çok üzgünüm :(

Nemesis'e katılıyorum
Evi terkeden kişi tazminat talep edemez çünkü
Planlı birşey olabilir

Şahitlerle o evden zorla gönderildiği ispatlanırsa tazminatını da alır ama şu aldatma mevzusu benim de kafamı karıştırdı. Bu kadar rahat davranabildiğine göre bir halt karıştırıyor olabilir.

Şahitlerle o evden zorla gönderildiği ispatlanırsa tazminatını da alır ama şu aldatma mevzusu benim de kafamı karıştırdı. Bu kadar rahat davranabildiğine göre bir halt karıştırıyor olabilir.

Evet
Ancak burda iki konu birbirine girmiş oldu , yeni gelenler birşey anlamıyor doğal olarak
Bence konu sahibinin konusunu daha fazla dağıtmamak adına detaylarıyla yeni bi konu açabilir ' srpilyd '

Konular biraz karışmış, sanırım birkaç kişi daha aynı sorundan muzdarip..
Konu sahibi yaşadığın olaya çok şaşırdım ne kadar basit git annenin evine demiş ve arkasından da böyle bir olaydan boşanacağını söylemiş inanamadım.. Bu kadar kolay mı herşey? Ben olayın içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum bu adam sizi sevmiyor gibi geldi bana sevse bu olayın üstünde bu kadar durmazdı ya da kayınvalide daha kötü şeyler anlattı doldurmak amaçlı.. Yoksa sen iş yapmıyormuşsunla boşanma istenmez.. Bir yere çağır eşini konuş derim ben.. Barışmak için değilde ne olup bittiğini anlamak için..

kestirip atmayım hadi diyorum...ama çabaladıkça boşa çıkıyor......bu kaçıncı şans verişim....geçen gece hastaydı kaç kere kalkıp atletini değiştirdim...kalkıp ilacını bile almaz ben eline tutuşturursam içer....kalkmış akşam bana allah belanı versin sus artık diyor....hiç iyiliğimi görmedin değilmi dedim....akşam kaç kere atletini değiştrdik hatrlamıyorsun sanırım dedim aman iyiki birkere değiştirdi diyor ya....allah razı olsun fosur fosur uyumayıp bakmışsın demek istiyorsaun sanırım dedim.....ne allah razı olsun dicem dedi.....yani diyeceğim kadir kıymet bilmek yok....

benim ailemden biri girerse devreye kötü oluyor....babam aradı işte birdefa amannnnn yetti tasasıııı.......ama eşimin ailesi hep devrede.....herşeyi söyleyeblirler,ama ben kırılamam....kalkmış kv birdefa öyle diyor ben sana hiç m bişey diyemeceğim.....de her aklına geleni söyle....ben insan değilim ki....kırılırmıyım....

Bi kere baksana senin nışanlın seninle nasıl geçiniyor. Bir kere ipler nışanlında değil maalesef. İpler kayınvalidenin elinde.
Nışanlın sana şimdiden arka çıkıp sahiplenmiyor ki, bana inan ama bu ailede yıpranırsın. Baksana annen ve Baban da birşey yapamıyorlar. Sırf sen istiyorsun diye katlanıyor lardır.
yazık günah, hiç kimsenin kimseye eziyet edemez. Şimdikiler saf bir gelin istiyorki ne desem onu yapsın diye. Afedersiniz ama, çocuk yapın diye varana kadar, ipler kv denin elinde olursa, vay halinize. allah yardımcın olsun.
hemen kestirip atma, fakat nışanlını tanımaya çalış kendini yıpratmadan, fazla yüz göz olma derim ben. bırak birazıcık acı çeksin nışanlın, burnu sürtünsün.
Seni kaybetme duygusu olunca bakalım ne olacak, bukadar böbürlenemez! neyse canım kalbinin sesini dinleyince üzülüyorsun hatta ailende üzülüyor.
biraz mantıklı düşün lütfen! kacan kovalanır diye bir söz var! bırak o kovalasın seni!

Nemesis'e katılıyorum
Evi terkeden kişi tazminat talep edemez çünkü
Planlı birşey olabilir

Konuşmamış.. Sadece erkek adı yazıyomuş.. Bende Ayşe yerine Ahmet yazabilirim , aldatan bi erkek olsam..

travesti değilse erkek sesiyle bayan sesini ayırtedebilirim herhalde değilmi...daha önce oinsanla yanımda konuştu ve erkekti diyorum....yanyana iken telefondan duyulur ya genelde....yine kahveye gel oyun oynarız falan dedi eşim reddetti...adam yine aradı şimdi yine ısrar eder açmayım dedi,ben de kızdım aç söyle diye.olay bu...

Son düzenleme:
ev ev üstüne olunca sıkıntılar bitmez erkeklerde çocuk gibi zaten sen anneme yardım etmiyorsun hadi git evden:23:evcilik oynuyor sanki:19:keşke gitmeseydin canım.şimdi sakin ol ararsa cevap ver ama tartışma suçlar gibi konuşma çok kırıldığını üzüldüğünü söyle özür dilemeden o eve dönme:50:bana kaynana da iyi niyetli gelmedi o kadına dikkat et ve evini bir an önce ayırmaya bak :31:

Back
X