaba
Bu sessizlik pek iyi şeylerin olmadığını gösteriyo sanki

Yengen de o herşeye bozulan tiplerden abine duyduğuna anlat ama annem e söyleyemeyeceğim çok üzülür de

Yengen sık sık gelmemen için yapıyordur bence bunu sende abin çağırmadigi sürece gitme abin cagirdiginda abi aranız bozulmasın falan de

Yengem istiyor ki evi istediği zaman kendi tarafına ayirsin

Herşey esit olmalı iki tarafta fedakarlık yapmalı

Eğer bı taraf fedakarlık yapmıyorsa işler zorlaşıyor

Abinle dertles sakin aranıza duvar orulmesine izin verme

Yengen için gerçekte olsa tek bı kötü kelime etme bu yengeni haklı çıkarır abinin gözünde

Onlar karı koca olur öyle atışmalar, sen kafana takma. Başka şeyler vardır kendi içlerinde o şekilde patlak vermiştir belki. Ailene anlatma, bir aradayken plan yapılırsa uy duymamışsın gibi davran. Alınganlık etme. Evde de işin ucundan tut odaya kapanma

Olur yengeden özur de dilesin mi rahatinizi bozdum diye:)))))hiç güleceğim yoktu

Merhaba herkese.
Gelemedim haber vermeye cunku dun o kadar gunes altinda kalmisim ki basima gunes gecmis. Hastalik bahanesi olmadi yani ciddi anlamda hastalandim

Evimdeyim. Dun kovuldum diyebilirim artik onun uzerine denecek laf yoktu.
Tavsiye veren ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…