çok üzgünüm :(

gitmesene

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
36
0
16
Denizli
bundan 3 yıl önce tanıştık bana evlenip ayrıldığını ve bir çocuğu olduğunu söylemişti aradan bir yıl geçtikten sonra ben evli ve 2 çocuk sahibi olduğunu öğrendim bu gecen süre zarfında kendisine aşık oldum ayrılamadım bırakamadım onu.ilişkimiz devam etti; bu sürecte kendisinin çok borcu olduğunu ailesinin de yardımı olmadığını belirtti ağladı sızlandı benden yüklü bir miktar para aldı ben kredi çektim iyi bir firmada çalışıyordum ama herşey öyle devam etmedi ve işten çıkarıldım banka taksitlerini ödeyemez durumda kaldım tekrar iş buldum ama asgari ücretle aldığım maaş bana yetmiyor borçlarımı ödeyemiyorum,buna rağmen bu ilişkiyi sonlandıramıyorum ondan ayrılınca çok üzülüyorum ama bakıyorum hayat geçiyor kendimi affedemiyorum.ki bu adam polis memuru durumu kötüymüş beni de kendi girdabına soktu,toplum tarafındaan yargılanan bir ilişkinin içindeyim çok çaresizim çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.

canım evli birinle birliktesin yaa ne vicdan pes .ne demek bırakamıyorum aşık oldum ya kendine gel lütfen .karısını çocuklarını bırakıp senle mi evlensin bu adam şimdi ?yazık değil mi bir aile dağılcak ya .ne vicdan pes yaaa yazık .hemen aşığım seviyorum içini ne kadar boşaltınız bu kelimelerin

haklısınız ta en başında hata yapmışım şimdi anlıyorum beni kandırmış üstüne de beni dolandırmış klasik evli erkek yalanlarına inanmışım saygısız bir ilişkiye devam etmişim

kendi ailesine faydası yok, sana nasıl bir gelecek verebilir. aldatma huyu varsa , seni de aldatır. yani böyle bir adama güvenilmez. olan olmuş. geçmişi birak , borçlarını da alamazsın o adamdan kendini kurtar. zamanla her şey unutulur, insan en yakınının ölüm acısına bile katlanıyor , unutuyor, elin karaktersiz adamı için kendini ziyan etme. Uzaklaş, borçlarını bitir, düzgün insanlar çıkarsın allah karşına.

günaydın yani neden her defasında bu olaylarda böyle oluyor .sen kendini kandırıyorsun bu adamı bıraak yeni bir hayata başla .yaşın kaç bilmiorum ama karısından ayrılsa bile iki çocuğu var onları mı çekiceksin ya .bide kadının ahını alıcksın .senle evlense senide aldatır adamın yapısı bu kaç kurtul .

belki de haklısınız benim gözüm kör olmuş vicdanım da sağır ama bitireceğim bu ilişkiyi hayata yeniden başlayacağım arabamı satıp borçlarını da ödeyeceğim artık yoruldum kendimden iç sesimden kendimden nefret eder oldum çok üzgünüm bir köylü toplansa insanın kendine ettiğini edemezmiş.

30 yaşındayım yıllar önce 18 yaşındayken aile baslısı ile evlendim kısa sürdü şimdi hayatın tam ortasında yaptığım yanlışlığın altında eziliyorum.

bende senin durumuna üzüldüm.
bunun çözümü de elinde ama sen göremiyorsun.
neden bitiremiyorsun? zor olabilir ama imkansız değil.

hem başkasının olan birini nasıl kendininmiş gibi sahiplenirsin?
borç konusunda da 2 tarafa da çok kızıyorum.
bu adam sana güvenerek mi borç yapmış?
tabii öyledir 1 verdi 2. ye de verir mantığından hareketle istemiş sende hakkıdır gibi vermişsin.
seni sömürecek adam çok.
sen seni sevecek birini bul.

belki de karısıyla çocuklarıyla mutlu ama seni sömürüyor.
seni kandırıyor. yazık etme kendine.
o kapısını kapatır ailesiyle oturur, hayatını mutlu mesut devam ettirir.
ya sen ?o gittikten sonra geride kalan hiç olacak.

zararın neresinden dönersen kar, geçmişe takılıp kalma. insanız hatalar yapılır, önemli olan aklını , kalbini kullanıp hatadan dönmen. temizle borçlarını falan. unut gitsin.

bütün günlerimiz bir aradaydı önceden ama ben deki tüm imkanlar bitene kadar şimdi 30 milyar borç altında ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
bu adamı emniyet müdürlüğüne şikayet etsem benden aldığı paralara dair imzalı bir kağıt var elimde sizce bir sonuç alınabilir mi ?

