Çok üzgünüm

Yani oradan gelir elde ediyorlarsa, eşinin de birseyler yapması gerekmez mi?
Eş hafta içi bir işte, hafta sonu köyde çalışsın konu sahibi hiçbirsey yapmadan dursun mu?
Bu da bana çok doğru gelmedi.
Köy işini sevmeyebilir o zaman da ona göre bie evlilik yapacaktı.

Eşinizin bir ayağı, işi orda. Bunu göze alarak evlenmişsiniz. Bu durumda sizi haksız buldum. Siz çalışmıyorsunuz, eşiniz ama ordan da para kazanıyor. İhtiyacı yok kısmına katılmıyorum ek paraya her zaman ihtiyaç vardır. Eşinizin illa gel diye diretmesi de yanlış. Bu bir boşanma sebebi mi bence evet öyle. Paylaşımlarınız azalıyor neticede. Keşke ortak bir nokta bulunsaydı. Bir gider bir gitmezdiniz illa gel demekte illa gelmem demekte aynı oranda yanlış geliyor bana.

Tabiki öyle o tarlada çalısırken ben evde ona yemek yapcam iş yapcam annesine yük olmicak. Yaparım sorun değil o ama insan ne olursa olsun kendi evini düzenini arıyor özellikle başkasında yatmak bana rahatsızlık veriyor o alışık onun evi ama ben değildim hep evime gitmek istiyorumdum

Siz baştan hata yapmışsınız. Yukarda Tahin Helva da yazmış, eşiniz hafta içi şehirde hafta sonu köyde çalışacak, bunu evlenmeden biliyorsunuzdur. Siz öyle evimde oturayım keyfime bakayım diyemezsiniz, bir ucundan tutacaksınız. Ha yok hiç sevmiyorsanız bu şekilde hayatı olan biriyle hiç evlenmeyecektiniz. Muhtemelen yazın tüm izin zamanlarını da orda geçiriyordur eşiniz. Bu düzen değişmez, kendinizden taviz veremeyecekseniz boşanmaktan başka bir yolunuz yok maalesef.

Eklemek istedim, siz sanırım çalışmıyorsunuz.Eşinizi seviyorsanız eğer, Hafta içi evinizde istediğiniz gibi yaşayıp iki gün hafta sonu da köyde idare edebilirdiniz bence. Arada bir fire verdiği de olurdu mutlaka. Arada sevgi varsa tolere edilmeyecek bir şey değil gibi geldi bana.

Birbirmizi bu konu yüzünden çok kırdık ve inada bindirdik. Peki şimdi ben herşeyi unutup tamam kabul ediyorum desem kendimden çok mu ödün vermiş olacağım eşimi çok seviyorum bu arada o

Eşiniz çalışmanızı istemiş siz istememişsiniz ..hatta evimiz arabamız var köyden de geliyor "ihtiyacımız yok " demişsiniz ..eşinizin bir ayağı köyde ..aile işine yardım ediyor ..orada çalışmasının da maddi karşılığını alıyor eşiniz.Siz evliliğinizin sadece "keyif" bölümünü sürmek istiyorsunuz ama eşiniz artık bunu istemiyor. Madem onun istekleri sizin için bu denli sıkıntı ..ayrılın yol yakınken

Birbirmizi bu konu yüzünden çok kırdık ve inada bindirdik. Peki şimdi ben herşeyi unutup tamam kabul ediyorum desem kendimden çok mu ödün vermiş olacağım eşimi çok seviyorum bu arada o
Eşinizin orta yolu bulmak için bir çabası var mı? Dönmenizi istiyor mu? Bir şeyleri değiştirebilir mi mesela?

