- 3 Kasım 2017
- 12
- 4
- 1
- 26
resmen yengen abini senden kıskanmış. Ben banane der geçerdim. Duyduğumuda belirttirdim yaptığı saygısızlık .ordanda ayrılır eve geçerdim. Ama şuan bu sinir halimde yazdığım bişey Ya çok üzüldüm sinirlendim. çok kötü bişi ben napardım o durumda bilmiyorum Allah sabır versin. Bence abinle yalnız konuş. Ya da hiçbişi söyleme evdende çok dışarı çıkma bu seferde hep dışarı çıkıyo yüzünü görmedik falan derBana cok kizan olacaktir muhtemelen bilmiyorum . Su an cimlere oturdum size yaziyorum.
19 yasindayim. Ailemle kucuk bi yerde yasiyoruz. Ben de uniyi orada okuyorum. 3 kardesiz . Abim benden 10 yas buyuk.
Abimin yeri bende cok baskadir. Ne biliyim ilk o sinemaya goturmustur beni ,ilk o bisiklet surmeyi ogretmistir. Benim canimin icidir. Baska sehirde okudu uniyi. Nasil heyecanlanirdim eve gelecegi zaman.
O gelcek diye okulda bekleyemezdim.
Gel zaman git zaman ben abimden hic kopmadim. Buyusem de hala onla bir sey yapmak benim icin cok ozel.
Abim 2 sene once evlendi. Yengemi de cok sevdim. Cok tatli bir kiz dedim hep.
Ama baska sehirde yasadiklari icin cok goremiyorum tabi bayramlarda gelirler o zaman guzel anlasiriz.
Hic gitmemistim evlerine. Iste bi dugunde gordum.
Dun abim ve yengeme geldim.
Daha dogrusu abim ve yengem cagirdi gelmeyeyim rahatsiz etmeyeyim dedim ama yok abim cagirdi gel gel. Degisiklik olur hep evdesin vs. Persembe cuma abim izinli,yengem de persembe erken cikcakti isten. Ctesi pazar da birlikte gezecektik.
Toplamda 4 gun kalacagim. Pazar donecegim.
Ilk geldigimde gayet normaldi. Aksam yemege cikmadan abim gel seni gezdireyim buralarda biraz dedi.
Yengem basim agriyor ben gelemicem dedi ben de yarin cikabiliriz hic acelesi yok dedim de ikisi de kabul etmedi.
Ciktik abimle tatli yedik cok guzeldi. Cevreyi gezdik biraz. Ben dis fircami unutmusum vs onlari aldik. Eve geldim hic sorun yok.
Ben geceleri uyuyamiyorum. Ikisi kavga etti duydum da duymamazliktan geldim ama asiri uzgunum. Yengem,ben hastayim sen gezdir kardesini alin birlikte kalin ben gideyim vs dedi. Abim seninkiler gelince geziyoruz bi ciktim o mu sorun oldu dedi. Sok oldum.
Asla beklemezdim ikisinden de . O kadar uzgunum ki. keske duymasaydim
Sabah oldu yengem isten oglen gelecekti yani oncesinde oyle konusmusttk ama ben gelemicem aksama kadar abinle cikarsin dedi bozuk bozuk
Abimin de morali bozuktu. Abim cikalim hadi vs dedi ama Ben burada arkadaslarim var onlarla buluscam dedim tek basima dolaniyorum sabahtan beri.
Cok uzgunum. Eve erken gitsem annem noldu diyecek darlayacak. Anlatirsam aralari acilir biliyorum. Abime duydugumu anlatmadim.eve gidince nasil davranacaklarini bilmiyorum. Nasil davransam bilmiyorum.
Cok kirginim. Keske gelmeseydim. Eve gitmek istiyorum. Pazari saymazsam Daha 3 gunum var. Ne yapmaliyim
Cok kirginim.
Guncelledim.sayfa 21
canım senin teyzen sizin aileye iyi gmrünüyor yani iki yüzlü sende küçük olunca seni umursamamış. gerçek yüzünü göstermiş. Abini ara abi bundan sonra benim seninle veya eşinle komuşcak birşeyim yok. siz çağırdınız ben geldim duymadığım ve ya hayatım boyıca görmediğim şeyleri gördüm. sen bu musun? Kardeşini koruyamayavk kadar zayıfmısın de onlarınki evlilik mi? Bak ben istanbuldaydım halam bana or*spı dedi kal*ak dedi. kardeşimle ikimiz hüngür hünfür ağlaya ağlaya istanbuldan döndük ankaraya hemde nasıl biliyor musun? Bizi kovdu çocukları kendiside kovdu. Kocasıda götürdü. Kocasının yanında beni kpvdukları için eniştemin yanınsa utandım hemen hazırlandım halam. git koy gara şunları dedi. kızları da saydırsı saçımızı başımız yolcaklardı gitmesek ve ozaman 16 yaşımdaydım kardeşimde 13. Babam beni korumadı... Annem halamla tartıştı. Ve biz 3 4 yıldır konuşmuyoruz. şimdide benim nişanlımın ailesine laflar ediyorlar. mahçup oluyorum nişanlıma. Eğer orda halamdor diye susmasaydım şimdi (yaşadıpım bir sürü olau var daha bu insanlar yüzünden) hiçbiri olmayacaktı. yanlış yaparsı üzülen sen olursun.Hatasini anlayacak diyosunuz ama.o hata yaptigini dusunmuyor ki.
