Çok üzgünüm.

Ben sizi anladim. Tamam sorun yok.
Siz de boyle dusunebilirsiniz ben soyleyecegim. Mevzuyu buyuten ben degilim mevzu yeterince buyuk.

Ya ben de bnu anlamiyorum.
Yengem de ayrica arayip cagirdi.
Hatta ctesi pazar sunu yapariz diye anlatti.
Aklimin ucundan gecmedi hani tamam belki istemez ama bu olanlar cok agir geliyor yok ben bi daha bisey demem. Evlerine de gitmem.

Siz bana kiskanc derken ne kadar taniyordunuz beni
Boşver kuzum birde buradaki bazı kişilere canını sıkma kiyamam sana ya cok üzüldüm gercekten.
Herkes insan evladi olamıyor malesef mutlaka doktora git geçmiş olsun.
Annene de uygun bir zamanda anlat.

Gelini geçtim o zaten evlerden ırak ama hasta halinle seni o otobüse bindirip gönderen abin var ya
O da abi değilmiş
Yazıklar olsun

Abim de ozur diledi cok uzuldu ama gitme demedi. Otobusu bekleyene kadar ben zaten cok kotu oldum. Otobustekiler yardim etti gece. Buz getirdiler ilgilendiler.
Kendimi cok yalniz ve igrenc hissettim.

Yaa bu çocuk akşam ki kavgayı duymuş olmasına rağmen,o da ne abisiyle 2-3 saat gezdi,yengesinin güyaa!!başı ağrıdığı için gelmediği etkinliğe gitti diye bütün bu pislikler oldu..ne yapmam lazım diye bize sordu,fevri hiç bir hareketi yok,kii biz çık git dememize rağmen o güneşin alnında ,tek başına,bilmediği yerde saatlerce dolandı,millete de arkadaşlarımlaydım dedi..biz git dememize rağmen abisinin evine gitti ve kovuldu..bu çocuk daha ne yapmalıydı..haa ben olsam o yengenin saçını başını yolmadan dönmezdim,o ilişkileri önemsemiyor ve bu kadar vicdansızsa ben ondan daha çirkef olmasını bilirdim:))fakat bu kız küçük ve belli ki ince ve naif birisi,dolayısıyla aynı kulvarda değillero yengeye ben denk gelmeliydim:))

Boşver kuzum birde buradaki bazı kişilere canını sıkma kiyamam sana ya cok üzüldüm gercekten.
Herkes insan evladi olamıyor malesef mutlaka doktora git geçmiş olsun.
Annene de uygun bir zamanda anlat.

Doktora gidecegiz birazdan acile gideriz heralde su saatten sonra.
Ablacigim cok tesekkur ederim. Anneme de insallah uygun bir zamanda anlatacagim.

Abim de ozur diledi cok uzuldu ama gitme demedi. Otobusu bekleyene kadar ben zaten cok kotu oldum. Otobustekiler yardim etti gece. Buz getirdiler ilgilendiler.
Kendimi cok yalniz ve igrenc hissettim.

Oy kıyamam gülüm sana ya. Bunların hepsini annene anlat, ayrıca o cadaloz yengenle seni hasta gönderen abinin de duymasını sağla.

Ben de beklemiyodum. Zaten gule gule diyince bisey de diyemedim.diyecek. isey bulamadim. Aklima da gelmedi. Aptal gibi kalakaldim. Sonra gece boyunca niye bisey diyemedim diye dusundum kizdim kendime. Bir daha gitmem kimseye.

Doktora gidecegiz birazdan acile gideriz heralde su saatten sonra.
Ablacigim cok tesekkur ederim. Anneme de insallah uygun bir zamanda anlatacagim.
Serum takarlar büyük ihtimal,çok geçmiş olsun tatlım,uygun zaman da değil ivedilikle anlat anneciğine,,bu arada abine de kızanlardan biri benim,benim kızkardeşim apar topar evden çıkacak bende onun çantasını taşıyıp,gözlerim dolacak haa??önüne yatar yinede bindirmezdim o otobüse..koca olacak şahsiyete yapacaklarımı söylemeyeyim,,kiii zaten cesaret edip kendisi böyle şeyler asla ve kat’a yapamazdı..

