Çok üzgünüm…

34 yaşında tüp bebeğe gittim 3 yumurta topladı 3 ude boş çıktı.tekrar denemek istedim Dr hiç boşuna deneme boşuna yipranirsin dedi başka Dr ya gittim.o da 1 yumirta topladı fakat dollenmedi.ilk gittimgim Dr şehrin meşhur tüp bebek uzmani idi.tqhlillerde amh ta istemis 2.30 falan.ysni bundan iki yıl önce.fsh 24 lerde.tedavi olacağız diye eşinde urolojiye gitti sperm trsti 16000 lerde.dr senin çocuğun olmaz demiş.:) oğluma kreş ariyorum şimdi.kendiliginden hamile kaldım.
kanamlarim azaldigi için tahlil verdim poliklnikte fsh 7 falan diğer değerlerim çok normal artık stres değilim ya.pol hocası herşey normal dedi.e bari uzmana da gösterem dedim.senin çocuğun olmaz diyen hocanın öğrencisi.buna bıraktı.degerlerin çok normal fakat yumirtan hiç yok dedi.45 50 yaşında kadın durumunda razervlerin.hocam amh testi isremisiniz dedim moralin bozilmasin boşuna dedi.sanki diğer kullandigi cümleler çok iç açıcı.
Çok uzattım hocayı pek unursamadim.cunku kendi hocasida başka bir kadına erkek neyse sende o sin senin olmaz demiş kadın doğal yoldan hamile.Alkah nasip etsin ol desin nasıl oluyor göreceksiniz.bende istiyorum açıkçası ama bu dünyaya getlrmem bir daha çocuk

Zaten bir çocuğun var lotus, o yüzden bence biraz rahatlamalısın olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil ya ... bir de sanırım tüp mide ameliyatı olmuştun doğru mu, o süreçle uğraştın bir süre dinlen vücuduna biraz rahat ver bir ameliyattan çıkıp diğer tedaviye gitme naçizane fikrim Çocuk iyi hoş ama her şeyden önce kendi bedenine eziyet etmemelisin diye düşünüyorum, sevgiler.

Son düzenleme:
Kızım doğduktan 7 yıl sonraya kadar çocuğa cesaret edemedik.sonra zamanı geldi diye düşündük çok şükür hamile kaldım ama hemen düşük yaptım.aradan 1 yıla yakın geçmesine rağmen hamile kalamiyordum,çok üzülüyordum kızım kardessiz olacak diye.sonra boşver çok şükür bı tane var hiç olmayabilirdi dedim.simdi hamileyim 2 hafta sonra doğum yapacağım.yani takmayın boyle şeyleri Rabbim size güzel bı hediye vermiş ileride olur mu olmaz mı bilemeyiz ama buna da şükredin.

Siz gerçekten istiyorsanız şansinizi deneyin ve takdir Allah'ın diyin. Bazen gayret gerekiyor gerisi nasip.
Ayrıca yumurta rezervi çok erken zamanda düşük olup sadece 2 yumurta ile 6 yıl ara ile tüp bebekle 2 kızı var tanidigimin bu işler nasip işi.

Tam olarak hem daha sağlıklı hamilelik yaşayabilmek hemde oğluma daha dinç anne olabilmek amacıyla olmuştum tüp mideyi de. Düşün o kadar kiloluydum ki hamileyken karnım bile çok çıkmamıştı çok özenirdim insanlara. Belki yaşayanlar için bunlar çok komik gelen şeylerdir. Benim hayatım bir sürü hastalıkta olur olmadık şeylerle geçti şimdi tam herşey yoluna girdi diye düşünürken hobaa tekrar aynı şeyler beni çok korkuttu ve çok üzdü. Bu demek değil ki hayatta olana şülretmiyorum? Anlaşılmak yerine yargılanmakta kırıcı. Ne bileyim akışına bırakacağız nasibimizde olana tamam diyeceğiz. Çünkü dediğin gibi artık çok yorulduğumu hissediyorum

Daha saçma duyar kasamazdınız kusura bakmayın ciddiye alamıyorum sizde benim hayatımı bilmeden yargılıyorsunuz.

Nasipten ötesi yok rabbim en güzelini versin vermiyorsada gönlümüzü razı eylesin inşallah

Büyük emek istiyor bir evlat yetiştirmek farkındayım biliyorum zamana bırakacağım inşallah

Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin insallah ama siz de biliyorsunuz sizin sağlığınız psikolojiniz herseyden önemli. Belki hiç ummadığınız anda olacak
Rabbim oglunuzu size bağışlasin. Bir tanıdığımın 10 yili aşkindır cocugu olmamıstı. Bu sürecte belki çok yiprandığından cocugum olsun da yeter ki kızım olsun diye dua etmis. Simdi 3 tane birbirinden güzel kızlari var.

Yaşınız daha genç, deneyin bence.. Bu arada sanki yazdıklarınız benim duygularımdı, aynı aşamalardan geçtim, şimdi diyorum ki vardır bunda da bir hayır. Duam, evladimin sağlıklı ve mutlu olması, hayatında da kardeş gibi 1-2 sağlam dostu olsun, daha ne isterim..Benim yaşım daha ileriydi, siz gençsiniz, umutsuz olmayın ama olmuyorsa onda da bir hayır vardır diye düşünürsünüz..

Çok teşekkür ederim dün bu konu artık tamamen kapandı bizim için. Kendiliğinden kalsam bile sağlık açısından hamike kalmamın çok riskli olduğunu söyledi doktorum hayati riskin olur dedi. Rabbim kabullenme gücünü verecektir inşallah şuan üzgünüm yalan yok ama hayat işte süprizlerle dolu

Zaten bir evladiniz var Allah'ım ona ve size sağlık versin. Bir çocuk sahibi daha olacağım diye evladiniz Allah korusun annesiz mi kalsın! Çok doğru bir karar vermişsiniz.. hiç evlat sahibi olamayan anneler var bir de onları düşünün. Allah isteyen ve iyi anne olabilecek nicelerine nasip etsin inşallah

Rabbim herkesin gönlüne inşirah serinliği versin sadece dua edebiliyorum hepimiz için en hayırlısı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…