Çok üzgünüm.

Siz de bu gelin neslinden olmalısınız? Kız bu muamele için bayağı geline ağza alınmayacak laflar söylemiş olmalı ki kovulsun. Ki yine hakkı olmaz. Siz en ufak sözde alınıp evdeki misafiri kovuyorsaniz o da size kalmış.

Anneme oldugu gibi anlatacagim zaten.
Sabah anlatmadim eve gelince. Ne halim vardi ne de icimden anlatmak geldi.
Anlamiyorum ben ya bu insanlari.
Kardesi baska esi baska. Ne ben onun yerini doldurabilirim ne o benim.
Neyin hinci bu.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Ben de oyle alinacak bir sey demedim haddinden fazla normal davrandim. Mesela dunden onceki geceyi duymama ragmen ustune gidip normal konustum.
Siz beni anliyorsunuz ama bazilari cok ilginc ben anlamadim. Insan evine geleni kovar mi ya bunun aciklamasi olabilir mi.
Alinmistir ne malum denebilecek bir sey mi bu. Allah akil fikir versin

Yok kimseyi kovmadım.
Konuyu acan gelin olsaydı eminim sizde tam tersi yorum yapardınız.haraketlerinle belli et istenmediğini anlasın gider diye.
Demi.

Yok kimseyi kovmadım.
Konuyu acan gelin olsaydı eminim sizde tam tersi yorum yapardınız.haraketlerinle belli et istenmediğini anlasın gider diye.
Demi.

Hareketlerini belli et mi ?
Kovmaktan bahsediyoruz. Bence yazdiginiz kisi oyle yapamaz. Siz heralde herkesi kendiniz gibi sandiniz. Konuyu acan gelin olsaydi bence burdaki arkadaslar ona haksiz oldugunu soylerdi. Siz kendiniz gibi sanmayin herkesi.

Siz bakmayın illa ki ben farklı bir şey yazmış olayım da dursun diyenler çıkacaktır elbet. Siz kendinizi biliyorsanız gerisi önemli değil. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. Ben de yengeyim iki görümcem var kardeş gibiyizdir. Büyük görümcem daha hiç gelmedi de küçük fırsat buldukça gelir ne zaman gelecekler diye beklerim gezer tozariz kendi evi gibidir burası. Bu yüzden bu muameleye daha bir şaşırdım.

ay inanmıyorum canım ya ne biçim yengen var offff. sen ne kadar iyi kalplisin ya. her şeyi baştan sona annene anlat, abine de anlat. dışarıda sırf onlar için tek başına durup hastalandığını da (((

Yok kimseyi kovmadım.
Demi.

Iyi de kiz istenmeyecek bir sey yapmamis onu soyluyoruz. Hani kiz da rahatsizlik verir, cirkeflik yapar falan o zaman boyle davranmasi normal de, yazdiklarina bakilirsa oldukca naif bi insan..

Ozmn biraz bekle belki o yaptığının yanlış olduğunu anlayıp hatasını telafi etmek için ugrascak.büyütcek bişey gibi gelmedi bana .bazen insanların sıkıntılı durumları olabilir size denk gelmiştir.annenize de söyleswniz üzülür oda tavır alır belki.onun için hiçbişey olmamış givi yapın baktınız aynı sonra mesafe koyar ona göre davranırsınız.

Ya ne kadar guzel.ben de yengemle iyi olmak isterdim. Oylr olacagini dusundum bu gidisimle Hatta ctesi pazar birlikte cikcaz diye sevincliydim. Benim ablam yok cok isterdim bi ablam olmasini.
Onunla oyle olabilecegimizi de dusundum ya. Oyle degilmis o yuzden ben daha cok sasirdim. Amin insallah.
Sizin gorumceleriniz cok sansli. Kiymetinizi bilsinler.

Iyi de kiz istenmeyecek bir sey yapmamis onu soyluyoruz. Hani kiz da rahatsizlik verir, cirkeflik yapar falan o zaman boyle davranmasi normal de, yazdiklarina bakilirsa oldukca naif bi insan..
Zaten ben konu sahibine bişey demiyorumki .mevzuyu büyütüp anneyide üzmeyin şimdi dese annede düşünüp kuracak yani istemiyo etmiyo diye.bundan sonraki tavrına baksın eger düşündüğü gibiyse muhatap olmasın

Ya bazıları çok ilginç ellerinden gelse git özür dile yengenden diyecekler, rahatsız ettim diye.
Haklı olan sensin. Annenle konuş, üstünü örtme ki hatasını anlasın. Tekrar etmesin.
Her zaman gelinler haklı olmuyorlar.

Yok kimseyi kovmadım.
Demi.

