çok üzgünüm :(

kaynanan sen işleri yapsan da bu sefer kusur bulacaktı oğluna elinden iş gelmiyor bu gelinin diyecekti. işin zor evinizi ayırmalısınız 1 oda da olsa tuzsuz aşım ağrısız başım der geçinip gidersiniz gerekirse çalışırsın da

bu olayı tersten okursak bu evde kalmak istiyosan temizlik yapacaksın mı demek istiyo, seninle bu yüzden evlendim yapmıyosan kapı orda demek bu

evet evet karşı taraf şunu bekliyor......hatamı anladım özür dilerim ben daha çok iş yapacağım sizin dediğinizden çıkmayacağıma geliyor bu hareketleri

konu sahibi aynı şehirde mi yaşıyorsunuz merak ettim

çok başarılı bir cevap,,, akıllılık etmişsin, zaten evet annen doldurmuş deseydın annesşne solerdi aranız iflah olmazdı, aynı evde yaşıyormuşsunuz bide aman diyim, hep seviyorum deee ( pek sevimli değiller ama :)))

maleseff çok severdim şimdii hiç sevmiyorum

ya yemin ederim kaynanayla baş etme taktikleri diye kştap yazasım var ben 3 ayda boşanıyorum ya, yatcak yerleri yok yemin ederim, kadına yine kötülük kadından geliyo, ben bole anne olmıycam ya, zaten evlattan da bi beklentim olmasın, allah benı kendı ayağım üstünde durabilcek sağlıkta yapsın ki yazık elin kızına da sıkıntı olmıyım, evlat yetiştirmek zordur da kimse kusura bakmasın kız evlat yetiştirmek daha zor,

soğuma diyorum işte iyi yönlerini düşün, kendini doldurursan sonun ben gibi olur, sevme bikere, saygı duy, seversen çok üzülürsün ben kayınvalidemın kucagındaydım :))) kızım yoktu kızım var allah senden razı olsun derdi, boşanırken ilk kendisi el attı sağolsun, dolma dolma, onun yanında yap temizliği sürekli , alttan al zamanla vicdan yapar

eşim çok inatçıdır bilmiyorum ama bende o gelmezse gitmem yanii

üzme kendini çok gençsin.....masraf olmasın diye ayrı eve bile çıkmamışsın ....senin değerini anlayamamış.......kötü bir evlilikse zaten inceldiği yerden kopacak ama iyi niyetlilerse biraz sabırlı olmalısın ...onlara karşı güçlü görün......ağlama sadece çok kırıldığını belli et..........anlayıp dinlemeden bitirebilyorsa hayırlısı değilmiş zaten......ilk boşanan da sen olmayacasın....üzme kendini

doğru diyorsunuz da ben zamanında neleri göze alarak başladım bu işe bir biiilseniz aşk dedim ama al sana aşk gibi bişey oldu . Umarım anlarlar da gelip özür diler

Oğlun olsunda hayırlısıyla böyle kv olmayalım inşallah.

benim kaynana kayınvalidesinden çok çekmiş, nişanlıyken yemin ettim gelinime kötülük yapmam derdi, gerçekten sağlsun boşanmamıza çok yardımı dokundu, :))) allah razı olsun yaaa çok iyi bir insan, hayattan tüm dersini almış:))) hihihih

kötüyle baş edilmez, Allah şerlerinden korusun.
Konusahibi kayınvalidenin seni sevmediğini anladın artık ona göre davran bundan sonra.
Sakın güveneme, gerçek yüzünü yeni göstermiş sana.
Sende ona göre tavrını koy.
Evini ayır.
İyilikten maraz doğar derler keşke baştan kabul etmeseydin beraber oturmayı.