Ben de beklemiyodum. Zaten gule gule diyince bisey de diyemedim.diyecek. isey bulamadim. Aklima da gelmedi. Aptal gibi kalakaldim. Sonra gece boyunca niye bisey diyemedim diye dusundum kizdim kendime. Bir daha gitmem kimseye.
Dememen daha iyi olmuş canım kavga çıkarsaydın orda suçlu çıkrmaya çalışırdı seni belki sessizce gitmen iyi olmuş bi yandan da ama annenlere anlat abine de tavır al bu kadar da onun yaptığı da ayıp kardeş öyle hastayken bari yollama

Iyi de kiz istenmeyecek bir sey yapmamis onu soyluyoruz. Hani kiz da rahatsizlik verir, cirkeflik yapar falan o zaman boyle davranmasi normal de, yazdiklarina bakilirsa oldukca naif bi insan..

Cok Tesekkur ederim o sizin ince dusuncenizden.
Ben isler buyumesin dedim hani onceki gece bana direkt soylenmedi ya neyse diyodum ama icim cok kotu oldu duyunca.
Asla istemezdim boyle olmasini ama benden cikti is keske gitmeseydim.

Ya ben de bnu anlamiyorum.
Yengem de ayrica arayip cagirdi.
Hatta ctesi pazar sunu yapariz diye anlatti.
Aklimin ucundan gecmedi hani tamam belki istemez ama bu olanlar cok agir geliyor yok ben bi daha bisey demem. Evlerine de gitmem.

O bence mecburiyetten çağırdı gitme zaten bizimkide doğum yapti gittiğimizde surat bir karıştı çocuğa mevlid yaptı arayıp çağırmadi bile hala olduk diye sevinemedik çocuk 5 aylık oldu bir kere kucağıma alamadım ama kardesime de actim telefonu saydirdim bizim size verdigimiz degerin ceyregini gorseydik yeterdi diye simdi yine anne olacagim kismetse kendi cocugumu severim artik tabi konu çocuk sevmek değil insanın can bildiği kişilerin böyle yapması koyuyor insana insanları anlamak zor artık insanları anlamak için uğraşmıyorum

Abim bana kal demek mi istemedi diyemedi mi anlamadim. Otobusu bekleyene kadar ben cok kotu oldum uzun yolu gectim normal otobuse bile binmek zor geliyodu. Yok ama bi kere bile kal demedi. Annem de ona cok kiziyo nasil bu halde gonderdiler. Bi acile goturselerdi diyor. Zaten eve kendim geldim bayilacak gibiydim annem beni oyle gorunce zaten cok sasirdi. Bu kadar beklemiyodu. Yol cok sarsti beni.

Mecburiyetten insan anlatir mi sunu sunu yapariz mutlaka gel diye insan yarim agizla soylemez mi o zaman zorla olsa. Ben de ona guvendim. Cok haklisiniz Insan yegenini sevmek istemez mi neden boyle oluyo anlamiyorum
Ne olacak sevgiden zarar mi gelecek
Allah cocugunuzu sag salim mutlulukla kucaginiza almayi nasip etsin.

Kuzum yaa gerçekten senin için çok üzüldüm dünden beri,o çaresizliğini,incinmişliğini buradan hissettim,üyelik alıp buradan hiç bilmediğin yerde güneşin alnında,çimlere oturup fikir almaya çalışman içimi sızlattı,kimsenin, kii sen birşey yapmamana rağmen,artıı yapsan dahi hiçbir şekilde maruz bırakılamayacağı bir durumda olman sinirimi bozdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…