aynı durum benim başıma da geldi ve şuan ne yapacağımı kestiremiyorum.....eşimin ailesiyle çok sorun yaşadık ama eşim beni suçladı hep...dün eşimin ailesine gidecektik,aslında perşembeleri gidiyoruz ama kardeşi gelmiş.....
bana telefon etti ve ben de dedim ki bugünden için gidelim dedim,çarşamba gidersek perşembe gene beklerler....sık görüşmek yaramıyor bize çünkü....aramızda seviye yok.....muhakkak canımı sıkacak birşey oluyor hemen her görüşmemizde....neyse tamam bugün gidelim madem dedim.....ablamın da faturası vardı...yatırmayı unutmuşlar...ben dedim getir ben yatırayım diye....nasılsa çarşıya ineceğim...eşimle buluştuk....ablamın faturası için bozuluyor...bir surat bir surat....ablam parasını zaten verdi,birde vermese neolur...görümcemin 150 liralık cep telefonu faturalarını çokkk yatırdık.........
parasını benim mi vereceğimi zannetti naptı anlamadım...yatıracağım yer de bineceğimiz durağın arkasında zaten:))ama trip yapıyor acelesi mi varmış sonra yatırsınlarmış....küçük bebeği var ablamın üstelik....hat kesilse napacak kız dedim....eee ver ben yatırayım madem diyor..vermedim gittim kendim yatırdım....geri döndüm yanına,benimle muhatap olmuyor...indik neyse...dayanamadım dedim benim vereceğimi mi zannettin de bozuluyorsun....kocası yokmu,o niye yatırmıyor diye başladı sokak ortasında.....mesaiye kalıyor adam ablam da unutmuş ne var bunda dedim ya....çok mu zor birşey....bağırıştık...kayınvalideme de gidiyoruz buarada inatla....
sonra demesin mi sen zaten gelmek istemiyordun ondan yapıyorsun...ben şok....bana öyle bir eziyet edermiş ki,onlar adam mı öldürüyormuş da gitmek istemiyormuşum....yarında gideceksin gitme de göreyim diyor.....
beni bıraktı gitti yolun ortasında....hadi uzamasın dedim gittim peşinden...kvalidemlere bir gittik kimse yok...hem çağırıyor kardeşi ben geldim gelin diye,hem kimse yok....
neyse girdik içeri...ağladım bağırdım...annesinin yaptıklarını görmez,beni suçlar...sen unutabilirsin ama ben unutamıyorum dedim...
geldiler onlarda sonradan...oturduk falan...kayınvalidem zaten 1 aydır falan bana karşı çok soğuk....çocuğumuz yok henüz,3 yıllık evliyiz...yetti tasası....onun için bi kızmıştım ben,eşimle birbirimize düşürdü bizi...beni şikayet falan da etti....ondan beri soğuk...
babama dedim ben de ozaman,eşimi aramasını istedim...o da aradı fırçaladı....annen üzüp durmak zorunda mı,birdaha duymayım böyle şeyler demişti....onu önüme sürüp durdu...ve babamın telefonundan sonra bir hafta gitmedi küstü....ki babam durup dururken ona kızmadı....ben her gidşimde sorun çıkarıyorlar,laf sokuyorlar,şaka adı altında abuk subuk konuşuyrolar,ama ben birşey dedim mi alınıyorlar ayıp oluyor....yetmiyor eşimi arayıp ağlıyor...kim gitmek ister ki bu şekilde.....ona rağmen gidecekmişim,naptıkları var,onlar yaşlı ne ben ne de sen birşey diyemeyiz ne kadar yaşayacakları belli değil oldu...ben kazık kakacağım ya....
kalktık geldik....duramadım söylenmeye devam ettim çünkü çok kırıldım....hemen o da başladı boşanalım...böyle olmaz....babanı arayımmı diyor...babam telefonla mı verdi,zorla mı verdi de bi telefon edip gel al diyeceksin utanmaz dedim....yarın git dedi bugünden için....benim babam yalnız annem vefat etti....hep sorun oldu ona gidip yemek falan yapmam ki sadece ben değil ablalarımla hepimiz yapıyoruz....istemeye geldiklerinde ne zaman isterse gitsin diyorlardı....sonra oraya gidiyorda buraya gelmiyorda oldu....eşim de gaza geldi çokkkk tartıştık...
cuma babama gidecektim zaten,bugünden git yol parası verip durmazsın diyor...haftasonları ablamlarla görüşürüz..ozaman da oraya geçersin deyip güldü....benim ailem kırmamak için uğraştığı halde beni bastırmak için böyle söylüyor....ayrı yattık zaten...sabahta hazırlandı ve işe gitti....
bu kaçıncı oldu artık çok bunaldım....birtarafı sıkıştı mı hemen boşanalım....gitsem bitecek kesin....ama tek taraflı da yürümez...yürütemiyorum da zaten...arsızlıkla mı duruyorum acaba diye düşünmeye başladım....kalsam ilk tarışmamızda yine yapacak aynısını....benimki de hayatta aramaz o haklıdır hep....offfffff bilemiyorumm..çok kötüyüm.....