Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu olayı tersten okursak bu evde kalmak istiyosan temizlik yapacaksın mı demek istiyo, seninle bu yüzden evlendim yapmıyosan kapı orda demek bu
çok başarılı bir cevap,,, akıllılık etmişsin, zaten evet annen doldurmuş deseydın annesşne solerdi aranız iflah olmazdı, aynı evde yaşıyormuşsunuz bide aman diyim, hep seviyorum deee ( pek sevimli değiller ama :)))
evi kesin ayırrr!! aynı evde oldukça bu işkence bitmez, erkek çocuk doğurmak istemiyorummmmmmmm :))))
soğuma diyorum işte iyi yönlerini düşün, kendini doldurursan sonun ben gibi olur, sevme bikere, saygı duy, seversen çok üzülürsün ben kayınvalidemın kucagındaydım :))) kızım yoktu kızım var allah senden razı olsun derdi, boşanırken ilk kendisi el attı sağolsun, dolma dolma, onun yanında yap temizliği sürekli , alttan al zamanla vicdan yapar
maleseff çok severdim şimdii hiç sevmiyorum
üzme kendini çok gençsin.....masraf olmasın diye ayrı eve bile çıkmamışsın ....senin değerini anlayamamış.......kötü bir evlilikse zaten inceldiği yerden kopacak ama iyi niyetlilerse biraz sabırlı olmalısın ...onlara karşı güçlü görün......ağlama sadece çok kırıldığını belli et..........anlayıp dinlemeden bitirebilyorsa hayırlısı değilmiş zaten......ilk boşanan da sen olmayacasın....üzme kendini
Oğlun olsunda hayırlısıyla böyle kv olmayalım inşallah.
Ya çok gıcık oluyorum böyle olaylar duyduğumda nevrim dönüyor yemin ederim. Bu erkek anneleri neden üstünlük kurmaya, kocalarda buna izin vermeye çalışırlar anlamış değilim ya. Arkadaşım gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Biraz sessiz kal görünmez ol. Şehir dışında bi ablan kardeşin varsa orya git hiç haber alamasın senden. Belki o zaman kaybetme korkusu ne demek görür eşin.
eşim çok inatçıdır bilmiyorum ama bende o gelmezse gitmem yanii
benim kaynana kayınvalidesinden çok çekmiş, nişanlıyken yemin ettim gelinime kötülük yapmam derdi, gerçekten sağlsun boşanmamıza çok yardımı dokundu, :))) allah razı olsun yaaa çok iyi bir insan, hayattan tüm dersini almış:))) hihihih
benim kaynana kayınvalidesinden çok çekmiş, nişanlıyken yemin ettim gelinime kötülük yapmam derdi, gerçekten sağlsun boşanmamıza çok yardımı dokundu, :))) allah razı olsun yaaa çok iyi bir insan, hayattan tüm dersini almış:))) hihihih
benimki de ben kaynana olmam der ya zaten olmadı da yani son olay kötü oldu
aynen benimki helallik vermemiş kendikine ölürken.
Kadın öyle çekmişki anlattığında acırsın.
Ama kendi kv olduğunda yaşadıklarını unuttu bide öğrendiklerini uygulamaya kalktı ama her kuşun et i yenmez canım.
Tabi koca faktörü çoook önemli.
Adam adamsa karısını da anasını da birbirinden ayırmayı bilir.
Masraf olmasın diye ayrı eve çıkmamak
Bak ne güzel biliyor kıymetini sevgili kocan!!
Ev üstüne ev olmaz anlayışını benimseyin artık yaa!!
kötüyle baş edilmez, Allah şerlerinden korusun.
Konusahibi kayınvalidenin seni sevmediğini anladın artık ona göre davran bundan sonra.
Sakın güveneme, gerçek yüzünü yeni göstermiş sana.
Sende ona göre tavrını koy.
Evini ayır.
İyilikten maraz doğar derler keşke baştan kabul etmeseydin beraber oturmayı.