çok üzgünüm :(

adaletsiz bir dünya malesef kendimi diğer kadının yerine koydum zaten tüm yazdıklarınız ve kafamda sürekli bunun vicdanen yükünü taşıyamadığımı anlatmıştım.
Benim derdim uzak olmak beni sürekli taciz ediyor. kapıma kadar geliyor. ailem konudan bihaber anlatamam zaten bir utanc içerisindeyim ayrıca.maddi konularda bana fazlasıyla zarar verdi ama ben işin içinden çıkamıyorum borçlarım aldı yürüdü halen ödeyeceğini söylüyor ama nasıl sorusuna cevap veremiyor. tehditler de çabası korkuyorum tabi ki yaşanacaklardan

kesinlikle katılıyorum.
adam evli siz ona aşıksınız.sizce ailesini bırakıp size mi gelcek sizinlemi evlencek.ihtimal bile
vermiyorum kaldıki sizi para konusunda resmen kullanmış.ceremesini de çekiyorsunuz şu an.yazık değilmi size?

Yolun başında yapılan bır hata bu noktaya getırdı durumu.Elınde ımzalı belge varsa ve emnıyete senı tehdıt ettıgıne daır sıkayette bulunursan belkı de senın guvenlıgın ıcın daha ıyı olabılır.Ama susma...Sustukca korktugunu hıssedecek ve daha cok uzerıne gelecek.Gerekırse arabanı sat borcu ode belkı de oyle olunca susar bu adam...

Kusura bakmayin, kirici konusmak istemiyorum. Konuyu okudum ve sonraki mesajlari okumadim. Ne kredi borcunuz, ne herhangi bir sey beni sasirtmiyor. Dunyada hatalar bizim icin, hepimizin basina her sey gelebilir. Ama sen nasil evli bir erkekle iliskine devam edebildin ben bunu okuyunca iste cildiriyorum. Lutfen bayanlar, ben buyuk konustugum ne varsa basima geldigi icin buyuk konusmamayi aci bir sekilde ogrendim. Ama bunu nasil yapabiliyorsunuz? Ne kadar asik olursaniz olun, onsuz nefes alamayin, yasamayin ama evli bir erkekle olmayin. Bunun oluru yok.
Tekrar kusura bakmayin eger tepeden inmis gibi cevap yazdiysam yorumlari okumadan ama buna iste cok sinirleniyorum. Aklim almiyor

Bir an önce kendi yolunu çizmeye çalış. gerekiyorsa bunun için psikolojik destek al. Bak bunu yapmak zorundasın. Adam zaten seni yemiş. Senin duygularınla hareket ettiğinin farkında çünkü. ama mantığını kullanmaya çalış.. dua et bol bol. seni manevi olarak rahatlatır. ve kendın önune setlerini koy.. bırak giden para gitmiş. sen o adamdan kurtulduktan sonra zaten duzene gırer hayatın.. bir de o ödeyecek diye sakın bekleme.. ödemez belli.. dikkat et kendine

öncelikle canım savcılığa tehditleri söyle bak nasıl tutuşur bu bir. polis olması hiçbir şeyi değiştirmez aksine daha temkinli yaklaşırlar..
ama mesele onu şikayet etmek dava etmek falan değil.. gerçekten elinde foto video vs bişeyler var mı??

ben direkt yargılamıycam seni, çünkü neler olduğunu ilişkiyi yaşayan 2 insan dışında kimse bilemez. sana tavsiyem daha iyi maaşlı bir iş bak, kredilerini zamanında öde ve kend iyiliğin için bu adamdan ayrıl, en büyük acılar ölüm acıları unutuluyr bunumu unutamıycaksın,, bebeğim kendine genç bekar adam gibi adam maddi durumu iyi bir sevgili bul, bak ozaman herşey nasıl güzel olucak, bu adamdand iyilikle ayrıl ve bağını tamamen kopar sana ulaşamazsın. polis çünkü sağı solu belli olmaz canım. :)) hayat çok güzl yaşamana bakk

