çok üzgünüm :(

bance yeni evliyken demiştir kaynana.sonradan da yapmasını beklemiştir.ne iş varsa yapayım denmez değil mi,evde yapılacak iş bellidir.süpürülecekse süpürge çıkarılır ve ev süprülür,arkasından silinir değil mi:34:

ayrıca konu sahibi niye saklı ütü yapıyor anlamadım gerçi aklıma geliyor da neyse:50:

yokardaki msjinda temizlik bilasik yaptim diyor abla yani hep oturmamis :34:
birde daha evlilikleri cok yeni 1 sene olsa anlarimda 3,5aylik hemen alisamamis olabilirde
kaynanalarin bu konuda anlayis göstermelerini beklerim

niye sakli ütü yapmis onu bende anlamadim :44: gelince aciklar diye düsünüyorum

acikcasi kayinvalidenizden hicbir sikayetiniz yokmus daha oncesinde , demekki kadin gozumuzun korktugu "kayinvalide" tarifinden farklica biri. bu zamana size bir zarar vermediyse bundan sonra neden versin, niye boyle birsey yapsin diye aklima gelmiyor degil.

bir diger sey de; diyelim ki kayinvalideniz islerin ustune kalmasindan bunaldi, daraldi ve ogluna patladi olay bu hale geldi. her normal insanin dusunecegi gibi olayi bu raddeye getirmeden , oglundan once sizinle konusmasi gerekirdi,

bak kizim ben sana dedim senin yapmana gerek yok vs , sende kendi isini zaten goruyorsun Allah razi olsun ama sanirim ben yorulmaya basladim. su islerin ucundan beraber tutsak ben cok rahata ererim diyebilirdi. ve boylesine normal bir talebe hic bir normal insanin karsi gelecegini sanmam.

anlamadim yani ne olmus boyle birden bire..

allah yardımcın olsun kardesım.bende senın yasadıklarının aynısını yasadım.bende esimin ailesiyle beraber yasayorum maalesef.inanın biz ıyı nıyet gosteriyoruz aileleriyle bareber oturuyoruz ama onlar sanki oturmaya mecburmusuz gibi davranıyor.ben senın yerınde olsam kesinlikle evimi ayırmadan esime donmem.oyle git demek kolay degil .git dıyebiliyorsa agzından cıkan lafın bedelini ceksın .emin ol donersen sorunlar dha cok buyuyecek.sana babanın evine git diyen esin bile sanki sen hicbirsey yokken gitmissin gibi psikolojık olarak bası yapacak.ben bunların hepsini yasadım.bende 3 aylık evliyken dayım vefat etti. bir gun annmegilde kaldım.ertesii gun eve geldim esım barut olmus.bana ıs yapmıyorsun hıcbirdeyı icinden gelerek yapmıyorsun diye agzına geleni saydı.sence niye ben evde yokken esim birden degisti.bende k.vdemi cok severdim onun oyle birsey yapcagını tahmin etmezdim yaptı.halen evde her isi yaparım annesinin eline kadar cayını gotururum ama halen adım ıs yapmaz kaldı .sence benim esım is yapıp yapmadıgımı ısteksiz yaptıgımı nerden goruyorki ya da ben birgunluge evden uzaklasınca mı aklına geldi.sanırım senin k.vdende benimki gibi saman altından su yuruten.cok dikktlı olman lazım.senin yuzune guler aman kızım ben yaparım ben senden memnunum diye ama ogluyla basbasa kalıncada sinsi sinsi soyleyecegini soyler sen de ne yaparsan yap kendini ifade edemezsın.cok uzulldum.sakın evini ayırmadan donme bende sana tavsiye.

yokardaki msjinda temizlik bilasik yaptim diyor abla yani hep oturmamis :34:
birde daha evlilikleri cok yeni 1 sene olsa anlarimda 3,5aylik hemen alisamamis olabilirde
kaynanalarin bu konuda anlayis göstermelerini beklerim

niye sakli ütü yapmis onu bende anlamadim :44: gelince aciklar diye düsünüyorum

saklı derken yıkadım odamda ütüledim hani ben ütüyü yapıyom demedim.

