Bence yengen gene başım ağrıyo vs diyip surat yapıyorsa yenge ben döneyim en iyisi, hem sen hastasın dünden beri falan diyebilirsin.
Abine de ayrıca söyle ben duydum konuştuklarınızı. daha fazla sorun olmasın gidiyorum, artık sen geldiğinde görüşürüZ beni bi daha çağırma lütfen de diyebilirsin.
Yok canım neden başımız ağrısın başımız ağrısa cevap yazmazdık
Yani ortam güzelse yengen sana saçma davranmıyorsa bir şey söylemene gerek olmayabilir belki tartıştılar başka bir sebebi var
Ama düzelmediyse gitmek istediğini açabilirsin bence. Sorarlar zaten neden diye.
Dediğim gibi orası senin canının abinin evi. Öyle hemen küsme sakin ol. Zaten abin seni gezdirmek de istiyor orada olmanı da istiyor bence. Rahat ol sen
Bence yengenizn sizinle bi sıkıntısı yok. Abinize trip atmış. Bende çok üzülürdüm ama galiba. Eve gitmenin yolunu arayın.
Ona da anlatmalısın benceAnneme hic istemiyorum anlatmayi.onu ne yapayim
Ona da anlatmalısın bence
Yoksa size geldiğinde yine el üstünde tutulacak ki bu yaptığının karşılığında bir şey olmalı.
Rica ederim de bence annenden gizleme bilsin.Cok tesekkur ederim
Şimdi kendi üstümden düşünmeye çalıştım eşimin kardeşi haftada 1 bende kalır büyük de değil küçük çocuk daha zor bakması ama bir gün gocunmadım gelemese üzülürüm ama eşimle aram kötüyse beni mutlu etmiyorsa benim aileme özen göstermiyorsa kıyamet koparır hayatta istemezdim bir insan evde misafir varken kavga ediyorsa zaten duymasını istiyordur abin çok iyi bir abi olabilir ama iyi bir eş mi bunu asla yengenden başka kimse bilemez abin sana gel dediyse yenge gelme diyemez haliyle yani aralarında farklı bir sorun olabilir ama düşman da olsa insan 4. gün çenesini tutar ağırlar yengenin yaptığı çok ama çok ayıp bence hiç duymamış gibi yap bir bahaneyle evine git abine ya da ailene söylersen işler büyür gibi geliyor aralarındaki sorun her neyse sebep sen olursun başına kalırBana cok kizan olacaktir muhtemelen bilmiyorum . Su an cimlere oturdum size yaziyorum.
19 yasindayim. Ailemle kucuk bi yerde yasiyoruz. Ben de uniyi orada okuyorum. 3 kardesiz . Abim benden 10 yas buyuk.
Abimin yeri bende cok baskadir. Ne biliyim ilk o sinemaya goturmustur beni ,ilk o bisiklet surmeyi ogretmistir. Benim canimin icidir. Baska sehirde okudu uniyi. Nasil heyecanlanirdim eve gelecegi zaman.
O gelcek diye okulda bekleyemezdim.
Gel zaman git zaman ben abimden hic kopmadim. Buyusem de hala onla bir sey yapmak benim icin cok ozel.
Abim 2 sene once evlendi. Yengemi de cok sevdim. Cok tatli bir kiz dedim hep.
Ama baska sehirde yasadiklari icin cok goremiyorum tabi bayramlarda gelirler o zaman guzel anlasiriz.
Hic gitmemistim evlerine. Iste bi dugunde gordum.
Dun abim ve yengeme geldim.
Daha dogrusu abim ve yengem cagirdi gelmeyeyim rahatsiz etmeyeyim dedim ama yok abim cagirdi gel gel. Degisiklik olur hep evdesin vs. Persembe cuma abim izinli,yengem de persembe erken cikcakti isten. Ctesi pazar da birlikte gezecektik.
Toplamda 4 gun kalacagim. Pazar donecegim.
Ilk geldigimde gayet normaldi. Aksam yemege cikmadan abim gel seni gezdireyim buralarda biraz dedi.
Yengem basim agriyor ben gelemicem dedi ben de yarin cikabiliriz hic acelesi yok dedim de ikisi de kabul etmedi.
Ciktik abimle tatli yedik cok guzeldi. Cevreyi gezdik biraz. Ben dis fircami unutmusum vs onlari aldik. Eve geldim hic sorun yok.