biliyorum geçen zaman içinde beni yargılayanlar kınayanlar oldu; yine aynısı olması muhtemel ama ben yine sesli düşünüp sizinle bu konuyu paylaşıcam.çünkü etrafımda bu konuyu anlatacak kimsem kalmadı.evli bir polis memuruyla bi ilişkim vardı benden para alıp tokatlayan. ama ben 1,5 yıl kadar evli olduğunu öğrenememiştim herneyse; artık başlıyorum anlatmaya
yaşadığım çöküntüyü tek başıma atlatamadığım için bir psikologtan yardım aldım.beni onu bırakmamam için çıplak fotoğraflarımı babama işverenlerime göstermekle tehdit edecek kadar çirkinleşmişti çünkü haaa hata bendeydi o fotoğrafların onda ne işi vardı diye soranları cevabım bekar sanıyodum evlenicez sanıyodum aşık ve aptal bi kadındım ama psikolog yardımıyla kendimi toparladım bana şiddet uyguladığı birgün bulunduğum ilin emniyet müdürünün kapısını çaldımçtüm olanları anlattım.polis memurlarının olayları cinayet masasında olurmuş oraya yönlendirdi.darp raporu aldım, bana şantaj yaptığı fotoğrafları emniyet birimlerine teslim ettim. kendisinden şikayetçi oldum
fakat ertesi gün ağlamaklı anası aradı yalvardı şikayeti geri almamı istedi gittim aldım hala aptalım değil mi? ama emniyet bu işin peşini bırakmadı kamu davasına döndü çünkü beni silahla tehdit etmişti savcı silahına el koydu.Ankaradan da müfettişler geldi tekarar ifademi aldılar ve bu insan şimdi meslekten ihraçla yargılanacak.Bana yaşattığı 4 yıl lık cehennemi şimdi kendsi yaşıyor.kaybettimin 30.000 liranın peşine düşmedim.manevi kaybım daha büyüktü yaralarımı sarmaya çalışıyorum.

roman gibi...sadece aşkın peşine düşülmeyeceğinin çok önemli bir kanıtı aslında.kendim de dahil, ne kadar çok şey yaşarsam yaşayım
yine de yaşananlardan bir pay çıkartıyorum.geçmiş olsun sana da.

teşekkür ederim.Allah herkese hayırlısını nasip etsin.Bununda bir sınav olduğunu düşündüm hep savaştım vazgeçmedim türketmedim kendimi.Hatta bi kaç aya kadar şehir dışına taşınacağım.hatıralarım tüm kötü anıları geride kalsın diyerek.

yalanlarla dolanlarla 4 sene kandırılmış maddi manevi beni sömüren bu adamdan kaçıp kurtuluyorum.ama hakkımı ne o kadına ne o adama hela etmiyorum.biz kadınlar iyi yürekliyiz bizi sahiplandiğini düşünüp bi anda dünyanın merkezi yaptığımız insanı bizi bi anda dünyamızı kararttığını göremeyiz. ama ben çok güçlü davrandım.herşeyi göğüsledim.çıplak fotoğraflarımı bile emniyet teşkilatına verdim.herkes hakettiğini almalı. Bundan bir yıl önce açmıştım bu konuyu.o zamanlar çaresiz ve güçsüz sanıyordum kendimi.oysa ki psikoloğun yardımıyla bu cendereden çıktım. Allah herkesin yardımcısı olsun.

ve işte ilahi adalet ;:)) o polis mesleğinden ihraç edildi. bende şehir değiştirdim iş değiştirdim borçlarımı kapattım. ve 4 yıl verdiğim bir savaş sonunda anladım ki ; hayat güzel.gittiğim psikoloğumun da beni cesaretlendirmesi ile 2 yılda eskisinden daha iyi duruma geldim. azmin zaferi

:) Çok sevindim. Tebrik ederim.
Bu da bir tecrübe, bir ders olmuş oldu hayatında.
Ders alıp yola devam umutla, mutlulukla. 😊☺️😌

Sent from my iPhone using Tapatalk

:) Çok sevindim. Tebrik ederim.
Bu da bir tecrübe, bir ders olmuş oldu hayatında.
Ders alıp yola devam umutla, mutlulukla. 😊☺️😌

Sent from my iPhone using Tapatalk

O ruj çok guselmis avatarindaki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper, başta evli bir adamla birlikteliğini yürüttüğünü okuyunca sinirlenmiştim ama neyse ki sonunda seni mutlu edecek olan doğru yolu bulup onu terk etmeye karar vermişsin..iyi yapmışsın canım...yuva yıkanın yuvası olmaz...bu da bi tecrübe de geç ve hayatını yeniden şekillendirmeye bak...

herşeye söz geçerde kalbe geçmez anlarım seni..ama ayrıl...mutlaka ayrıl ..yoksa sonun kötü olur

ah güzelim nedir bu yanlış erkek sendromumuz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…