- 29 Mayıs 2021
- 14.487
- 94.358
- 548
- 37
Yani oradan gelir elde ediyorlarsa, eşinin de birseyler yapması gerekmez mi?Mesele yanında götürüp getirmek değil anladığım kadarıyla. Eşi tarlada çalışacak konu sahibi de evin işlerini, tarlada çalışanların yemesini içmesini ayarlayacak. Az çok bilirim bu işleri, ağırdır. Yoksa adam kara kaşının hürmetine gel köyde otur arada yüzünü göreyim diye sürüklemiyordur kadını.
Tabiki öyle o tarlada çalısırken ben evde ona yemek yapcam iş yapcam annesine yük olmicak. Yaparım sorun değil o ama insan ne olursa olsun kendi evini düzenini arıyor özellikle başkasında yatmak bana rahatsızlık veriyor o alışık onun evi ama ben değildim hep evime gitmek istiyorumdumMesele yanında götürüp getirmek değil anladığım kadarıyla. Eşi tarlada çalışacak konu sahibi de evin işlerini, tarlada çalışanların yemesini içmesini ayarlayacak. Az çok bilirim bu işleri, ağırdır. Yoksa adam kara kaşının hürmetine gel köyde otur arada yüzünü göreyim diye sürüklemiyordur kadını.
Siz baştan hata yapmışsınız. YukardaTabiki öyle o tarlada çalısırken ben evde ona yemek yapcam iş yapcam annesine yük olmicak. Yaparım sorun değil o ama insan ne olursa olsun kendi evini düzenini arıyor özellikle başkasında yatmak bana rahatsızlık veriyor o alışık onun evi ama ben değildim hep evime gitmek istiyorumdum
Birbirmizi bu konu yüzünden çok kırdık ve inada bindirdik. Peki şimdi ben herşeyi unutup tamam kabul ediyorum desem kendimden çok mu ödün vermiş olacağım eşimi çok seviyorum bu arada oEklemek istedim, siz sanırım çalışmıyorsunuz.Eşinizi seviyorsanız eğer, Hafta içi evinizde istediğiniz gibi yaşayıp iki gün hafta sonu da köyde idare edebilirdiniz bence. Arada bir fire verdiği de olurdu mutlaka. Arada sevgi varsa tolere edilmeyecek bir şey değil gibi geldi bana.
Eşinizin orta yolu bulmak için bir çabası var mı? Dönmenizi istiyor mu? Bir şeyleri değiştirebilir mi mesela?Birbirmizi bu konu yüzünden çok kırdık ve inada bindirdik. Peki şimdi ben herşeyi unutup tamam kabul ediyorum desem kendimden çok mu ödün vermiş olacağım eşimi çok seviyorum bu arada o
Köyü kabul edersem herşeyin çok farklı olacağını maddi manevi huzur bulacağımızı söylüyor hep. Evde yaparım sana ayrı bizim düzenimiz olur gittik mi evimizde kalırız dedi aöa ben neden bu kadar inat ettim neden hiçbirşeyi gözüm görmedi biliyorum şimdi çok düşündükçe hak veriyorumEşinizin orta yolu bulmak için bir çabası var mı? Dönmenizi istiyor mu? Bir şeyleri değiştirebilir mi mesela?
Ev de yapacakmış.Köyü kabul edersem herşeyin çok farklı olacağını maddi manevi huzur bulacağımızı söylüyor hep. Evde yaparım sana ayrı bizim düzenimiz olur gittik mi evimizde kalırız dedi aöa ben neden bu kadar inat ettim neden hiçbirşeyi gözüm görmedi biliyorum şimdi çok düşündükçe hak veriyorum
Yanlış yönlendirmek istemem açıkçası, çok zor bir durum. Eşinizi köyden vazgeçiremezsiniz ve siz bunu bilerek evlenmişsiniz. Bu işin sadece hafta sonu olduğunu düşünürsek ve bir birinizi sevdiğinizi de hesaba katarsak, ben sizin yerinizde olsam ayrı ev olması koşuluyla tekrar denerdim. Ama yok sen gel barışalım, ev zamanla yapılır hikayesine girerse o iş yaş olur.Köyü kabul edersem herşeyin çok farklı olacağını maddi manevi huzur bulacağımızı söylüyor hep. Evde yaparım sana ayrı bizim düzenimiz olur gittik mi evimizde kalırız dedi aöa ben neden bu kadar inat ettim neden hiçbirşeyi gözüm görmedi biliyorum şimdi çok düşündükçe hak veriyorum
Bu nasıl cümle bitirişiEk iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Hayır ben annemdeyim o da annesinde kalıyor kayınvalidemlerde aynı kafada benim oraya gelmemi istiyorlar ama oğulları kadar takıntılı değiller zamanla anladılar istemediğimiEv de yapacakmış.
Şimdi konuşuyor musunuz arada?