Ben geceleri uyuyamiyorum. Ikisi kavga etti duydum da duymamazliktan geldim ama asiri uzgunum. Yengem,ben hastayim sen gezdir kardesini alin birlikte kalin ben gideyim vs dedi. Abim seninkiler gelince geziyoruz bi ciktim o mu sorun oldu dedi. Sok oldum.
Asla beklemezdim ikisinden de . O kadar uzgunum ki. keske duymasaydim
Sabah oldu yengem isten oglen gelecekti yani oncesinde oyle konusmusttk ama ben gelemicem aksama kadar abinle cikarsin dedi bozuk bozuk
Abimin de morali bozuktu. Abim cikalim hadi vs dedi ama Ben burada arkadaslarim var onlarla buluscam dedim tek basima dolaniyorum sabahtan beri.
Cok uzgunum. Eve erken gitsem annem noldu diyecek darlayacak. Anlatirsam aralari acilir biliyorum. Abime duydugumu anlatmadim.eve gidince nasil davranacaklarini bilmiyorum. Nasil davransam bilmiyorum.
Cok kirginim. Keske gelmeseydim. Eve gitmek istiyorum. Pazari saymazsam Daha 3 gunum var. Ne yapmaliyim
Cok kirginim.
Bence de benle yok cunku gercekten normaldik yani bisey yoktu.
Eve gitmek istiyorum. Abimlere soylesem de evdekilere soylemeyecegim bir bahane dusunuyorum.
GuzelimCok tesekkur ederim
Canım, yengenin yerine koydum kendimi. Gerçekten başı ağrıyorduysa, onu evde bırakıp sizin gezmenize bozulmuş olabilir. Abine başka bir olaydan ötürü bozuk olup bu olayı kavga bahanesi yapmış olabilir. Ama senin üzülmen çok normal. Eve dönüp tavırlarını gözlemle bence her ikisinin de. Ona göre karar ver ne yapacağına. Ama er ya da geç her ne olursa olsun evine döndüğünde annene anlat bu durumu bence. Yengeye karşı tedbirli olursunuz hiç olmazsa.
Aralari bozulursa sanki benden bileceklermis gibibenim yuzumden.
Cunku annem beni kimseye gondermez yengem de gel demese hayatta gondermezdi beni. Duyunca cok sinirlenecek biliyorum
Guzelim
Sen ene don tavrina bak baktin ayni acik acik din duydum huzursuz oldum aranizdada sorun olacak diye rahatta degilim pek keyfim kalmadi yrn doneyim baaka zaman gorusuruz diye acikca soyle don annede aynini dersin annen cokmu fena acip bagirip cagirirmi bise dermi demezse konus dersede duramadim anne ruhen bunaldim kimse bise yapmadida icten gelen bise oldu ay seni bir ozledim anlatamam aglayacak kdr kalamadim dondum baska zaman giderim duygusalligima denk geldi heralde dersin olmazmi
Araları bozulursa yengenin abine saygı göstermemesinden bozulur, senin yaptığın ya da yapmadığın bişeyden değil. Zaten abinin şimdiden tavrını koyması lazımdı karısına. Ben eşime desem ben gideyim siz ikiniz kalın bana der ki al kapı orada çık git. Ben de ona öyle derim çünkü ortada kardeşle yaşanmış bi sorun yok.
Sen yengene saygısızlık etsen, kavgalı olsanız ya da küs olsanız hadi tamam seni evde istemiyo deriz. Ama hem ağzıyla çağırıp hem alttan alttan kocasına gitmekle gözdağı veriyorsa hadi önden buyur denir yani.
Bu sinirlenmek için normal bi durum, annen yengene kızarsa da kızsın.
Eger annen onlara acip birsey demezse acik acik soylemen tataftariyim yani baskasinin tavrindanda saatlerce yalan arayacagin bise yok bir sucun olsa kabulde birde cikmisin saatlerdir taban tepiosun tanimadigin yerdeOyle dersem de kesin cok sorar. Bisey mi oldu bisey mi oldu. Cunku cok heveslenip gitmistim. Bi de toplamda 4 gece ya. Inanmayabilir ona.
Hoca odev vermis yetistirmem lazim ben yeni ogrendim dersem inanir sanki.
