Çok üzgünüm.

Diyim ama ayni sey degil ki.
Gorumceniz benim duyduklarimi duysa ayni ictenlikle sorabilir miydi ?
Ben de yengemi mutsuz gorsem sorarim.noldu canin neye skkin diye

Kesinlikle sor. Önemli olan bu durumun farkında olduğunu anlasın. Oyuncak mısın sen. İsteyince gel canı sıkılınca ben çıktım siz oynayın. Olamaz. En azından sizin çocuk olmadığınızı misafir olduğunuzu ve mevcut durumdan rahatsız olduğunuzu anlar.
Sorarken suçlayıcı değil anlayan bi dille sorki mahçup olsun en azından.

Diyim ama ayni sey degil ki.
Gorumceniz benim duyduklarimi duysa ayni ictenlikle sorabilir miydi ?
Ben de yengemi mutsuz gorsem sorarim.noldu canin neye skkin diye
Ee hala çimlerde misin?
Harekete geç bence hava kararmadan

Oyle dersem de kesin cok sorar. Bisey mi oldu bisey mi oldu. Cunku cok heveslenip gitmistim. Bi de toplamda 4 gece ya. Inanmayabilir ona.
Hoca odev vermis yetistirmem lazim ben yeni ogrendim dersem inanir sanki.
Bir daha d bu eve gelmeyecegim.
Bence kırıldığınızı belli edin bahanelere sığınmayın.Sizin içinizde kalacağına başkalarına dert olsun.

Tamam kalkiyorum.
Dunden sonra evine gitmek istiyorum.eger hala ayni tavirdalarsa evime gidecegim.
Herkese cok tesekkur ederim.
Beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim.

Tamam kalkiyorum.
Dunden sonra evine gitmek istiyorum.eger hala ayni tavirdalarsa evime gidecegim.
Yaz buraya bari kaldim veya donuyorum evime diye merak ederiz biz seni uzuldumde ben sana o kadar kirilmana uzulme kiyamam

Tamam kalkiyorum.
Sana gösterdiği bir tavır yok ki canım benim. Arkandan konuşmuş ve sende bunu duymuşsun. Görmezden gelme bunları ve evine git.

Tamam kalkiyorum.
Son durumu yaz mutlaka aklımız kalır.Benim iki abim var kendimi senin yerine koyup kendi derdim gibi üzüldüm. Lütfen içine dert edip canını sıkma ,gideceksen de bahane uydurma bilsinler duyduğunu ve kırıldığını en azından abin bilsin.Yani öyle kendi istedi gitti durumu olmasın annenizle de paylaşın bilmeye hakkı var.

Birebir sana bir şey dememiş aslında, abine trip atmış, hem yeni evli çiftlerde ilk 2-3 sene olur böyle yanlış anlaşılmalar, tripler... sen de abartma emi? Onlar karı kocalar, aralarına girme, arada olur öyle şeyler... bir daha gitmem falan diye de düşünme, yengenin sana kastı olduğunu düşünmüyorum, anlık tribe denk gelmişsin canım benim... boşuna boşuna üzülüp de dertlenme yani

Biliyorum kırılmakta haklısın ama insan hastayken sevdiğine nazlanır ya yengenin canı abine naz yapmak istemiş. Sen arada kaynamışsın seninle gezdiği için. Ama yengenin sana kasıtlı yaptığını sanmıyorum. Abinle aralarındaki mevzuyu duyacağını da tahmin edemezdi. Üzülme sen onlar karı koca barışır koklaşır. Sen evine dönersen annene anlatırsan gereksiz yere olay büyür asıl o zaman yengenle arana sebepsiz duvarlar girer. Sen duymamazlıktan gelip hiçbirşey yok gibi davranmaya devam et. Aksine yengene o kadar iyi ol ki o yaptığından utansın vicdanı sızlasın. Üzme kendini...

Ben de görümceyim ben olsam akşam ikisi de evdeyken "maalesef dünkü konuşmanıza kulak misafiri oldum, kimseyi rahatsız etmek istemem. Farkında olmadan soruna neden olduysam kusurabakmayın. Yarın evime dönüyorum" derdim. Yenge kişisi merhametliyse az utanır özür diler vs eğer umursamazsa da eve gidince anne babana olanı anlat bi daha onlara gitme, abinle başka şekillerde görüş...

Kesinlikle katılıyorum belki gitmezsin diye gel demiştir

Bence ne kadar yanlış bir yönlendirme bence henüz 19 yaşındaki genç bir zihni... görümcelik hemen olayları büyütmek midir? Aile olmayı beceremiyor bence bir çok kişi... Yengesi de artık aileden biri... hatta eşine en yakın insan... İnsan aileden birini daha ilk hatasında hemen siler mi? El insaf... velevki yanlış yaptı yengesi... Naçizane bakışım herkese ama herkese birden fazla şans vermek... yoksa işte büyük aile olmayı başaramıyoruz... hep çekirdek ailede takılı kalıp mutsuz ve bencilleşiyoruz...

Ne
Saçmalıyorsun kuzum ya evine git yengen nasıl bir insanmış ben olsam bir dkka bile durmam

Yengenin abinle sen gelmeden önce tartışması olmuş olabilir. O yüzden de başım ağrıyor diyip sen farketmeden abine tirip atmıştır. Sonra da abin senle gezmeye çıkınca yine abine sinirlenmistir benim okuduğumdan anladığım bu oldu. Sana herhangi bir tahammülsüzlük nefret yok gibi yani bu tiriplesme kavga kırgınlık o ikisi arasında. Sen yine orda kal üç gün sabret annene falan da bişey anlatma. Mümkün olduğu kadar yengenle gezip tozmaya onu da eğlenceye dahil etmeye çalış. Ben olsam abimi uzmemek için bir seferlik bu şekilde gozardi ederdim.
Durumu abine anlatırsan seni kırdığı için yengeni hiç affetmez huzurlari bozulur

Bence idare edin 3 gün, hiç duymamış gibi yapın. Zaten doğrudan size söylenen bir şey yok, duymamanız gereken bir şeyi duymuşsunuz. Belki yengen de başı ağrırken nezaketen "Siz çıkın" falan diyordu ama abinizin "Sen hastayken gitmeyelim" diye ısrar etmesini bekliyordu. Bazı insanlar daha çok ilgi bekler. O yüzden kişisel algılamayın. Bugün de muhtemelen araları daha düzelmediğinden yine gelmemiş. Bence konu sizlik değil, biraz ikisi arasında. O yüzden şimdi idare edin, bi daha gitmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…