Arkadaşlar hepinize tek tek cevap veremedim sinirden ağlıyorum biraz önce mesaj attı sen anneme bnm hakkımda şöyle demişsn annem kırılmış vs diye ki ağzımdan çıkmadı öyle bir laf baya saydı annem şöyle de annemi kırmışsın anne tek eş , arkadaş çok vs dedi bende annem bu annen i boşanıcak mış

allah yardımcın olsun kardesım.bende senın yasadıklarının aynısını yasadım.bende esimin ailesiyle beraber yasayorum maalesef.inanın biz ıyı nıyet gosteriyoruz aileleriyle bareber oturuyoruz ama onlar sanki oturmaya mecburmusuz gibi davranıyor.ben senın yerınde olsam kesinlikle evimi ayırmadan esime donmem.oyle git demek kolay degil .git dıyebiliyorsa agzından cıkan lafın bedelini ceksın .emin ol donersen sorunlar dha cok buyuyecek.sana babanın evine git diyen esin bile sanki sen hicbirsey yokken gitmissin gibi psikolojık olarak bası yapacak.ben bunların hepsini yasadım.bende 3 aylık evliyken dayım vefat etti. bir gun annmegilde kaldım.ertesii gun eve geldim esım barut olmus.bana ıs yapmıyorsun hıcbirdeyı icinden gelerek yapmıyorsun diye agzına geleni saydı.sence niye ben evde yokken esim birden degisti.bende k.vdemi cok severdim onun oyle birsey yapcagını tahmin etmezdim yaptı.halen evde her isi yaparım annesinin eline kadar cayını gotururum ama halen adım ıs yapmaz kaldı .sence benim esım is yapıp yapmadıgımı ısteksiz yaptıgımı nerden goruyorki ya da ben birgunluge evden uzaklasınca mı aklına geldi.sanırım senin k.vdende benimki gibi saman altından su yuruten.cok dikktlı olman lazım.senin yuzune guler aman kızım ben yaparım ben senden memnunum diye ama ogluyla basbasa kalıncada sinsi sinsi soyleyecegini soyler sen de ne yaparsan yap kendini ifade edemezsın.cok uzulldum.sakın evini ayırmadan donme bende sana tavsiye.

Artık hiç dönemiyeceğim aynı yatakda olmak istemiyomuş boşanmak istiyomuş annesini üzemezmişim anne tekmiş eş bulunurmuş

acikcasi kayinvalidenizden hicbir sikayetiniz yokmus daha oncesinde , demekki kadin gozumuzun korktugu "kayinvalide" tarifinden farklica biri. bu zamana size bir zarar vermediyse bundan sonra neden versin, niye boyle birsey yapsin diye aklima gelmiyor degil.

bir diger sey de; diyelim ki kayinvalideniz islerin ustune kalmasindan bunaldi, daraldi ve ogluna patladi olay bu hale geldi. her normal insanin dusunecegi gibi olayi bu raddeye getirmeden , oglundan once sizinle konusmasi gerekirdi,

bak kizim ben sana dedim senin yapmana gerek yok vs , sende kendi isini zaten goruyorsun Allah razi olsun ama sanirim ben yorulmaya basladim. su islerin ucundan beraber tutsak ben cok rahata ererim diyebilirdi. ve boylesine normal bir talebe hic bir normal insanin karsi gelecegini sanmam.

anlamadim yani ne olmus boyle birden bire..

herkes göründüğü gibi değilmiş demek kii vayy bee diyorum demediğim şeyleri bile demişim ya .

Haydaaaaa hemen annenin evine git ne oluyo ya.

Yok kizlar yok hep KV diyoruz ama gercekten bu erkekler de akil olsaydi kendi Annelerinin dedigine göre degil, kendi düsüncelerine göre haraket ederler.

Nerdeee onlarda bu akil.

Bencede simdilik hic düsünme bile o bi kac güne gelir kapiya.

Haydaaaaa hemen annenin evine git ne oluyo ya.

Yok kizlar yok hep KV diyoruz ama gercekten bu erkekler de akil olsaydi kendi Annelerinin dedigine göre degil, kendi düsüncelerine göre haraket ederler.

Nerdeee onlarda bu akil.

Bencede simdilik hic düsünme bile o bi kac güne gelir kapiya.

ne dönmesi sen anneme şunu demişsin oğlun şöyle demişsin evladı için kötü denir mi ki ben hiç ağzımddan çıkmayan lafları demişim maşallah.aynı yatakda olmak değil evde bile olmak istemezmiş bundan sonra boşanmak istiyomuş .