Bir daha d bu eve gelmeyecegim.
Bence çık git evine abin de anlasın tavrını annende bilsin durumu.Abin ya o senin ABİN.İki yıllık evliler ve sen ilk defa gitmişsin senin yerinde olsam bir dakika durmam .Bana cok kizan olacaktir muhtemelen bilmiyorum . Su an cimlere oturdum size yaziyorum.
19 yasindayim. Ailemle kucuk bi yerde yasiyoruz. Ben de uniyi orada okuyorum. 3 kardesiz . Abim benden 10 yas buyuk.
Abimin yeri bende cok baskadir. Ne biliyim ilk o sinemaya goturmustur beni ,ilk o bisiklet surmeyi ogretmistir. Benim canimin icidir. Baska sehirde okudu uniyi. Nasil heyecanlanirdim eve gelecegi zaman.
O gelcek diye okulda bekleyemezdim.
Gel zaman git zaman ben abimden hic kopmadim. Buyusem de hala onla bir sey yapmak benim icin cok ozel.
Abim 2 sene once evlendi. Yengemi de cok sevdim. Cok tatli bir kiz dedim hep.
Ama baska sehirde yasadiklari icin cok goremiyorum tabi bayramlarda gelirler o zaman guzel anlasiriz.
Hic gitmemistim evlerine. Iste bi dugunde gordum.
Dun abim ve yengeme geldim.
Daha dogrusu abim ve yengem cagirdi gelmeyeyim rahatsiz etmeyeyim dedim ama yok abim cagirdi gel gel. Degisiklik olur hep evdesin vs. Persembe cuma abim izinli,yengem de persembe erken cikcakti isten. Ctesi pazar da birlikte gezecektik.
Toplamda 4 gun kalacagim. Pazar donecegim.
Ilk geldigimde gayet normaldi. Aksam yemege cikmadan abim gel seni gezdireyim buralarda biraz dedi.
Yengem basim agriyor ben gelemicem dedi ben de yarin cikabiliriz hic acelesi yok dedim de ikisi de kabul etmedi.
Ciktik abimle tatli yedik cok guzeldi. Cevreyi gezdik biraz. Ben dis fircami unutmusum vs onlari aldik. Eve geldim hic sorun yok.
Ben geceleri uyuyamiyorum. Ikisi kavga etti duydum da duymamazliktan geldim ama asiri uzgunum. Yengem,ben hastayim sen gezdir kardesini alin birlikte kalin ben gideyim vs dedi. Abim seninkiler gelince geziyoruz bi ciktim o mu sorun oldu dedi. Sok oldum.
Asla beklemezdim ikisinden de . O kadar uzgunum ki. keske duymasaydim
Sabah oldu yengem isten oglen gelecekti yani oncesinde oyle konusmusttk ama ben gelemicem aksama kadar abinle cikarsin dedi bozuk bozuk
Abimin de morali bozuktu. Abim cikalim hadi vs dedi ama Ben burada arkadaslarim var onlarla buluscam dedim tek basima dolaniyorum sabahtan beri.
Cok uzgunum. Eve erken gitsem annem noldu diyecek darlayacak. Anlatirsam aralari acilir biliyorum. Abime duydugumu anlatmadim.eve gidince nasil davranacaklarini bilmiyorum. Nasil davransam bilmiyorum.
Cok kirginim. Keske gelmeseydim. Eve gitmek istiyorum. Pazari saymazsam Daha 3 gunum var. Ne yapmaliyim
Cok kirginim.
Yengen çooook ayıp etmiş.
Benim görümcem bekarken gelip kalırdı arada yani senede 2 kere 15-20 gün kalırdı. Gezerdik alış veriş yapardık ona. Aynı şehirde yaşıyoruz birde biz. Bi gün abisi yani eşim bana çok ters bişey söyledi. Bende nasıl yorgunum halsizim. Ertesigün benim moralim bozuk biraz tabi. O zaman ertesi akşam "abla bi sıkıntı mı var. Çok keyifsizsin hiç alışık değilim bu haline. Abimle mi sorun var yoksa işten mi bunaldın" vs dedi.
Görümcem bende 5-6 yaş küçük. Bende üstü kapalı anlattım durumu. İlk defa aramızda böyle samimi içten bi sohbet geçti aramızda. Belki sende böyle bişey diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?