Ya çok gıcık oluyorum böyle olaylar duyduğumda nevrim dönüyor yemin ederim. Bu erkek anneleri neden üstünlük kurmaya, kocalarda buna izin vermeye çalışırlar anlamış değilim ya. Arkadaşım gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Biraz sessiz kal görünmez ol. Şehir dışında bi ablan kardeşin varsa orya git hiç haber alamasın senden. Belki o zaman kaybetme korkusu ne demek görür eşin.

haklısınız susuyorum zaten sadece :S

eşim çok inatçıdır bilmiyorum ama bende o gelmezse gitmem yanii

en inatçısı arama, en inatçısını süründür bak senden iyisi varmı, panik yapma aramıyo diye, yahu aramazsa olurda 23 yasındasın ne kabahatın varmış, boşversene, kimse böle bişi için evlilik bitiremez, sakn ol ararsa acma hemen, kapına gelsin babana kadar, yoksa her seferinde kapının önünde bulursun kendini, bşde mesleğin nedir bilemem ama çalış, hatta eşinle ilk buluşmada çalışıcam ben de, işine gelirseee ozaman sana kimse bişi diyemezzz, maddi bağımlılıktan bole davranıo coğuu

benim kaynana kayınvalidesinden çok çekmiş, nişanlıyken yemin ettim gelinime kötülük yapmam derdi, gerçekten sağlsun boşanmamıza çok yardımı dokundu, :))) allah razı olsun yaaa çok iyi bir insan, hayattan tüm dersini almış:))) hihihih

aynen benimki helallik vermemiş kendikine ölürken.
Kadın öyle çekmişki anlattığında acırsın.
Ama kendi kv olduğunda yaşadıklarını unuttu bide öğrendiklerini uygulamaya kalktı ama her kuşun et i yenmez canım.
Tabi koca faktörü çoook önemli.
Adam adamsa karısını da anasını da birbirinden ayırmayı bilir.

benimki de ben kaynana olmam der ya zaten olmadı da yani son olay kötü oldu

Masraf olmasın diye ayrı eve çıkmamak:19:
Bak ne güzel biliyor kıymetini sevgili kocan!!
Ev üstüne ev olmaz anlayışını benimseyin artık yaa!!

aynen benimki helallik vermemiş kendikine ölürken.
Kadın öyle çekmişki anlattığında acırsın.
Ama kendi kv olduğunda yaşadıklarını unuttu bide öğrendiklerini uygulamaya kalktı ama her kuşun et i yenmez canım.
Tabi koca faktörü çoook önemli.
Adam adamsa karısını da anasını da birbirinden ayırmayı bilir.

kocada biter iş, benimki salaktı, annem ole demek istemedş annem seni sevıo annem iyi biri annem annem , anne de caktırmadan iyi oynadı hee :))) ben yapamadım suanda kendime ne salaksın diyorum bi kadınla başacıkamadın, şimdiki aklım olsa aynı hataları yapmam, kocada iş bitmiyo aslında kişide bitiyo, erkekler pek başlarda bilmiyo bu işleri, erkek işte

Masraf olmasın diye ayrı eve çıkmamak:19:
Bak ne güzel biliyor kıymetini sevgili kocan!!
Ev üstüne ev olmaz anlayışını benimseyin artık yaa!!

çok güzel bir söz. gerçekten de ev üstüne ev olmaz dediklerinde çok doğru demişler. sen kocanı düşünmüşsün ve o tüm erkekler gibi bencillik etmiş bakar mısın.. peki o seni düşünüyor mu. neden düşünsün ki.. düşünse bunu yaparmıydı.. ne kanından ne canındansın.. ama etme bulma dünyasıdır yok mu kv nın kız cocuğu.. eden bulur. allahın ilahi takdiri çok büyüktür. sen içini ferah tut allaha bırak.

en duygusal erkek benim babam.....türk filmlerine istisnasız ağlar.....bütün kardeşlerini ve yiğenlerini okutttu....çok iyi bir baba.......aama annem çalışmıyor diye gidecek yeri yok diye yapmadığını bırakmadı anneme........anlayacağınınız erkeğin en iyisi bu

güçlü olacaksınız her zaman .....onlara zayıf yanlarınızı göstermemeye çalışın....erkekten dost olmaz.....bunu bilir bunu söylerim

kötüyle baş edilmez, Allah şerlerinden korusun.
Konusahibi kayınvalidenin seni sevmediğini anladın artık ona göre davran bundan sonra.
Sakın güveneme, gerçek yüzünü yeni göstermiş sana.
Sende ona göre tavrını koy.
Evini ayır.
İyilikten maraz doğar derler keşke baştan kabul etmeseydin beraber oturmayı.

ah akılsız kafam bilsem böyle olucak yaparmıydım hiç öyle bişey :(

Back
X