Siz de bu gelin neslinden olmalısınız? Kız bu muamele için bayağı geline ağza alınmayacak laflar söylemiş olmalı ki kovulsun. Ki yine hakkı olmaz. Siz en ufak sözde alınıp evdeki misafiri kovuyorsaniz o da size kalmış.İyi de zaten anlatmışın abine konuşmuşun yoksa niye sana gelip kuzeni gelince böyle böyle neyse deyip özürdilesin.
Yazmaya bailadığından beri anneme demiyecem dedin bi kaç yorum geldi şimdi diyecem diyosun.
Söyleseniz nolcak anneniz telf açıp karın kızımı kovmuşmu diyecek.
Ben sizin ilk açıklamalarda abinizle ilişkinizi anlattığında yola çıkarak kıskansığınızı düşünüyorum kötü manada demiyorum ama.
Sizde gelmezse gelmesin surat assın huzursuzsan çıkar evine dönersin.
Ertesi günde gidiyim dediğinde güle güle demiş diye alınıyon.belki senin kurduğun bi cumleden de o alındı ne malum
Annene de ki yengemle böyle oldu kovdu abimin haberi olmadığı için geldim bende de o da anlasın. Benim abimle bende çok iyiydim abim nişanlandı aynı böyle şirret olcak biriydi bizden aldı abimi derken abim olaya ayıktı ki bizden koparıp alınmış her şey kendi ailesiyle güzel nişanı attı çok şükür abimle yine eskisi gibiyiz ki o kadın abinin ömrünü De yiyordur
Siz de bu gelin neslinden olmalısınız? Kız bu muamele için bayağı geline ağza alınmayacak laflar söylemiş olmalı ki kovulsun. Ki yine hakkı olmaz. Siz en ufak sözde alınıp evdeki misafiri kovuyorsaniz o da size kalmış.
Yok kimseyi kovmadım.Siz de bu gelin neslinden olmalısınız? Kız bu muamele için bayağı geline ağza alınmayacak laflar söylemiş olmalı ki kovulsun. Ki yine hakkı olmaz. Siz en ufak sözde alınıp evdeki misafiri kovuyorsaniz o da size kalmış.
Yok kimseyi kovmadım.
Konuyu acan gelin olsaydı eminim sizde tam tersi yorum yapardınız.haraketlerinle belli et istenmediğini anlasın gider diye.
Demi.
Siz bakmayın illa ki ben farklı bir şey yazmış olayım da dursun diyenler çıkacaktır elbet. Siz kendinizi biliyorsanız gerisi önemli değil. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. Ben de yengeyim iki görümcem var kardeş gibiyizdir. Büyük görümcem daha hiç gelmedi de küçük fırsat buldukça gelir ne zaman gelecekler diye beklerim gezer tozariz kendi evi gibidir burası. Bu yüzden bu muameleye daha bir şaşırdım.Ben de oyle alinacak bir sey demedim haddinden fazla normal davrandim. Mesela dunden onceki geceyi duymama ragmen ustune gidip normal konustum.
Siz beni anliyorsunuz ama bazilari cok ilginc ben anlamadim. Insan evine geleni kovar mi ya bunun aciklamasi olabilir mi.
Alinmistir ne malum denebilecek bir sey mi bu. Allah akil fikir versin
Yok kimseyi kovmadım.
Konuyu acan gelin olsaydı eminim sizde tam tersi yorum yapardınız.haraketlerinle belli et istenmediğini anlasın gider diye.
Demi.
Ozmn biraz bekle belki o yaptığının yanlış olduğunu anlayıp hatasını telafi etmek için ugrascak.büyütcek bişey gibi gelmedi bana .bazen insanların sıkıntılı durumları olabilir size denk gelmiştir.annenize de söyleswniz üzülür oda tavır alır belki.onun için hiçbişey olmamış givi yapın baktınız aynı sonra mesafe koyar ona göre davranırsınız.Yazmaya basladigimdan beri anneme demicem demedim. Anneme demedim dedim (ilk olayi demeyi dusunmuyodum fikrim de degismemisti dun burayi kapatirken o yuzden eve gidince norml davrandim ama su olaydan sonra demeyi dusunuyorum.)
Beni bu halde gordugu icin cok sinirli.sonra soylemeyi dusunuyorum dedim.
Kaldi ki burdan gelen yorumlarla fikrim degismis olabilir.
Anneme soylersem ne olacak degil soru.
