Çok üzgünüm....

Evet, çokkk büyük bir avantaj. Ama boşanmalar da çok çok kalp Kırıcı . Şunu anladım ki kadınlar kolay boşanmıyor. Biz yuvamızı dağıtamıyoruz çok çok geçerli nedenler olmadıktan sonra.
biz kadınlar çabuk bağlanıyoruz..erkeklerde bağlılık duygusu yok.sen olmazsa o, o olmazsa öteki..hepsi kadın neticede.

Daha niye bosanmiyosun bende ayni sekilde bastiriliyorum iki cocugim var ailem beni kabul etmez diye katlaniyorum engelin yoksa onunde hicde hayatini mahvetme

Daha niye bosanmiyosun bende ayni sekilde bastiriliyorum iki cocugim var ailem beni kabul etmez diye katlaniyorum engelin yoksa onunde hicde hayatini mahvetme
Ben dayak yemiyorum ki...eşimin bu evliliğimizde ilk büyük hatası oldu, bugün terapiste de gideceğiz, kendi ailem zaten arkamda, düzelmezse ayrılacağım zaten, sadece hızlı karar vermek istemiyorum. Çok yoruldum, yarı yıl tatiline kadar düşünüp ailemin yanına gideceğim. O zaman daha sağlıklı karar alırım diye düşünüyorum.

Ben dayak yemiyorum ki...eşimin bu evliliğimizde ilk büyük hatası oldu, bugün terapiste de gideceğiz, kendi ailem zaten arkamda, düzelmezse ayrılacağım zaten, sadece hızlı karar vermek istemiyorum. Çok yoruldum, yarı yıl tatiline kadar düşünüp ailemin yanına gideceğim. O zaman daha sağlıklı karar alırım diye düşünüyorum.
Haklisin hakkinda hayirlisi olsun

Arkadaşım daha 25 Aralıkta konu açmışsınız. Eşinde sende işyerlerinizde nöbetçiymişsiniz. Adam nöbetten gelmiş evde uyuyakalmış seni alamamış sende kızmışsın telefonlarına çıkmamışsın okuldaneve gidemedim de taksiyle gitmek zorunda kaldım da beni almadı demişsiniz adam sizden özürler dilemiş yorgunluktan uyuyakalmışım demiş. Sonuç olarak o zaman da herkes arabayla taksiyle gidip gelmiyor toplu taşıma aracı yok muydu daha aradan az zaman geçmiş bunları yazıyorsunuz. Bana inandırıcı gelmediniz. Daha mayıs ayında siz nişanlıymışsınız en erken haziranda evlenmiş olsanız daha kaç aylık evlisiniz ki yani. Aile terapistine gidin bakalım ama o olayda öfkelenmeyen adam şimdi aradan daha 10 gün geçmişken neden bu kadar öfkelendi o yaptığınız daha büyük birşeyken gelemedi diye trip atarken birşey yapmamış da yüzük takmadınız diye boğazınıza mı sarıldı

Çok korkuyorum, iri yarı adam. Dün kabusu yaşadım resmen, Allah kimseye yaşatmasın ki babamdan fiske yemedim, bu yaşıma kadar kimse el kaldırmamıştı bize. Tüm hıncını, öfkesini bana kusuyor, çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok, boşansam bile eksikliğini yaşayacağımı sanmıyorum.

aynı durum bizde de var annemle babamın boşanmasını istiyorum sizin durumla hemen hemen aynı bizim yaşadıklarımız babam da çok sorumsuz... hani herşeyi biz halletmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince... daha iyi şartlarda yaşayabiliriz ama annem asla yanaşmıyor boşanmaya... Dilerim hakkında hayırlısı olur... Şimdiden bunları yaşıyorsan lütfen ileriye taşıma..ben sana bi evlat gözünden yazıyorum...

aynı durum bizde de var annemle babamın boşanmasını istiyorum sizin durumla hemen hemen aynı bizim yaşadıklarımız babam da çok sorumsuz... hani herşeyi biz halletmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince... daha iyi şartlarda yaşayabiliriz ama annem asla yanaşmıyor boşanmaya... Dilerim hakkında hayırlısı olur... Şimdiden bunları yaşıyorsan lütfen ileriye taşıma..ben sana bi evlat gözünden yazıyorum...
Benim eşim sorumsuz değil, iş temposu çok yoğun. Iş yerinden izin alamadığı için dışarı çıkamıyor, dolayısıyla bi şey olduğunda ben halletmek zorunda kalıyorum. Çocuğum yok şükür, zaten bir yıl olmadan düşünmüyorum. Dediğiniz çok doğru, iyi bir aile ortamı yoksa çocuk çok ciddi zarar görüyor.