Ay ne alakası var?? Görümce eve huzursuzluk verir yalan, iftira, ikiyüzlülük ve bile bile kötülük yapar o zaman denir görümceni istemediğini belli et diye. Burada kız daha 19 yaşında çocuk ne yapabilir yapsa bile çocuktur der geçersin. Abisinin yuvasının huzuru bozulmasın diye bu terbiyesizliğe sessiz kalınır mı hiç. Yapmayın lütfen. Kimse prenses değil kimse kimsenin kalbini kıramaz.

Hareketlerini belli et mi ?
Kovmaktan bahsediyoruz. Bence yazdiginiz kisi oyle yapamaz. Siz heralde herkesi kendiniz gibi sandiniz. Konuyu acan gelin olsaydi bence burdaki arkadaslar ona haksiz oldugunu soylerdi. Siz kendiniz gibi sanmayin herkesi.
Neyse ben anlatamıyorum demek istediğimi annenizede anlatın .bana neyse artık:))) herkesi kendin gibi sanma derken sen beni ne kadar tanıyosun ki acaba.

Hatasini anlayacak diyosunuz ama.o hata yaptigini dusunmuyor ki.
Ben hastaydim sonucta dun gittigimde ona da soyledim yani o konusma esnasinda. Basima gunes gecti galiba dedim.
Insan bir arayip vardin mi nasil oldun mu demez mi bunu yapmayan hatasini mi anlayacak.
Ortada buyutulecek bir sey gormemekte haklisiniz. Cunku buyutulecek bir sey yok yeterince buyuk bir sey var zaten benim uzerine koymama gerek yok ki.
Ne olsa sorun olacakti. Mesela benim sacimi basimi yolunca mi aa evet sorun var diycektiniz yapmayin Allah askina.
Ben 19 yasindayim ama vallahi sunu kimseye yapmam. Hele hele esimin kardesi.
Mumkun degil ya. Ben zaten yarin gidecegimi soylemisim ustune gule gule demenin manasi var mi.
Ben dun normal olmaya calistim en azindan bi nebze deneseydi ben pazara kadar sabredebilirdim. Ama el insaf ya ben ne yapmisim bu kadar kotu ne yapabilirim.

Nasip bu işler her şey karşılıklı oluyor. Onlar bana iyi olmasa ben de öyle davranmazdim belki. Kinciyimdir bana ters davranani affetmem. İyi davrananin başımın üstünde yeri vardır. Hep derim Allah iyilerle karşılaştırsın tekrar diyeyim. Gönül ister ki hatasını anlayıp özür dilesin bir daha da tekrarlanmasın.

Bence zaten senin oraya gitmeni yenge hanim istemiyordu gerçekten isteyen insan zaten bu şekilde davranmaz çok yazık aynı senin gibi bende böyle bir duruma maruz kaldığım için seni anlıyorum boşver sende mesafeli davran bundan sonra

Erkekler farketmiyor aşk sevgi karmaşasında öyle durumda işler eşlere düşüyorda senin yengen insan değil ki abinde seni öyle hasta halinle yollamışsa onada çok ayıp çok üzüldüm senin için.
Bi doktora git hem can sıkıntısı hem güneş çarpması daha kötü olmuşsundur geçmiş olsun canım dünden beri takip ediyordum inşallah düzelmiştir dedim böyle sonuç beklemiyordum

Çok fedakarlıklar yaptım abim, yengem ve yeğenlerim için, hala da yaparım onlar benim canım, iyi olsunlar yeter ki. Yalnız bir yıl abimlere biraz sık gitmiştim haftada bir gibi, kalmalı, iş yerime yakınlar diye. İşte o yıl bir defasında sadece yeğenime doğum günü hediyesi vermek için uğramıştım, ağır da bir hediyeydi. Aradım, komşuda gündeyiz, kahve içmeden bırakmıyorlar dedi yengem ve anahtarı komşusunun balkonundan attı, sen gir biz bir saate geliriz dedi. Zoruma gitmişti ve ben saf gibi o anahtarı aldım. Şimdiki aklım olsa hediyeyi komşusuna bırakır hiç girmezdim evine. Ama işte mevzu canım yeğenimi sevindirmek olunca akıl edemedim. Ve sanırım o yıl sürekli onlarda kalacağımı zannetti, belki o yüzden böyle yaptı. Ben tabi ki kalmadım, yeğenim hala gel dedikçe gittim, mümkün oldukça da yatılı kalmadım, ailem köyde, ben de bakardım o zamanlar. Sanırım kimse düzeninin bozulmasını istemiyor ya da bozulacağından korkuyor, önlem alıyor kendince. Ben de uzun süre gitmedim bu olaydan sonra, kendileri aramadan da gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…