Esi bunu yaparken ben bu terbiyesizligi yaparsam ne olacak olmaliydi soru.
Ilk aciklamalarda abimi anlatmam konuyu daha iyi anlamaniz icindi. Iliskimizi bilirseniz daha saglikli yorumlar gelsin diyeydi.
Ben nasil bir cumle kurmusum ki bana gelip gule gule diyor.sizin su yazdiklariniz vicdaniniza sigiyorsa ben bisey demiyorum
Eve gittigimde bile normal davrandim ki alinacagi bir cumle cikmadi agzimdan.
Hos alinsa da bunun karsiligi bu mu olmali onu gectim.
Ben evden kovulmusum ama belki bana alinmistir ne malum.
Vicdan diyorum.baska bisey demiyorum.
Siz bakmayın illa ki ben farklı bir şey yazmış olayım da dursun diyenler çıkacaktır elbet. Siz kendinizi biliyorsanız gerisi önemli değil. Allah hep iyilerle karşılaştırsın. Ben de yengeyim iki görümcem var kardeş gibiyizdir. Büyük görümcem daha hiç gelmedi de küçük fırsat buldukça gelir ne zaman gelecekler diye beklerim gezer tozariz kendi evi gibidir burası. Bu yüzden bu muameleye daha bir şaşırdım.
Zaten ben konu sahibine bişey demiyorumki .mevzuyu büyütüp anneyide üzmeyin şimdi dese annede düşünüp kuracak yani istemiyo etmiyo diye.bundan sonraki tavrına baksın eger düşündüğü gibiyse muhatap olmasınIyi de kiz istenmeyecek bir sey yapmamis onu soyluyoruz. Hani kiz da rahatsizlik verir, cirkeflik yapar falan o zaman boyle davranmasi normal de, yazdiklarina bakilirsa oldukca naif bi insan..
Yok kimseyi kovmadım.
Demi.
Neyse ben anlatamıyorum demek istediğimi annenizede anlatın .bana neyse artık:))) herkesi kendin gibi sanma derken sen beni ne kadar tanıyosun ki acaba.Hareketlerini belli et mi ?
Kovmaktan bahsediyoruz. Bence yazdiginiz kisi oyle yapamaz. Siz heralde herkesi kendiniz gibi sandiniz. Konuyu acan gelin olsaydi bence burdaki arkadaslar ona haksiz oldugunu soylerdi. Siz kendiniz gibi sanmayin herkesi.
Ozmn biraz bekle belki o yaptığının yanlış olduğunu anlayıp hatasını telafi etmek için ugrascak.büyütcek bişey gibi gelmedi bana .bazen insanların sıkıntılı durumları olabilir size denk gelmiştir.annenize de söyleswniz üzülür oda tavır alır belki.onun için hiçbişey olmamış givi yapın baktınız aynı sonra mesafe koyar ona göre davranırsınız.
Nasip bu işler her şey karşılıklı oluyor. Onlar bana iyi olmasa ben de öyle davranmazdim belki. Kinciyimdir bana ters davranani affetmem. İyi davrananin başımın üstünde yeri vardır. Hep derim Allah iyilerle karşılaştırsın tekrar diyeyim. Gönül ister ki hatasını anlayıp özür dilesin bir daha da tekrarlanmasın.Ya ne kadar guzel.ben de yengemle iyi olmak isterdim. Oylr olacagini dusundum bu gidisimle Hatta ctesi pazar birlikte cikcaz diye sevincliydim. Benim ablam yok cok isterdim bi ablam olmasini.
Onunla oyle olabilecegimizi de dusundum ya. Oyle degilmis o yuzden ben daha cok sasirdim. Amin insallah.
Sizin gorumceleriniz cok sansli. Kiymetinizi bilsinler.
Neyse ben anlatamıyorum demek istediğimi annenizede anlatın .bana neyse artık:))) herkesi kendin gibi sanma derken sen beni ne kadar tanıyosun ki acaba.
Erkekler farketmiyor aşk sevgi karmaşasında öyle durumda işler eşlere düşüyorda senin yengen insan değil ki abinde seni öyle hasta halinle yollamışsa onada çok ayıp çok üzüldüm senin için.Anneme oldugu gibi anlatacagim zaten.
Sabah anlatmadim eve gelince. Ne halim vardi ne de icimden anlatmak geldi.
Anlamiyorum ben ya bu insanlari.
Kardesi baska esi baska. Ne ben onun yerini doldurabilirim ne o benim.
Neyin hinci bu.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?