Çok üzgünüm

Ben yazdım onu da yapacak şey yok sıkılıyorum mu yazmış bir yerde yoksa bir üye mi yazmış sıkılırsın diye ona karşılık dedim yapılacak bir şey bulunur diye. Biri de romantık bakıyor demiş bana
Tam tersi gerçekçi bakıp uymuyorsa ayrılın diyorum eş de haklı diyorum ortada çocuk da yok hiç bahsedilmemiş diyorum.
Devam etseler bu sefer hamile kalsa ben hamileyim gidiyor yalnız ya bir şey olursa diye tartışacaklar. Çocuk olunca ee sen H.sonu da yoksun baba olarak hiç yoksun diyecek. Çocukla gidelim deşeler çocuğun her H.sonu düzeni bozuluyor böyle olmaz diyecek ya da çocuk hasta oluyor gitmeyelim diyecek. Eğer bu denkleme çocuk girerse her türlü bozulacak yani orta yol bulunması her türlü zor. Niye diretsinler

Bütün yorumları oku istersen. Sen konuyu anla, dinle. Benim dar lı dirli yazmam sana problem oldu
Takıntı yaptınız heralde alıntı yapıp duruyorsunuz . Sen değil siz diyeceksiniz .
Daha da alıntı yapmayın konuyu anlayıp dinlemem sizi ilgilendirmezdir dırın dir.

Eşinizin geliri ek olarak çalışmazsa ancak siz de çok tutumlu olursanız kıt kanaat geçinebilecek durumda değil mi ?

Eşinizin bir hastanede memur olduğunu söylemiştiniz. 26 yaşındasınız.Evlenmeden önce ara ara çalıştığınızı söylemiştiniz. Eşiniz size bir fabrikada iş görüşmesi ayarlayınca da Çalışmak istemiyorum konusunu açmıştınız. Yapılan onlarca yoruma cevap dahi vermemiştiniz. Bakın bu o konunuzdan bir mesajınız

Gelirimiz yeterli kendi evimiz arabamız var köyde hayvanlar tarlalar var orada da ev var

Saydığınız varlıklar eşinize mi ait , ailesine mi diye sorulmuştu. Cevap vermediniz.

Çalışmaya dair görüşlerinizden

Köyü sevmediğinizi , çalışmak istemediğinizi en baştan eşinizle konuşmuş muydunuz ?

Eşinizin doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Yıllarca aynı evin içinde kavga ederek yaşamak yerine , yol yakınken yolları ayırmayı tercih etmiş.

Son düzenleme:
Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.

Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.
Margaret Haledırgil, sepet sepet yumurta sakın beni unutma, unutursan küserim gözlerinden öperim, anlamışsınızdırdirsınız.

Şu zamanda evde oturtup her şeyini önüne getirecek birini bulacaksa konu sahibi hic vakit kaybetmesin boşansın çocuk falan yokken, adam da şartlarına uyan birini bulsun herkes mutlu olsun.

Bela okuyorsun hadsiz. İnsanlar yorum yapabilir. Sana ne oluyor. Kadın köylü olan kişiyle evleniyor ve bakıyorki işine gelmiyor. Yan çiziyor.

Dolmuşun içinde bana kahkaha attırmaya ne hakkın var. Millet deli galiba bu demiştir içinden

Umarım gerçek değildirsin

Ama sen de böyle yapıyordursundursan biz ne yapalımdır
mesajım direkt yazdığım kişiye, başka kişilere gönderme yok, karşımdakinin komiklik anlayışı üzerinden yürüyorum sadece, mesela sabaha karşı birilerine de Azrail resim boyama gönderdim.
Alt mesaj şu, kimseyle dalga geçmeyin.

Bana çok abartmışsınız gibi geldi adamın yaşam biçiminden hiç mi haberiniz yoktu evlenince gözünüz açıldı farklı hayat görüşü yüzünden evlilik biter buna sözüm yokta hafta sonu köyde iş yapmanın nesi bukadar ters geldi ki dizidir zorlamıyor zaten gel sende çalış diye kraliyet ailesinden değilseniz uyum sağlanabilir

Birde çalışıyor olsanız hafta sonunu yolculuk yapmadan evimde dinlenerek geçiricem diye bilirsinizde ,bilmiyorum bence eşinizide çok sevmiyorsunuz adam sizden asla yapamayacağınız bişi istememiş

Biliyordum ama yaşadıkça bana ağır geldi kabul etmemeye başladım
Yani başta böyle kabul ettiyseniz eşiniz haklı bu eş ailesine gidip gelme sıkıcı bi durum bi dönem bende sizin gibi her hafta gidiyoruz diye isyan çıkardım gitmedim kavga vs ettik ama zamanla düzeldi bizde şimdi 1 hafta kendimize bir hafta ailesine şeklinde ayarlıyoruz bazen ailesine ayda 1 gidiyoruz duruma göre yani ama ben en başında eşim aile ile samimi degil diye konuştuk hatta başka şehirde bi hayat düşünüyorduk onun için kavga edince haklı olan bendim seninle böyle konuşmadık diyordum ve o da bildigi için çok yükselmedi siz ama baştan kabul edip sonra olmaz demişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…