Arkadaşlar hepinize tek tek cevap veremedim sinirden ağlıyorum biraz önce mesaj attı sen anneme bnm hakkımda şöyle demişsn annem kırılmış vs diye ki ağzımdan çıkmadı öyle bir laf baya saydı annem şöyle de annemi kırmışsın anne tek eş , arkadaş çok vs dedi bende annem bu annen i boşanıcak mış

Şaka gibi bu anlattıklarınız...Eşinizin size tavırları nasıldı daha önce? Bir defada bu hale nasıl gelir bi evlilik?

canım yaşadığın şey çok garip geldi bana, 3.5 aylık sorunsuz bir evliliğin bu şekilde bir olayla karşılaşması çok ilginç. bir de şu an ailemin yanındayım demişsin, ailen ne diyor peki bu duruma ? sana attığı mesajlardan ailenin haberi var mı?

kayınvalide de ki iki yüzlülüğe bak!
eşin de amma saçmalamış
gözünü korkutmak istiyor aklınca
senin korkup aman beni boşama demeni bekliyorlar

iyi gitsin ömür boyu annesiyle yasasin ama bir daha evlenip bi kizin basini yakmasin :20::20:

onda böyle fesat bi anne varken daha cok kizin baslari yanar gibi :19:

anneyle es arasindaki dengeyi bile saglayamayan büyümemis ana kuzusu erkekler bi zahmet ömür boyu annelerinin dizinin dibinden ayrilmasin ,böylelerin evlenmeye hakki yok :20:

nasıl evlendiniz..........

şok oldum şok..
bir doldurua hadi annene git denilimri ya....burada dolduruşa getiren değil gelen suçlu..bu kdar basit birşyde karısını silen her zaman silmeye hazır olur...
böle şeymi olur yaa..
anne bulunmazmış eş bulunrmuş...bunu seven bir adam asla söleyemezz...
arkadaşım bu adamın sana sevgisi falan kalmamış bence..
ama inş pişman olur sölediklerine..ailene herşeyi anlat derimm..hepsini bilsinlerr..
eşin pişman olurda dönerse sakın o eve gitme..evini ayırsın

Artık hiç dönemiyeceğim aynı yatakda olmak istemiyomuş boşanmak istiyomuş annesini üzemezmişim anne tekmiş eş bulunurmuş

e o zaman hiç evlenmesin bu çocukcağız,belli ki hiç büyümeyecek.anneciğiyle otursun ömrü boyunca.

bence bu kadar basit değil,kesin başka şeyler dönüyor.

hep diyorum herkes erkek olabilir ama her erkek koca olamaz." madem gelinle geçinemeyeceksin niye evlendiriyon oğlunu hem de aynı ev de yaşıyosun?

3,5 aylık evliyim eşimin ailesiyle yaşıyoruz aslında çok iyilerdir bana karşı . Benim hiç biriyle problemim yok .Eşimin annesi ev işlerini kendi yapar bana yaptırmaz bende kendi çamaşırlarımı eşiminkileri yıkarım ütülerim yemeğimi yaparım ama göz önünde yapmam . Hiç birşey yokken sabah gayet güzeldi eşim işi için çıktı annesiyle beraber. 2 saat sonra bir soğukluk birşeyler ne oldu dediğimde sen hiç bişey yapmıyosun falan dedi bende ben yaptıklarımı göstermeden yapıyorum hayırdır kim doldurdu seni dedim biraz atıştık bana annenin evine git dedi. Bende tüm eşyalarımı aldım giderken ben sana sadece bir süreliğine ayrı kalalım anlamında dedim dedi ama o şekilde demedi . 3 gün oldu ilk gün aradı msj attı ama ben cevap vermedim bir daha da ne o aradı ne ben ne yapacağım bilmiyorum

Sayfaları tam olarak okuyamadım belki yazılmıştır da,
söyledikleriniz bana çelişkili geldi.
Kayınvalide size hiç bir şey yaptırmıyor, ama diyorsunuz ki yemegimi yaparım, kendi çamaşırlarımızı yıkar ütülerim.
Eee hani kayınvalide bir şey yaptırmıyordu?

Ya da şöyle sorayım.
Aynı evdesiniz, siz kendinize ve eşinize ayrı yemek mi yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Back
X