çok üzgünüm :(

maatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
180
0
116
Antalya
3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum

Bu kadar kolaylaştı mı annenin evine git demek yaaaaa rahat batıyo bu adamlara keşke sende kaynanan yaparken bi ucundan tutsan sonra laf oluyo böyle işte kendininkileri yapıyo bizimkileri ellemiyor derler sonra Allah akıl fikir versin kocana ailen sormadımı ne olduda geldi diye ya da kv kp sormadılarmı hiç ne oluyo diye :44:

Nasıl yani? O git dedi siz de gittiniz?

Kaç yaşındasınız?

nasıl yani ??? sen hiç iş yapmıyorsun dedi ve annenin evine git dedi size..kaç yaşında eşiniz merak ettim..evcilik mi bu ??
aynı çatı altında yaşayıpta ben de çok memnunum diyenini duymadım..artık vazgeçin hanımlar beraber yaşamayı kabul etmekten..ev ev üstünde olursa böyle sorunlar bitmez..

Ne oynuyormuş sorsaydınız keşke eşinize?

Annenin evine git ne demek ya neden evlenmiş bu adam! Eşinize güzel bir mesaj atın bana kalırsa o kadar kalabalıkta sizin yaptığınız zaten gözükmez. Yerinizde olsaydım döner miydim bilmiyorum

ya bizimkilere atıştık dedim söyledim ailem gelip özür dileyene kadar gitme dedi . ya ben yardım etmek istiyorum yaptırmaz ki çok titiz yaptırmıyo da ben laf söyleyince de beni annem mi dolduruşa getirdi onu mu demek istedin dedi yok dedim yapmaz ben seviyorum anneni dedim. Normalde en ufak atışmada annesi elli kez arar şimdii hiiç aramadı sormadı

demek ki o kadar iyi değillermiş
artık bekar kızlara evlenmeden önce sözleşme yapmalarını salık vericem, bu olumsuzlukların hepsini madde madde yazıp taahhüt altına alsınlar uymayan taraf para ödesin, duygular gene incinir ama erkeğe en çok para koyarya iyi olur

ben eşimi düşündüğüm için ailesiyle kalmayı kabul ettim bi de hiç bir kötülüğünü görmemiştim kimsenin belki annesi doldurmamıştır ama sabah gayet güzel öpüp giden eşim 2saat sonra değişti

bidakkkaaa!!!! çok sakinnnn!!! direk gaza getirilmiş!!! sakın üstüne gitme, ilk zamanlarda olur bole seyler, klasik , bende yaşadım , sakince eşinle konuş sen arama bekle, kötü bişi yazma, aradığında aç sakince kırıldığını belirt, gelip seni almasını bekle, ailende bence agırlığını koysun, kızımız bu şekilde birdaha buraya gelmesin desin, sonra kayınvalidenin gözüne sok yaptığın bütün işleri, kayınvalidenle iyi geçin sakın düşme bu tuzaklara, bak bizim evliliğimiz bitio cadı yuzunden :)))) aman arkadasım amannn

ne diyeceğim ki o kadar kırgınım ki izin gününde gelmesini bekledim belki özür diler diye onu bile yapmadı

Bu aralar erkekler çok alıştılar eşlerini çok afedersiniz evcil hayvan gibi aldıkları yere bırakmaya ne o öyle annenin evine git demek! Kesinlikle tavrını koy ayrı eve geçmezseniz barışma. Daha 3,5 aylık evlilikte bunları yaşamak zorunda değilsin. Allah kolaylık versin

3,5 aylık evlisiniz ve yaşadığınız şeye bak cnm ne kdr kolay git demek ya doldurulmuş eşin bnce bu çıkıyor bu söylediği laftan

yaa 2 gündür hiç arayıp sormuyo kii beni benimde gururum çok kırıldı bende kendim aramak istemiyorum o arasın istiyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum . Arasam bu sefer diyecek ki nasıl olsa geri dönüyor ben bunu demesini istemiyorum

sen annesi doldurmuştur diye kendini doldurma, olur öle şeyler, annesi yaa çok yapmıyo demiştir o da erkek ya sana söz geçircek alısıra işte, kötü bişi söleme , annesine de dolma, sen anneyi alttan idare ediceksin laf sokarsa sende sokucaksın ama eşin sordugunda ayyy çok sevıyorummm diceksin ( miş ben yapamadım , ahahaha)

hatasını anlamadan birşey söylemeyin yoksa çok laçka bir evliliğiniz olur

Bi ev işi yüzünden bile annenin evine git diyen adamla ne kadar beraber kalınır , orası tartışılır zaten

Yüz kızartıcı birşey mi yapılmış
Aldatmışlar mı
Ne yani ? Annenin evine git demek te ne..

insanları fazla düşünmemek gerekiyor çok yük olmayayım bi dev kirası olmasın dedim başıma gelene bakın yaranılmıyor o kadar kırgınım ki kimseye birşey diyemiyorum

tabiki aramıycaksın hatttaaaa arayınca bir iki kez dönme açma, senin kapına kadar getir, mesajlarına cevap vermeyebilşrsin kısa bi süre, baban gelince ona kızımı birdaha buraya yollama desin, güçlü ol bişi yok. insanlar her zaman çok iyi niyetli olmuyro kayınvaliden de kaynanalık yapmak istemiştir, çok takılma, saygılı ol, eşin arayıp evine dön derse gel al aşkım lütfen dersin

evi terketmek en son çare olmalı hatta çare diye bile görülmemeli ama banada git dense giderim sanırım
gittikten sonrada hatasını anlamadan dönmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…