Eşiniz beklentileri kendisine uyan birini istiyor demek. H.içi çalışınca az görüşülüyor zaten H.sonu da görüşelim diyor demek.Hayır ben annemdeyim o da annesinde kalıyor kayınvalidemlerde aynı kafada benim oraya gelmemi istiyorlar ama oğulları kadar takıntılı değiller zamanla anladılar istemediğimi
Eşinizin yanında olun kuzum. Mis gibi açık hava da demleyin çay inizi. Sohbet muhabbet . Şehirde ne var ki ? Bence herşey insanla güzel.Arkadaşlar eşimle merkezde oturuyoruz ailesi köyde ve ek işide köyde o yüzden haftasonları hep gitme durumları oldu ilk başlarda sorun etmedim hep onunla gittim çok iyiydi herşey evet orada çok bunalıyordım sıkılıyordum kalmak istemiyordum haftasonları ama eşim mutluydu banada iyi davranıyordu. Ta ki ben artık seninle gelmek istemiyorum diye hep karşı çıkana kadar o zaman başladı kavgalar ben onun tek gitmesini istiyordum o beni yanında istiyordu ben gitmedim o gitti kavgalar başladı sonra zorla götürmeye çalıştı o zorladıkça ben hiç gitmez oldum soğudum. Onu anlamadım hiç beni yanında istemesini anlamadım o da beni anlamadı bu kavgalar bizi çok yordu senin dediğin benim dediğin derken su an ayrıyız ve bosanma asamasındayız çok ama çok üzgünüm hasta yatıyorum kafamda tek soru ben o köyü kabul etseydim bir hayatımızında orda olmasını kabul etseydim bu evlilik bozulmıcak mıydı neydi sorun olan? Bu arada eşim köyde doğup büyümüş işi yüzünden şehirde yaşıyoruz köyüne aşırı düşkün ve oradada ek iş yapıyor tarla hayvan vs
Hanfendi cok olumusuz konusuyosunuz ve iyice kadini sogutup gaz veriyosunuz şu aşamadaki insanla bu sekilde konusulmaz yıkıcı deil yapici olun her zaman is icin almis yaziosunuz sora yaninda goturmek icin sizi almis diosunuz cok yanlis kelime bunlar kendinizi o insanlarin yerine koyun biraz çözüme odaklanin fazlasiylaAnladım. Yanında götürüp getirecek bir eş istiyordu demek ki. Olmayınca kavga dövüş. Baştan kabul ettiniz evet bu bir hata belki ama, içine girmeden nereden bilecektiniz?
İçine girince gidip gelmek zor gelmiş belli ki. Eşiniz bunu neden anlamıyor? Eşine değer veren insan böyle yapmaz. Mecburi görev gibi, zorla götürmeye çalışmaz.
Canim benim yorumlara verilen cevaplari okudum orda yola cikarak bi kac kelimem var sana bu durumu bile bile kabul ettiysen ve esin sana iş yaprirmiyorsa bunda bisi yok ki zaten hafta sonlari gidiyosun bunun icin yivani yikmaya ne gerek var belli seviyosun esini seven insan sevdigi icinherseyi yapar ki bide köyhavasi mis gibi ne guzel yerinde olsam esimle arami duzeltirim ve hayatima devam ederim birde bu konularda esinle inatlasma hic ne kadar inatlasirsa is yokusa cikar bu sebepten yuvanı yikma derimArkadaşlar eşimle merkezde oturuyoruz ailesi köyde ve ek işide köyde o yüzden haftasonları hep gitme durumları oldu ilk başlarda sorun etmedim hep onunla gittim çok iyiydi herşey evet orada çok bunalıyordım sıkılıyordum kalmak istemiyordum haftasonları ama eşim mutluydu banada iyi davranıyordu. Ta ki ben artık seninle gelmek istemiyorum diye hep karşı çıkana kadar o zaman başladı kavgalar ben onun tek gitmesini istiyordum o beni yanında istiyordu ben gitmedim o gitti kavgalar başladı sonra zorla götürmeye çalıştı o zorladıkça ben hiç gitmez oldum soğudum. Onu anlamadım hiç beni yanında istemesini anlamadım o da beni anlamadı bu kavgalar bizi çok yordu senin dediğin benim dediğin derken su an ayrıyız ve bosanma asamasındayız çok ama çok üzgünüm hasta yatıyorum kafamda tek soru ben o köyü kabul etseydim bir hayatımızında orda olmasını kabul etseydim bu evlilik bozulmıcak mıydı neydi sorun olan? Bu arada eşim köyde doğup büyümüş işi yüzünden şehirde yaşıyoruz köyüne aşırı düşkün ve oradada ek iş yapıyor tarla hayvan vs
Guzel fikir cnm benim de esimle koye git gitmem konuları olur rahatsiz oldugumu gordu israra etmiyor..Köyü kabul edersem herşeyin çok farklı olacağını maddi manevi huzur bulacağımızı söylüyor hep. Evde yaparım sana ayrı bizim düzenimiz olur gittik mi evimizde kalırız dedi aöa ben neden bu kadar inat ettim neden hiçbirşeyi gözüm görmedi biliyorum şimdi çok düşündükçe hak veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?