Eşinizin orta yolu bulmak için bir çabası var mı? Dönmenizi istiyor mu? Bir şeyleri değiştirebilir mi mesela?
Köyü kabul edersem herşeyin çok farklı olacağını maddi manevi huzur bulacağımızı söylüyor hep. Evde yaparım sana ayrı bizim düzenimiz olur gittik mi evimizde kalırız dedi aöa ben neden bu kadar inat ettim neden hiçbirşeyi gözüm görmedi biliyorum şimdi çok düşündükçe hak veriyorum

Bana daha çok siz haksız geldiniz. Adam iş yapıyor orda. H.sonlarını hep ayrı mı geçireceksiniz. Ayda en az iki kere. Ben yanımda olmayan eş istemem kolaylıkta ya da zorlukta.
Adam gezmeye gitse ya da sadece ailesini görmeye gitse vs neyse.
Canınız istemez gitmezsiniz bazen o ayrı ama siz karşılıklı her hafta sorun etmişsiniz bunu bence.

Ev de yapacakmış.
Şimdi konuşuyor musunuz arada?

Yanlış yönlendirmek istemem açıkçası, çok zor bir durum. Eşinizi köyden vazgeçiremezsiniz ve siz bunu bilerek evlenmişsiniz. Bu işin sadece hafta sonu olduğunu düşünürsek ve bir birinizi sevdiğinizi de hesaba katarsak, ben sizin yerinizde olsam ayrı ev olması koşuluyla tekrar denerdim. Ama yok sen gel barışalım, ev zamanla yapılır hikayesine girerse o iş yaş olur.
Siz derseniz ki ben de hafta içi çalışıyorum hafta sonumu köyde geçirmek istemiyorum, o zaman hiç şans vermezdim bu işe. Ama beş güne karşı iki gün, ev de ayrı olursa idare edilebilecek bir şey sanki

Bu nasıl cümle bitirişi
Türkçe'den muafsındır dırın

Ev de yapacakmış.
Şimdi konuşuyor musunuz arada?
Hayır ben annemdeyim o da annesinde kalıyor kayınvalidemlerde aynı kafada benim oraya gelmemi istiyorlar ama oğulları kadar takıntılı değiller zamanla anladılar istemediğimi

Hayır ben annemdeyim o da annesinde kalıyor kayınvalidemlerde aynı kafada benim oraya gelmemi istiyorlar ama oğulları kadar takıntılı değiller zamanla anladılar istemediğimi
Eşiniz beklentileri kendisine uyan birini istiyor demek. H.içi çalışınca az görüşülüyor zaten H.sonu da görüşelim diyor demek.

Eşinizin yanında olun kuzum. Mis gibi açık hava da demleyin çay inizi. Sohbet muhabbet . Şehirde ne var ki ? Bence herşey insanla güzel.

Hanfendi cok olumusuz konusuyosunuz ve iyice kadini sogutup gaz veriyosunuz şu aşamadaki insanla bu sekilde konusulmaz yıkıcı deil yapici olun her zaman is icin almis yaziosunuz sora yaninda goturmek icin sizi almis diosunuz cok yanlis kelime bunlar kendinizi o insanlarin yerine koyun biraz çözüme odaklanin fazlasiyla

Canim benim yorumlara verilen cevaplari okudum orda yola cikarak bi kac kelimem var sana bu durumu bile bile kabul ettiysen ve esin sana iş yaprirmiyorsa bunda bisi yok ki zaten hafta sonlari gidiyosun bunun icin yivani yikmaya ne gerek var belli seviyosun esini seven insan sevdigi icinherseyi yapar ki bide köyhavasi mis gibi ne guzel yerinde olsam esimle arami duzeltirim ve hayatima devam ederim birde bu konularda esinle inatlasma hic ne kadar inatlasirsa is yokusa cikar bu sebepten yuvanı yikma derim

Guzel fikir cnm benim de esimle koye git gitmem konuları olur rahatsiz oldugumu gordu israra etmiyor..
Kendi evin kendine ait yerin olursa guzel olur benimde ayri evim olsa giderim çocukların toprakla oynar rahat rahat kosar . Su zamanda ek gelir lazim kuzum iyi düşün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…