çok üzgünüm :((

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.140
419
688
40
kızlar geçenlerde eşimle kavga etmiştik çok da önemli değildi mevzu barıştık dün akşam yemek yerken konu evlilikten açıldı bana dediği
"acele verilmiş bir karar olarak görüyorum evliliğimizi"dedi
"hata olarak mı görüyorsun yani" dedim
"evet"dedi
"ayrılalım o zaman" dedim
"kızım var artık çok geç"dedi
"beni sevmiyorsun o zaman"dedim
"ne ilgisi var"dedi
şooookkkkk oldum resmen çok üzüldüm çünkü ben hala seviyorum onu ve 3 yıllık evliyiz çok ta kavga etmeyiz nasıl böyle düşünür ben den soğumuş siz ne düşünür ve ne yaparsınız bu durumda?

Hımmm...
Üzüldüm..
Ama eşiniz durduk yerde bu konuşmayı yapmamıştır sanırım..
Geçenki kavganız basit olabilir ama ya temelde aşılmayacak sorunlarınız var ya da birikim sonucu bu hale geldiniz..
Dilerim konuşarak aşarsınız..

bilmiyorum fakat çok ciddiydi söylerken beni sevdiğini biliyorum bana kırgın diyemi böyle söyledi bilmiyorum

bilmiyorum fakat çok ciddiydi söylerken beni sevdiğini biliyorum bana kırgın diyemi böyle söyledi bilmiyorum

Eşiniz elbette sizi seviyordur..
Sevmek ayrı anlaşmak ayrı siz de iyi biliyorsunuz..
Bence konuyu bir daha açın..
Aklından geçenleri sorunları öğrenin,elbirliği ile çözmeye çalışın..

Sakin sakin konuşarak çözebileceğiniz bir durumdur umarım.
Tartışmanızdan önce farklı bir tavır hissetmiş miydiniz?

Yuh ya ne alaka o zaman.
Ortada büyük bir sorun yokken böyle düşünmesi cidden şaşırtcı.
Benim aklıma başka ihtimaller gelebilirdi sanırım.

Eşi şaka yapmış diyen arkadaşlar nolur yanlış anlamayın da çok merak ediyorum...
Sizlerin evinde böyle şakalar çok mu sık olur da bu kadar normal karşılıyorsunuz?
Çocuk olmasa ayrılırdık cümlesinin şakası ne kadar komik olabilir ki?
Amacım ne sizi ne de konu sahibesini rencide etmek.. Sadece merak ettiğim için soruyorum..
Ben evliyken böyle bir şaka yapsaydım sanırım kocam benden önce davamızı açardı,sanırım..
Ben bu şakayı duysam adam değil bu konuda başka hiç bir zaman bana şaka bile yapamazdı..
Yani eğer anormallik bendeyse bir daha evlenecek olursam ona göre adım atayım diyorum.. Temkinli olayım,şimdiden alışayım..

ıyide öfekliydi demiyor ki?
Ama tabi insanlar çeşit çeşit.
Bende eşime kızdığımda hıncımı almak için sakinken bile
Sırf onun canını yakmak için hoşuna gitmeyecek şeyler diyebilirim.
Eşinizi tanıyan sizsiniz.
Bu da bi ihtimal yani...

Sizin tavrınızdan, konuşmanın seyrinden anladığım kadarıyla şaka değil tabi ki.
Eşiniz bunları aklından geçirmiş belli ki. Ama kırgızn ya da kızgınlığın verdiği düşünceler mi, yoksa ufak ufak olayların birikimi mi ona bunu düşündürttü bilemiyorum.
Ama yine anlattıklaırnızdan anladığım kadarıyla aranızda çözümsüz sorunlar yok. Konuşarak, anlatarak ve anlamaya çalışarak aşılabileceğini düşünüyorum ben.
Naçizane önerim, bir iki gün bekleyin. Biraz daha sakinleşsin ortalık. Güzel bir sofra kurun ve bu konuyu konuşun. Kavga eder gibi değil de anlamaya çalışın neden öyle dediğini. Belki hak vereceğiniz nedenleri olacaktır. Bana tamir edilebilir sorunlarınız varmış gibi geliyor.

bence oturun sakın bı anında enıne boyuna konusun...
mutlaka altında yatan bı neden wardır.
ınsallah aşarsınız kısa zamanda...

1) Aklında hala bazı soru ısaretlerı olabılır.
2) Sızınle bu konusmayı yaparken,
gecmıste yasadıgınız sorunları dusunuyor olabılır.
3) Bır anlık ofke duymus ve canınızı yakmıs olabılır.
3) Soyledıklerı gercek dusuncelerı olabılır.

Benım dusuncem, ofke anında sızın canınızı yakmıs olmak ısteyebılecegı.
Bır kac gun ustune gıtmeden sevgınızı gostermeyı deneyın ıstersenız.
Her sey normalmıs gıbı davranın.
Tebessumle karsılayın esınızı, ıglı gosterın v.s.
Bır kac gunun sonunda, ıkınızınde ruh halını goz onunde bulundurarak
(huzurlu, mutlu, sakın...) sızı rahatsız eden bu konuyu gundeme getırın.
Sıtemkar bır sekılde degıl, cılveleserek yaklasın once.
Mesela, sokulun yanına, bır opucuk kondurun yanagına,
ardından 'askım gecen gun hanı boyle dedın ya,
gunlerdır dusunuyorum, samımı mıydın o gun?' dıye konuyu gundeme getırın.
Fakat bu esnada gercekten sozlerınızı ıtına ıle secmelısınız.
Akıl vermek gıbı bır kustahlık yaptıgımı dusunmeyın lutfen.
Sadece bır onerı benımkı.

evet bir kaç gün sonra bu dediğiniz konuşmayı yapmayı düşünüyorum sadece sakinleşmemi bekliyorum bizim sadece bu sorunumuzda yok bir alkol sorunumuz var 2 günde bir bira eksik olmaz çok içmez örneğin dün akşam 1 tane içti ama öyle içip içip bana sataşmaz da ama ben bunu sorun olarak görüyorum dün söyledim bırakmanı istiyorum dedim hayır bırakamam dedi bırakamadığına göre iş ciddi boyutta:gitme:

belki ağız aramış olabilir..tekrar masaya yatırın bu konuyu bence belki o an ki kırgınlıkla söylemiş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…