Ben yazdım onu da yapacak şey yok sıkılıyorum mu yazmış bir yerde yoksa bir üye mi yazmış sıkılırsın diye ona karşılık dedim yapılacak bir şey bulunur diye. Biri de romantık bakıyor demiş banaÇünkü konu sahibi baştan böyle anlatmadı. Benim mesajımi, hayır, iş tarla hayvan beklemiyor, sadece annesiyle evde oturmami istiyor diye cevapladı misal. : )
Bundan ne anlarsınız? Anladığımız seyi anlarsiniz. Arkadaşlar da ağaç gölgesinde oturmaktan, kitap okumaktan falan bahsediyor. : ) Çünkü konu sahibi kendini ifade edemedi en baştan.
Takıntı yaptınız heralde alıntı yapıp duruyorsunuz . Sen değil siz diyeceksiniz .Bütün yorumları oku istersen. Sen konuyu anla, dinle. Benim dar lı dirli yazmam sana problem oldu
Arkadaşlar eşimle merkezde oturuyoruz ailesi köyde ve ek işide köyde o yüzden haftasonları hep gitme durumları oldu ilk başlarda sorun etmedim hep onunla gittim çok iyiydi herşey evet orada çok bunalıyordım sıkılıyordum kalmak istemiyordum haftasonları ama eşim mutluydu banada iyi davranıyordu. Ta ki ben artık seninle gelmek istemiyorum diye hep karşı çıkana kadar o zaman başladı kavgalar ben onun tek gitmesini istiyordum o beni yanında istiyordu ben gitmedim o gitti kavgalar başladı sonra zorla götürmeye çalıştı o zorladıkça ben hiç gitmez oldum soğudum. Onu anlamadım hiç beni yanında istemesini anlamadım o da beni anlamadı bu kavgalar bizi çok yordu senin dediğin benim dediğin derken su an ayrıyız ve bosanma asamasındayız çok ama çok üzgünüm hasta yatıyorum kafamda tek soru ben o köyü kabul etseydim bir hayatımızında orda olmasını kabul etseydim bu evlilik bozulmıcak mıydı neydi sorun olan? Bu arada eşim köyde doğup büyümüş işi yüzünden şehirde yaşıyoruz köyüne aşırı düşkün ve oradada ek iş yapıyor tarla hayvan vs
Gelirimiz yeterli kendi evimiz arabamız var köyde hayvanlar tarlalar var orada da ev var
Geçinenler geçiniyor erkeğin görevi çalışmak dinende karısını zorlayamaz taşın altına elimi koyarak herşeyimizi aza kanaat getirerek yettirmeye çalışıyoruz ihtiyaç duyduğum an en ağır işe girerim zaten ama çok şükür duymıyorum sadece kocanın baskı kurmasına karsıyım
Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.Ek iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Margaret Haledırgil, sepet sepet yumurta sakın beni unutma, unutursan küserim gözlerinden öperim, anlamışsınızdırdirsınız.Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.
Şu zamanda evde oturtup her şeyini önüne getirecek birini bulacaksa konu sahibi hic vakit kaybetmesin boşansın çocuk falan yokken, adam da şartlarına uyan birini bulsun herkes mutlu olsun.Adam artık "sana bakmak zorunda değilim,evliysek senin de ekonomik katkını görmek istiyorum " demek istiyorken (daha önceden de eşi konu sahibine iş aramış) sıkılıyorum,zevk meselesi diyecek durumda değil konu sahibi.Ya köyde ,ya şehirde ama birşekilde üretime katılsın istiyor eşi..bence konu sahibi bir karar verecek ..beklentiler uyuşmuyorsa da yolları ayıracaklar
Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.
Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.
Bela okuyorsun hadsiz. İnsanlar yorum yapabilir. Sana ne oluyor. Kadın köylü olan kişiyle evleniyor ve bakıyorki işine gelmiyor. Yan çiziyor.Böyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.
Sakin olun size bela okumamış kiBela okuyorsun hadsiz. İnsanlar yorum yapabilir. Sana ne oluyor. Kadın köylü olan kişiyle evleniyor ve bakıyorki işine gelmiyor. Yan çiziyor.
Dolmuşun içinde bana kahkaha attırmaya ne hakkın var. Millet deli galiba bu demiştir içindenBöyle kadınları Allah bildiği gibi yapdırsın. Şehirde doğup büyüdür oraya alışmış olabilir dirsin, ne var yani her hafta sonu kaynananın evinde kalsandır? Yazıklağır oldursun.
Size okumamış yav iyi okuyunBana okumuş
Türkçe yazamadığın gibi okuyamiyorsundur galibaBana okumuş
Sakin şampiyonBela okuyorsun hadsiz. İnsanlar yorum yapabilir. Sana ne oluyor. Kadın köylü olan kişiyle evleniyor ve bakıyorki işine gelmiyor. Yan çiziyor.
Umarım gerçek değildirsinEk iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Ama sen de böyle yapıyordursundursan biz ne yapalımdırMargaret Haledırgil, sepet sepet yumurta sakın beni unutma, unutursan küserim gözlerinden öperim, anlamışsınızdırdirsınız.
Türkçe yazamadığın gibi okuyamiyorsundur ga
Bi siz akıllısınızUmarım gerçek değildirsin
mesajım direkt yazdığım kişiye, başka kişilere gönderme yok, karşımdakinin komiklik anlayışı üzerinden yürüyorum sadece, mesela sabaha karşı birilerine de Azrail resim boyama gönderdim.Ama sen de böyle yapıyordursundursan biz ne yapalımdır
Yani başta böyle kabul ettiyseniz eşiniz haklı bu eş ailesine gidip gelme sıkıcı bi durum bi dönem bende sizin gibi her hafta gidiyoruz diye isyan çıkardım gitmedim kavga vs ettik ama zamanla düzeldi bizde şimdi 1 hafta kendimize bir hafta ailesine şeklinde ayarlıyoruz bazen ailesine ayda 1 gidiyoruz duruma göre yani ama ben en başında eşim aile ile samimi degil diye konuştuk hatta başka şehirde bi hayat düşünüyorduk onun için kavga edince haklı olan bendim seninle böyle konuşmadık diyordum ve o da bildigi için çok yükselmedi siz ama baştan kabul edip sonra olmaz demişsinizBiliyordum ama yaşadıkça bana ağır geldi kabul etmemeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?