- Konu Sahibi cicikizsinem
-
eşini en iyi yine sen tanırsın...
seni sevmemiş olsaydı eğer cocuk bile olsa hiç düşünmez boşanırdı..kimse sevmediği biriyle aynı çatı altında kalamaz...fakat son zamanlarda yaşadığınız tatsızlıklar kırgınlıklar biraz arayı soğutmuş olmalıki bunu söylemiş sana..içinde yaşadığı kırgınlığın dışa vurumu bence...yoksa sevmediğini hata evlendiğine pişman olduğunu filan hiç sanmıyorum...
O tartışmadan dolayı kalmış bi kırgınlığı olabilir...
Belki tamir bekliyordur onu ima etmek için söylemiş olabilir...
Bazen bende yapıyorum aynısını eşime...
önceki kavgada benim de hatam vardı bu doğru ama bana söylediği şeylerde söylenmez hiç bir evlilikte 2 gün sonra konuşacağım bakalım derdi neymiş ne istiyormuş
evet konuştuk eşimle daha öncede söylemişti hafta sonu konuştuk ben öyle demek istemedim dedi kendim için hiç yaşayamadım babası olmadığı için "evde baba gibi oldum hayatımı yaşayamadım tatile bile gidemedim hep annemi düşündüm şimdi de kızım için çalışıyorum sorumluluklarım var çok düşünüyorum sizleri o yüzden dedi.dedimki tatile gidebilirsin tek kafanı dinleyebilirsin sonuçta 10-11 e kadar çalışıyorsun yoruluyorsun dedim yapamam dedi aklım sizde kalır gidemem dedi işte bekarken yapsaydım en azından annemde bu kadar kalmazdı aklım dedi.
eşinz için zor bişey hep büyük sorumluluk varmış üzerinde. kızınız kücükmü beraber cıkın gezn tatil yapn degşik bişeyler yapmaya calısn beraber arada arkadaşlarıyla olsn sizi ihmal etmeden olmazmı anladıgm kadarıyla esiniz yıllardır tasıdıgı sorumluluktan yorulmş canm seni sevmedgini zannetmiyorm sende hiç üzülme canm :1hug:
canm bende eşimde arkadaş yönünden şanssızız ama birbirimize hem eş olduk hem arkadaş :) eşin le her fırsatı degerlendirin gezn tozun benim kızımda 6 aylık ama hiç gezmekten geri kalmayız :içelim: esin üstündeki sorumluluklardan sıkılmıs dogru dürüst arkadası da yoksa adam bunalmıstr ya yazık ben seni sevmedigine inanmadım bi anda öyle söyleyivermiştir üzme kendin hic canım18 aylık kızım malesef bu sene çalıştığım için iznim yok ama bayramda düşünüyorum 3 günde olsa yakın bir yer düşünüyorum hiç arkadaşı yok dost diyebileceği hepsi sırtından vurdu diyebilirim tam bir garip yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?