Şimdi arkadaşlar çalışmak çalışmamak kadının bileceği şey, eş ailesine de ister gidersin ister gitmezsin ..seni hizmetli mi almışlar diyecekler ama annesinin evine dönünce yataklara düşen arkadaş da kocasının önüne hafta içi/hafta sonu bir sıcak çorba da koyabilsin kavgasız dövüşsüz. Ben kendime bir göz olsun ayrı ev isterim demek başka ..ay sıkılıyorum gelmeyeceğim senle demek başka. Neyse annesi ile sıkılmaz artık arkadaş.Şu zamanda evde oturtup her şeyini önüne getirecek birini bulacaksa konu sahibi hic vakit kaybetmesin boşansın çocuk falan yokken, adam da şartlarına uyan birini bulsun herkes mutlu olsun.
Burada bir deli var ama o sen değilsin.Dolmuşun içinde bana kahkaha attırmaya ne hakkın var. Millet deli galiba bu demiştir içinden
KK şifremi bile unuturum, seni unutmam abla.Margaret Haledırgil, sepet sepet yumurta sakın beni unutma, unutursan küserim gözlerinden öperim, anlamışsınızdırdirsınız.
Yazık kimin çocuğuysaBana okumuş
Ay iyi öğrenmiş millet ha , kaynana çay istese gelin hizmetli mi, eş destek beklese seni hizmet etsin diye mi aldı .Napsın bu adamlar anlamadım, ne yöne yetişsin.Şimdi arkadaşlar çalışmak çalışmamak kadının bileceği şey, eş ailesine de ister gidersin ister gitmezsin ..seni hizmetli mi almışlar diyecekler ama annesinin evine dönünce yataklara düşen arkadaş da kocasının önüne hafta içi/hafta sonu bir sıcak çorba da koyabilsin kavgasız dövüşsüz. Ben kendime bir göz olsun ayrı ev isterim demek başka ..ay sıkılıyorum gelmeyeceğim senle demek başka. Neyse annesi ile sıkılmaz artık arkadaş.
Bu nece?Ek iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Ben size katılmıyorumTabiki öyle o tarlada çalısırken ben evde ona yemek yapcam iş yapcam annesine yük olmicak. Yaparım sorun değil o ama insan ne olursa olsun kendi evini düzenini arıyor özellikle başkasında yatmak bana rahatsızlık veriyor o alışık onun evi ama ben değildim hep evime gitmek istiyorumdum
Konu sahibi sende keşke şuraya gelip tam olarak bir açıklama yapsan. Böyle birbirmizi yiyoruz burda. Bu adam başta sana ne dedi mesela? Bu kayınvalidenin işini yapma,evini temizleme olayları sonradan mı çıktı yoksa baştan beri var mıydı?asas22
Köyden geleni de yerdirsin derken siz kaynana misiniz acaba?Ek iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Valla ben olsam giderim, eşim bu kadar zevk alıp seviyosa eşlik etmeye çalışırım. Severim zaten köy, köy, doğa, yesillikarkadaşlar eşim ya da ailesi köyde benden illa şunu bunu yapacaksın demiyorlar ben orda işe ya da yemeğe kalksam kaynanam hemen kalkar arkamdan o da yapar yatıp hizmet beklemez. Eşimde öyle hizmet delisi biri değil hatta ev yapalım evimizde ayrı olsun rahat edersin diyor derdi karı kocaysak ayrı gayrı olmayalım diyor kafa yapısı bu adamın banada saçma geliyor ben ayrı dururum ama o duramıyor
Sende fenasin.arkadaşlar eşim ya da ailesi köyde benden illa şunu bunu yapacaksın demiyorlar ben orda işe ya da yemeğe kalksam kaynanam hemen kalkar arkamdan o da yapar yatıp hizmet beklemez. Eşimde öyle hizmet delisi biri değil hatta ev yapalım evimizde ayrı olsun rahat edersin diyor derdi karı kocaysak ayrı gayrı olmayalım diyor kafa yapısı bu adamın banada saçma geliyor ben ayrı dururum ama o duramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?