Arkadaşım daha 25 Aralıkta konu açmışsınız. Eşinde sende işyerlerinizde nöbetçiymişsiniz. Adam nöbetten gelmiş evde uyuyakalmış seni alamamış sende kızmışsın telefonlarına çıkmamışsın okuldaneve gidemedim de taksiyle gitmek zorunda kaldım da beni almadı demişsiniz adam sizden özürler dilemiş yorgunluktan uyuyakalmışım demiş. Sonuç olarak o zaman da herkes arabayla taksiyle gidip gelmiyor toplu taşıma aracı yok muydu daha aradan az zaman geçmiş bunları yazıyorsunuz. Bana inandırıcı gelmediniz. Daha mayıs ayında siz nişanlıymışsınız en erken haziranda evlenmiş olsanız daha kaç aylık evlisiniz ki yani. Aile terapistine gidin bakalım ama o olayda öfkelenmeyen adam şimdi aradan daha 10 gün geçmişken neden bu kadar öfkelendi o yaptığınız daha büyük birşeyken gelemedi diye trip atarken birşey yapmamış da yüzük takmadınız diye boğazınıza mı sarıldı
Haziran ayında evlendim evet. O konuyu açıklamıştım, okul- ev uzak toplu Taşıma aracıyla yetişemezdim zaten yetişsem sorun yoktu. O zaman ben özür diledim barıştık çok uzatmadık. Bu sefer ben niye Victoria secret's izliyorsun diye kızdım, o da ben namussuzluk yapmadım, zaten ben izlemedim diye de yeminler etti. Yani 'aldatma' imasına çok fazla tepki gösterdi. Inandırıcılık noktasında da, kimi niye kandırayım ki? Ailemden uzaktayım, hasta anne- babam var, derdimi ancak buraya yazabiliyorum. Sağ olsun gercekten Yapıcı yorum yapan arkadaşlar var. Bazı şeyleri atlayabiliyorum, sorulunca aklıma geliyor ve yanıtlıyorum. Bu arada yazı dili var, arada boşluklar varsa sorun yanıtlayayım...

Benim eşim sorumsuz değil, iş temposu çok yoğun. Iş yerinden izin alamadığı için dışarı çıkamıyor, dolayısıyla bi şey olduğunda ben halletmek zorunda kalıyorum. Çocuğum yok şükür, zaten bir yıl olmadan düşünmüyorum. Dediğiniz çok doğru, iyi bir aile ortamı yoksa çocuk çok ciddi zarar görüyor.
Siz ' Çok korkuyorum, iri yarı adam. Dün kabusu yaşadım resmen, Allah kimseye yaşatmasın ki babamdan fiske yemedim, bu yaşıma kadar kimse el kaldırmamıştı bize. Tüm hıncını, öfkesini bana kusuyor, çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok, boşansam bile eksikliğini yaşayacağımı sanmıyorum.' diye yazmamış mıydınız?

Öfkeniz geçince nasıl hemen değişmiş düşünceleriniz.
Burada ilk konu açıldığı anla son sayfaya baktığımda gördüğüm düşünce ve bakış açısı farklılıkları şun gösterdi bana, bunu yaptıysa şunun yüzündendir diye kesin sonuçlara varmamak gerek.
İnsan sinirliyken her şeyi farklı algılayıp, düşünebiliyor veya gerçekleri sinirliyken görebiliyor.

Siz ' Çok korkuyorum, iri yarı adam. Dün kabusu yaşadım resmen, Allah kimseye yaşatmasın ki babamdan fiske yemedim, bu yaşıma kadar kimse el kaldırmamıştı bize. Tüm hıncını, öfkesini bana kusuyor, çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok, boşansam bile eksikliğini yaşayacağımı sanmıyorum.' diye yazmamış mıydınız?