Ben hastaydim sonucta dun gittigimde ona da soyledim yani o konusma esnasinda. Basima gunes gecti galiba dedim.
Insan bir arayip vardin mi nasil oldun mu demez mi bunu yapmayan hatasini mi anlayacak.
Ortada buyutulecek bir sey gormemekte haklisiniz. Cunku buyutulecek bir sey yok yeterince buyuk bir sey var zaten benim uzerine koymama gerek yok ki.
Ne olsa sorun olacakti. Mesela benim sacimi basimi yolunca mi aa evet sorun var diycektiniz yapmayin Allah askina.
Ben 19 yasindayim ama vallahi sunu kimseye yapmam. Hele hele esimin kardesi.
Mumkun degil ya. Ben zaten yarin gidecegimi soylemisim ustune gule gule demenin manasi var mi.
Ben dun normal olmaya calistim en azindan bi nebze deneseydi ben pazara kadar sabredebilirdim. Ama el insaf ya ben ne yapmisim bu kadar kotu ne yapabilirim.
Canım yaa İçin nasıl buruktur. Ben bile burda üzüntüden sinirden kalbim acıdı içim burkuldu ağzım açık kaldı sana şunu yap bunu yap diyoruz da o durumda olsak naparız kim bilir belki üzüntüden ağzımıxı açıp konuşamayız bile Allah sabır versin bide abini çok seviyorsun.Yok vallahi melek olmak icin degil.
Annem su an beni boyle gonderdiler diye sinirli. Iyice kopurtmek istemiyorum. Normal bir zamanda soyleyecegim. Bunu bana yaparken utanmadi da ben soyleyince mi sorun olacak Allah askina ? Hadi dunden onceki gece abimle onun arasindaydi. Dun bana yallah dedi resmen o da mi onlari arasindaydi insan tamam sen bilirsin diyemez miydi ?
O kadar mi insanliktan ciktik. Bi de eve gelince annem beni o halde gordu ya bi de ustune onu soylesem cildirirdi. Ben de biraz duzeleyim zaten annem surekli soruyor. Hasta insani hemen gonderirler mi bi gun dinlenseydin vs diye.
Çok mıymıy tavırların. Hala sinirlenmesin annem sonra söylerim falan filan. Söyle ne olduysa sonra vur kafayı yat.
Evet karşı yarafı düşüneceğim derken ezdiriyorsun kendinioyle diyosunuz da ben boyleyim is buyumesin dedim inanin oyle dedim
Anneme soyledim. Annem yengeme bir kizdiysa bana on kizdi.
Neden disari cikip gunesin altina kalmisim. Bari gercekten sinemaya gitseydin keyfine baksaydin boyle olursan daha cok hastalanirmisim daha neler neler dedi.
Cok uzuldu ama daha cok bana kizdi
Evet karşı yarafı düşüneceğim derken ezdiriyorsun kendini
Annemden bu kadar bana karsi tepki beklemiyodum cok kiziyor bana
Safmisim erken yaslanirmisim boyle olursam. Yasitlarim gibi degilmisim. Resmen onlarin kizginligin da benden cikardi
Kiyamam sana seni düşündüğü için öyle diyor kuzum annen.Annemden bu kadar bana karsi tepki beklemiyodum cok kiziyor bana
Safmisim erken yaslanirmisim boyle olursam. Yasitlarim gibi degilmisim. Resmen onlarin kizginligin da benden cikardi
Kiyamam sana seni düşündüğü için öyle diyor kuzum annen.
Yalnız abini arayip haddini bildirmedi mi annen merak ettim?
Annen haklı..
Kıyamam ya üzülme,annen de içten içe yenge hanıma kizmistir ama nazi sana geçtigi için sana patlamış,hem annenin bakış açısı çok güzel kendine eziyet edeceğine gerçekten sinemaya gitseymissin.Annemden bu kadar bana karsi tepki beklemiyodum cok kiziyor bana
Bu kadar kizmasinda hakli mi
Ne safligim ne aptalligim kaldi..elimde degil kafama takmamak.nasil umursamaz olayim anlamadim ki.
Bu iş eninde sonunda size patlayacak gibi görünüyor
Herşeyi olduğu gibi eksiksiz anlatsaydın..Aradi benim yanimda konusmadi. Ne oldu bilmiyorum abim geldigimden beri beni bir kez aramadi. Sadece anneme sormus. Ona cok kirildim.insan aramaz mi oldu mu kaldi mi vardin mi diye. Annem aramis ama noldu bilmiyorum bisey sormaya korkuyorum sorunca direkt bana kiziuor ne desem suclu oluyorum su an
Doğru söylüyor kadın,biz ilk gün sana dedik,anlat abine,ailene,boş boş güneşin alnında dolaşma diye.çık git evine diye,herşeyi anlat diye,.eehh bee kızım ya,söz dinlesen,hiçbir şey böyle olmayacaktı.oyle diyosunuz da ben boyleyim is buyumesin dedim inanin oyle dedim
Anneme soyledim. Annem yengeme bir kizdiysa bana on kizdi.
Neden disari cikip gunesin altina kalmisim. Bari gercekten sinemaya gitseydin keyfine baksaydin boyle olursan daha cok hastalanirmisim daha neler neler dedi.
Cok uzuldu ama daha cok bana kizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?