sen annesi doldurmuştur diye kendini doldurma, olur öle şeyler, annesi yaa çok yapmıyo demiştir o da erkek ya sana söz geçircek alısıra işte, kötü bişi söleme , annesine de dolma, sen anneyi alttan idare ediceksin laf sokarsa sende sokucaksın ama eşin sordugunda ayyy çok sevıyorummm diceksin ( miş ben yapamadım , ahahaha)
yaa 2 gündür hiç arayıp sormuyo kii beni benimde gururum çok kırıldı bende kendim aramak istemiyorum o arasın istiyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum . Arasam bu sefer diyecek ki nasıl olsa geri dönüyor ben bunu demesini istemiyorum
evi terketmek en son çare olmalı hatta çare diye bile görülmemeli ama banada git dense giderim sanırım
gittikten sonrada hatasını anlamadan dönmezdim
3,5 aylık evlisiniz ve yaşadığınız şeye bak cnm ne kdr kolay git demek ya doldurulmuş eşin bnce bu çıkıyor bu söylediği laftan
Bi ev işi yüzünden bile annenin evine git diyen adamla ne kadar beraber kalınır , orası tartışılır zaten
Yüz kızartıcı birşey mi yapılmış
Aldatmışlar mı
Ne yani ? Annenin evine git demek te ne..
insanları fazla düşünmemek gerekiyor çok yük olmayayım bi dev kirası olmasın dedim başıma gelene bakın yaranılmıyor o kadar kırgınım ki kimseye birşey diyemiyorum
Sakın arama. Anlattıklarına göre bi suçun yok ki. Bende kayınvalideme gittiğimde bi bardak götürmemişimdir mutfağa. Kendisi yaptırmaz zaten. Ama eşimi de dolduramaz ki eşimde asla bana yansıtmaz. Bütün suç eşinde sana git diyemez. Sen orda besleme değilsin sen onun eşisin. Lütfen değerini kaybetme.
bende öyle düşündüm kim doldurdu dedim annemi mi kastediyorsun dedi ben öyle biişey demedim ben çok seviyorum annemi dedim
ya ben yapmıyor değilim ki yapıyorum ama istemedikten sonra nasıl zorliyim ki bir insanı ya ben bir de çok seviyordum resmen soğudum yaa
ne diyeceğim ki o kadar kırgınım ki izin gününde gelmesini bekledim belki özür diler diye onu bile yapmadı
Aramıyorum ama bekliyorum arasın diye yok o da aramıyor en azından annesi herşeyde arardı ondan bekledim kızım ne oldu demesini o da aramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?