Öfkeniz geçince nasıl hemen değişmiş düşünceleriniz.
Burada ilk konu açıldığı anla son sayfaya baktığımda gördüğüm düşünce ve bakış açısı farklılıkları şun gösterdi bana, bunu yaptıysa şunun yüzündendir diye kesin sonuçlara varmamak gerek.
İnsan sinirliyken her şeyi farklı algılayıp, düşünebiliyor veya gerçekleri sinirliyken görebiliyor.
Evet, çok doğru demişsiniz. O yüzük takmama olayı ve yaşadıklarım beni eşimden o kadar soğuttu ki.. Şimdi sinirim geçti, daha sakin düşünebiliyorum. ailem beni yıkıcı buldu mesela, eşimi de fazla agresif. Terapist ne diyecek bakalım...

msjınızda yazmışsınız ki "çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok" bu da benim gözümde sorumsuz anlamına geliyor eğer siz yazsaydınız ki "eşimin işleri çok yoğun olduğundan herşeyi ben halletmek zorunda kalıyorum" o zaman daha farklı bi yorum yapabilirdim ;)

msjınızda yazmışsınız ki "çok işim var deyip tüm işleri bana yıkıyor. Taşındık: interneti suyu hep ben hallettim. Bana hiç bir faydası yok" bu da benim gözümde sorumsuz anlamına geliyor eğer siz yazsaydınız ki "eşimin işleri çok yoğun olduğundan herşeyi ben halletmek zorunda kalıyorum" o zaman daha farklı bi yorum yapabilirdim :KK66:
Elbette, sonuçta yazılana göre yorum yapıyorsunuz, ben bi şey demiyorum. Işleri bana yıkıyor orası doğru ve hem içeri hem dışarı işi beni gerçekten yoruyor.

Merhaba kızlar yine ben... Artık eşimden kesin bir şekilde boşanmaya karar verdim. Neden mi? Beş gün tatilimiz vardı ve adam 1 saatini benimle geçirmedi. Evdeyken uyudu, arkadaşları aradığında uçtu gitti. Arkadaşlarıyla içip içip geç saatlere kadar gelmedi ki evlenmeden önce alkol konusunda uyarmıştım onu. Yılbaşında nöbetçiydi, ben tek başıma kaldım evde. Ben tek başınayım diye üzülürken, telefonundan Victoria secret mankenlerini arattığını gördüm. Hani şovu falan izlese hadi neyse diyeceğim de, tüm mankenlerini tek tek aratmış :KK43: dün değil ondan önceki gün eve geldi Yemeğini yedi hopp uyumaya gitti, ben de telefonundan aramaları gördüm ve uyandırdım. ' yeter sürekli uyuyorsun bir saatini bari benimle geçir diye' bana bir sürü bağırdı çağırdı ve geri yattı. Sabah olunca evlilik yüzüğünü takmadım( kendisi 5 gündür takmadığı için ben de takmadım) Arabanın içinde beni tartaklamaya, eliyle ağzımı sıkmaya başladı. O kadar korkmuşum ki o panikle Arabanın kapağını açtım, tutmasaydı düşecektim. Beni o yağmurun altında eve tekrar getirdi beni Bıraktı, 'bir daha takmazsan göreceksin sen diye bi sürü tehdit savurdu. Sonra o yağmurda arabada beni tartaklaya tartaklaya okula Bıraktı. Sakin olmaya çalıştım, çünkü bu kişinin 30 yaşındaki Kardeşini 4-5 yıl öncesine kadar sürekli dövdüğünü malesef evlendikten sonra öğrendim. Okula gidince o kadar şok olmuştum ki... Sonra annesi beni aradı açmadım, o kızgınlıkla bi şey söyler kalbini kırarım diye, sonra whats uptan bana Allah belanı versin yazmış. Hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum artık çünkü bana karşı inanılmaz değişti. Okuyandan Allah razı olsun, yolun sonuna geldik burda kimsem yok çok yalnız hissediyorum, destek olan herkesten Allah razı olsun. Edit: kayınvalidem geldi ve eşimin Ağzına tükürdü resmen, tüm yağlarımı eritti. Eşim arkadaşı vasıtasıyla bir aile terapisti buldu. Yarın gideceğiz bakalım. Ben de artık uzlaşmaya yanaşmayan taraf olmamak için kabul ettim. Bi de böyle deneyeceğiz, inşallah Hakkımızda hayırlısı olur.
offf rabbim yardımcınız olsun valla erkeklerden nefret eder oldum

Back
X