eğer belgelerin varsa sonuna kadar hakkını aramanı tavsiye ederim.
artık susma.
az bir para değil bir evin peşinatı.
hiç yere bu parayı kendin ödeme.
alan ödemeyi de bilsin

Canım yaa zor bir durum Allah yardımcın olsun bence sen onun her isteğini yerine getirdiğin için bu kadar rahat davranıyo senin onun borçunu ödeyeceğini biliyo,arkadaşın dediği gibi akşam evine gidip kapısını kapattığı zaman aklına bile gelmiyosundur ama senin için içini yer acaba ne yapıyo nerde diye eğerki elinde belge varsa bence bu konuyu ilk önce ailenle paylaş çünkü hiç bir anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez onların desteğiyle inşallah bu çıkmazın altından çıkarsın ama azimli ol kararından geri dönme çok geçmiş olsun..

tatlım, öncelikle seni yargılayamam kınayamam.. belli ki çok kırılmış incinmişin.
ama bana kalırsa zararın neresinden dönsen kardır. evli diyosun hatan için ama arkadaşım aynı şeyleri yaşadı bekar bi adamla.. krediyi hala ödüyor ama adam aldığı parayla başkasına düğün yaptı balayına gitti. yani beterin beteri de var. toparlanabilirsin. öncelikle kendine cesaret yükle iyi kötü çalışıyosun da bitir bu işi burdan başla.
zaten borcun altında eziliyosun, sevdiğin adam her gece başkasının kollarında, yalanı dizini aşmış.. her halukarda yıpranacaksan bari tek derdin bu hatan ve borcun olsun. ona istediğinin vbermeye devam etme. cezanın en büyüyü bu olsa gerek. bence krediyi ödet ama bu kolay olmayacak..

çok ama çok geçmiş olsun.biz kadınlar iyi yüreğimizden bu hallere düşeriz hep. ama kaç kurtar kendini derim ben. sonunda daha kötüsü olmaz ya

Eşinin yerine kendini koy, çocuklarının yerine de kendini koy ve babanı düşün o zaman gözlerimizi kör eden aşkta aralanır, çözüme götürür seni. Sen hatanı biliyorsun o yüzden çabuk atlatırsın. Ama ne yap ne et ödeme o parayı. Emin ol sen bu kadar değersiz bir kadın değilsindir vazgeç, vazgeç ki hakkın olan, sana hakettiğin değeri verebilecek kişi gelsin sana, sen de görebilesin onu. Allah yardımcın olsun, tez zamanda doğru yolda huzura kavuşursun umarım...

Gelişmeler hic de iç acıcı değil malesef. beni tehdit ediyor bu ilişki bitemez diyerek. bana olan borçları hususunda da yaptığı hiçbirşey yok. hergün birilerinden para bulmaya çalıştığını söylüyor tamam diyor ödeyeceğim karımı da boşayacağım diyor.
vicdansız adam sanki git boşan dedim bi kere o kadına saygı duyuyorum artık ben sana 2 tane çocuk vermiş diyorum benim peşimi bırak diyorum hayır diyor ağzı alınmayacak kadar da küfürler edip tehdit ediyor bak ben polisim gidip şikayetçi olamazsın olursan elimde fotğrafların var seni ailene tüm çevrene rezil ederim diyor

şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum

nasıl bir dünya bu ya, sevgilisine karısıyla olan borçlarını ödetiyor...
üstüne tehditler ediyor...

hanımefendi bana kalırsa sessiz kalmayın.. adam resmen sizi kullanıyor... boş vaatlerle yok boşanacağım, yok para bulacağım... aklı sıra sizi elinde tutuyor.... buna neden göz yumuyorsunuz? sevgi demeyin böyle sevgi olmaz.... tehdit var da demeyin sizi rezil ederken kendisi de rezil olacak, mesleği de elinden gidecek bunları göze alamaz böylesi pişkin bir adam...

sizi saf buluyor herhalde ve korkutuyor bir şekilde....

kendiniz için hayatınız için de artık bu adamdan uzak durun.... güzel olan işinizi kaybetmişsiniz şimdi asgari ücrete talim ediyorsunuz... azımsamıyorum ama git gide hayatınız yok oluyor... sağlığınız ve gururunuz daha fazla hasar görmeden durdurun bu saçmalığı...

yaptıklarınız hiç yakışık değil... burada konu sahibi diğer bayan olsaydı şu an da arkanızdan bir sürü atıp tutuyor olacaktık...
Evli bire adamla birlikte olmak hiç etik değil...
kınamıyorum asla, sadece yanlışınızı daha fazla uzatmayın... kendinize biraz saygınız olsun...
tekrarlıyorum sözlerimi durdurun bu saçmalığı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…