belliki annesiyle çıktığında, annesinin dolduruşuna gelmiş! Erkekler annesine çok düşkündür ya, maalesef böyle dolduruşa gelmiş.
Aileyle yaşamak zor yaa, istediğin gibi evde dolaşamıyorsun falan. Ağırlığını koy bence, ona ve ailesine saygısızlık yapmadığın sürece sorun yok.
Seni kaybetmiş gibi biraz yaşasın annesinin yanında da, geceleri nasıl olsa yatak odanızda yatıp yokluğunu anlayacak! Baksana eşyalarını topladığında sana demiş, bir süreliğine git demiştim diye. Ayrılmak istese bunu yaparmı? Belliki annesi baskı yapıyordur, bak seni arayıp sormuyor, sen de arama diye. Aslında içi gidiyordur aramak içinde, annesi durdurmuyordur!
Ne iyimiş, canı istediğinde al eşyanı git. bu ne ya.
Fırsatı değerlendir, ağırlığını koy. Liseli aşıklar gibi dışarda bir gün buluşup konuşsanız aslında. Sende bu arada süslen, çıtır gibi geç karşısına. Asık suratlı olma, tebbessüm et ve ayrı eve çıkmanın vakti geldi dersin. Böylesi AİLEMİZ için daha iyi olur dersin. Onlar içinde kolay değil dersin, bilmem kaç çocuğu var birde ben eklendim dersin.
Hem bizim evliiğimiz içinde gayet iyi olacak dersin.
Yani biraz tepkini koy fakat alçak gönüllü ol. Kalenin iç kısmını feth etmeye çalış. Birşey olduğunda, ailemin yanına gitmeye çekiniyorum dersin. Artık kendi yuvamı istiyorum,
bekarkende böyleydi, istediğim şeyi istediğim yere koyamıyordum annem karışıyordu, şimdi yine koyamıyorum çünkü benim evim değil diyeceksin.
GECELİĞİMLE EVDE DOLAŞMAK İSTİYORUM, BACAK ÜSTÜNE BACAK ATMAK İSTİYORUM, eşimle oynaşmak istiyorum (AYNEN BU ŞEKİL KONUŞ)...
Ailelerimizin yanına gittiğimiz zamanda bir özlemle bir hasretle ellerinden öpmek istiyorum dersin!!! Sevgimiz saygımız daha çok artar dersin.
Verebileceğim tavsiyeler bunlar, fakat baktınki aramıyor 1 hafta falan oldu, artık sen ara! Erkekler inatçıdır çok, o yüzden inat uğruna o aramadı diye de aramamazlık etme.
Hatta kv nin evini arayıp, kayınvaliden çıktığında hal hatırını sor, niçin orda olmadığını bilmediğini, eşini telefona istediğini sorarsın. Yarın için randevulaşırsınız dışarda, Konuşup evine dönersin, gibi...