Zaten ben konu sahibine bişey demiyorumki .mevzuyu büyütüp anneyide üzmeyin şimdi dese annede düşünüp kuracak yani istemiyo etmiyo diye.bundan sonraki tavrına baksın eger düşündüğü gibiyse muhatap olmasın
Bence zaten senin oraya gitmeni yenge hanim istemiyordu gerçekten isteyen insan zaten bu şekilde davranmaz çok yazık aynı senin gibi bende böyle bir duruma maruz kaldığım için seni anlıyorum boşver sende mesafeli davran bundan sonra
Boşver kuzum birde buradaki bazı kişilere canını sıkma kiyamam sana ya cok üzüldüm gercekten.Siz bana kiskanc derken ne kadar taniyordunuz beni
Gelini geçtim o zaten evlerden ırak ama hasta halinle seni o otobüse bindirip gönderen abin var ya
O da abi değilmiş
Yazıklar olsun
Boşver kuzum birde buradaki bazı kişilere canını sıkma kiyamam sana ya cok üzüldüm gercekten.
Herkes insan evladi olamıyor malesef mutlaka doktora git geçmiş olsun.
Annene de uygun bir zamanda anlat.
Abim de ozur diledi cok uzuldu ama gitme demedi. Otobusu bekleyene kadar ben zaten cok kotu oldum. Otobustekiler yardim etti gece. Buz getirdiler ilgilendiler.
Kendimi cok yalniz ve igrenc hissettim.
Rica ederim canım kiyamam ben sana yaDoktora gidecegiz birazdan acile gideriz heralde su saatten sonra.
Ablacigim cok tesekkur ederim. Anneme de insallah uygun bir zamanda anlatacagim.
Erkekler farketmiyor aşk sevgi karmaşasında öyle durumda işler eşlere düşüyorda senin yengen insan değil ki abinde seni öyle hasta halinle yollamışsa onada çok ayıp çok üzüldüm senin için.
Bi doktora git hem can sıkıntısı hem güneş çarpması daha kötü olmuşsundur geçmiş olsun canım dünden beri takip ediyordum inşallah düzelmiştir dedim böyle sonuç beklemiyordum
Serum takarlar büyük ihtimal,çok geçmiş olsun tatlım,uygun zaman da değil ivedilikle anlat anneciğine,,bu arada abine de kızanlardan biri benim,benim kızkardeşim apar topar evden çıkacak bende onun çantasını taşıyıp,gözlerim dolacak haa??önüne yatar yinede bindirmezdim o otobüse..koca olacak şahsiyete yapacaklarımı söylemeyeyim,,kiii zaten cesaret edip kendisi böyle şeyler asla ve kat’a yapamazdı..Doktora gidecegiz birazdan acile gideriz heralde su saatten sonra.
Ablacigim cok tesekkur ederim. Anneme de insallah uygun bir zamanda anlatacagim.
Dememen daha iyi olmuş canım kavga çıkarsaydın orda suçlu çıkrmaya çalışırdı seni belki sessizce gitmen iyi olmuş bi yandan da ama annenlere anlat abine de tavır al bu kadar da onun yaptığı da ayıp kardeş öyle hastayken bari yollamaBen de beklemiyodum. Zaten gule gule diyince bisey de diyemedim.diyecek. isey bulamadim. Aklima da gelmedi. Aptal gibi kalakaldim. Sonra gece boyunca niye bisey diyemedim diye dusundum kizdim kendime. Bir daha gitmem kimseye.
Iyi de kiz istenmeyecek bir sey yapmamis onu soyluyoruz. Hani kiz da rahatsizlik verir, cirkeflik yapar falan o zaman boyle davranmasi normal de, yazdiklarina bakilirsa oldukca naif bi insan..
Ya ben de bnu anlamiyorum.
Yengem de ayrica arayip cagirdi.
Hatta ctesi pazar sunu yapariz diye anlatti.
Aklimin ucundan gecmedi hani tamam belki istemez ama bu olanlar cok agir geliyor yok ben bi daha bisey demem. Evlerine de gitmem.
Serum takarlar büyük ihtimal,çok geçmiş olsun tatlım,uygun zaman da değil ivedilikle anlat anneciğine,,bu arada abine de kızanlardan biri benim,benim kızkardeşim apar topar evden çıkacak bende onun çantasını taşıyıp,gözlerim dolacak haa??önüne yatar yinede bindirmezdim o otobüse..koca olacak şahsiyete yapacaklarımı söylemeyeyim,,kiii zaten cesaret edip kendisi böyle şeyler asla ve kat’a yapamazdı..
O bence mecburiyetten çağırdı gitme zaten bizimkide doğum yapti gittiğimizde surat bir karıştı çocuğa mevlid yaptı arayıp çağırmadi bile hala olduk diye sevinemedik çocuk 5 aylık oldu bir kere kucağıma alamadım ama kardesime de actim telefonu saydirdim bizim size verdigimiz degerin ceyregini gorseydik yeterdi diye simdi yine anne olacagim kismetse kendi cocugumu severim artik tabi konu çocuk sevmek değil insanın can bildiği kişilerin böyle yapması koyuyor insana insanları anlamak zor artık insanları anlamak için uğraşmıyorum
Kuzum yaa gerçekten senin için çok üzüldüm dünden beri,o çaresizliğini,incinmişliğini buradan hissettim,üyelik alıp buradan hiç bilmediğin yerde güneşin alnında,çimlere oturup fikir almaya çalışman içimi sızlattı,kimsenin, kii sen birşey yapmamana rağmen,artıı yapsan dahi hiçbir şekilde maruz bırakılamayacağı bir durumda olman sinirimi bozdu..Abim bana kal demek mi istemedi diyemedi mi anlamadim. Otobusu bekleyene kadar ben cok kotu oldum uzun yolu gectim normal otobuse bile binmek zor geliyodu. Yok ama bi kere bile kal demedi. Annem de ona cok kiziyo nasil bu halde gonderdiler. Bi acile goturselerdi diyor. Zaten eve kendim geldim bayilacak gibiydim annem beni oyle gorunce zaten cok sasirdi. Bu kadar beklemiyodu. Yol cok sarsti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?