Çok üzgünüm.

resmen yengen abini senden kıskanmış. Ben banane der geçerdim. Duyduğumuda belirttirdim yaptığı saygısızlık .ordanda ayrılır eve geçerdim. Ama şuan bu sinir halimde yazdığım bişey Ya çok üzüldüm sinirlendim. çok kötü bişi ben napardım o durumda bilmiyorum Allah sabır versin. Bence abinle yalnız konuş. Ya da hiçbişi söyleme evdende çok dışarı çıkma bu seferde hep dışarı çıkıyo yüzünü görmedik falan der

canım senin teyzen sizin aileye iyi gmrünüyor yani iki yüzlü sende küçük olunca seni umursamamış. gerçek yüzünü göstermiş. Abini ara abi bundan sonra benim seninle veya eşinle komuşcak birşeyim yok. siz çağırdınız ben geldim duymadığım ve ya hayatım boyıca görmediğim şeyleri gördüm. sen bu musun? Kardeşini koruyamayavk kadar zayıfmısın de onlarınki evlilik mi? Bak ben istanbuldaydım halam bana or*spı dedi kal*ak dedi. kardeşimle ikimiz hüngür hünfür ağlaya ağlaya istanbuldan döndük ankaraya hemde nasıl biliyor musun? Bizi kovdu çocukları kendiside kovdu. Kocasıda götürdü. Kocasının yanında beni kpvdukları için eniştemin yanınsa utandım hemen hazırlandım halam. git koy gara şunları dedi. kızları da saydırsı saçımızı başımız yolcaklardı gitmesek ve ozaman 16 yaşımdaydım kardeşimde 13. Babam beni korumadı... Annem halamla tartıştı. Ve biz 3 4 yıldır konuşmuyoruz. şimdide benim nişanlımın ailesine laflar ediyorlar. mahçup oluyorum nişanlıma. Eğer orda halamdor diye susmasaydım şimdi (yaşadıpım bir sürü olau var daha bu insanlar yüzünden) hiçbiri olmayacaktı. yanlış yaparsı üzülen sen olursun.

Çok mıymıy tavırların. Hala sinirlenmesin annem sonra söylerim falan filan. Söyle ne olduysa sonra vur kafayı yat.

Sen olayi anlattığınızda yengen öyle demedim diyebilir. Annenden önce abinle bir konuşsan daha iyi olabilir.
Yengenin tavrından sizin aileden kimse yıllarca gitmese memnun olur gibi duruyor. Bunun ötesi o da bayramda seyranda sizin evden ayağını çekebilir. Ve hiiç umrunda olmaz.
Bunları da gözönünde bulundurarak abine soylemek istediklerini soylersen önce belki karısıyla konuşup özür dilemesi gerektigini soyleyebilir. Oncelikle problemin yengen ve abinle ilk adımı bu sekilde atmani tavsiye ederim.
Belki abin de nasil davranmasi gerektigini anlar. Sonuçta abin ve olayın içinde. Boylece bir sans da vermiş olursun.
Ama tabiki abine bu kadar alttan alarak bir konuşma yapma. Ister hasta ol ister olma seni boyle erkenden gonderebilmesi akil alir bir sey değil.

Canım yaa İçin nasıl buruktur. Ben bile burda üzüntüden sinirden kalbim acıdı içim burkuldu ağzım açık kaldı sana şunu yap bunu yap diyoruz da o durumda olsak naparız kim bilir belki üzüntüden ağzımıxı açıp konuşamayız bile Allah sabır versin bide abini çok seviyorsun.

Olanlara cok uzuldum gecmis olsun..Gercekten ayip etmisler yengeniz kadar abinizde hatali butun olanlari Vakit gecirmeden abinize ve annenize anlatin..abinizi mutlaka olanlardan haberdar edin ki gelin hanimin da yakinlari geldiginde nasil davranacagini bilsin ayrica anneniz tepki verdiginde hatalarinida bilmis olurlar ama bunu hemen yapmalisiniz is isten gectikten sonra soylemenin bi anlami kalmaz...

Çok mıymıy tavırların. Hala sinirlenmesin annem sonra söylerim falan filan. Söyle ne olduysa sonra vur kafayı yat.

oyle diyosunuz da ben boyleyim is buyumesin dedim inanin oyle dedim
Anneme soyledim. Annem yengeme bir kizdiysa bana on kizdi.
Neden disari cikip gunesin altina kalmisim. Bari gercekten sinemaya gitseydin keyfine baksaydin boyle olursan daha cok hastalanirmisim daha neler neler dedi.
Cok uzuldu ama daha cok bana kizdi

Evet karşı yarafı düşüneceğim derken ezdiriyorsun kendini

Annemden bu kadar bana karsi tepki beklemiyodum cok kiziyor bana
Safmisim erken yaslanirmisim boyle olursam. Yasitlarim gibi degilmisim. Resmen onlarin kizginligin da benden cikardi
Kiyamam sana seni düşündüğü için öyle diyor kuzum annen.
Yalnız abini arayip haddini bildirmedi mi annen merak ettim?

Kiyamam sana seni düşündüğü için öyle diyor kuzum annen.
Yalnız abini arayip haddini bildirmedi mi annen merak ettim?

Aradi benim yanimda konusmadi. Ne oldu bilmiyorum abim geldigimden beri beni bir kez aramadi. Sadece anneme sormus. Ona cok kirildim.insan aramaz mi oldu mu kaldi mi vardin mi diye. Annem aramis ama noldu bilmiyorum bisey sormaya korkuyorum sorunca direkt bana kiziuor ne desem suclu oluyorum su an

Annemden bu kadar bana karsi tepki beklemiyodum cok kiziyor bana
Safmisim erken yaslanirmisim boyle olursam. Yasitlarim gibi degilmisim. Resmen onlarin kizginligin da benden cikardi
Kıyamam ya üzülme,annen de içten içe yenge hanıma kizmistir ama nazi sana geçtigi için sana patlamış,hem annenin bakış açısı çok güzel kendine eziyet edeceğine gerçekten sinemaya gitseymissin.

Yenge denen şahısta saygisizin önde gideniymis,genç bir kizdan ne istiyor hem de eşinin kardeşi,bana defalarca saygısızlık yapıldığı halde evime gelen misafire elimden geleni yapıyorum eşimin hatrina,ayıp, günah ya.

Bu kadar kizmasinda hakli mi
Ne safligim ne aptalligim kaldi.. elimde degil kafama takmamak.nasil umursamaz olayim anlamadim ki.

Haklı tabi.. sırf huzurları bozulmasın diye diye dışarı cıkıp boş boş gezilir mi?
Ertesi gün ne var ne yok toplayıp annenin evine dönecektin.
Bak tepki vermedin devamı geldi!
Hadi 2 kelime edemedin ne diye güneşin altında kendine eziyet ettin..!

İnşallah annen gereken cevabı verir bizim de içimizin yağları erir.

Herşeyi olduğu gibi eksiksiz anlatsaydın..
Yaninda neden konusmadi acaba abinle?

Doğru söylüyor kadın,biz ilk gün sana dedik,anlat abine,ailene,boş boş güneşin alnında dolaşma diye.çık git evine diye,herşeyi anlat diye,.eehh bee kızım ya,söz dinlesen,hiçbir şey böyle olmayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…