Merhaba kızlar yine ben... Artık eşimden kesin bir şekilde boşanmaya karar verdim. Neden mi? Beş gün tatilimiz vardı ve adam 1 saatini benimle geçirmedi. Evdeyken uyudu, arkadaşları aradığında uçtu gitti. Arkadaşlarıyla içip içip geç saatlere kadar gelmedi ki evlenmeden önce alkol konusunda uyarmıştım onu. Yılbaşında nöbetçiydi, ben tek başıma kaldım evde. Ben tek başınayım diye üzülürken, telefonundan Victoria secret mankenlerini arattığını gördüm. Hani şovu falan izlese hadi neyse diyeceğim de, tüm mankenlerini tek tek aratmış

dün değil ondan önceki gün eve geldi Yemeğini yedi hopp uyumaya gitti, ben de telefonundan aramaları gördüm ve uyandırdım. ' yeter sürekli uyuyorsun bir saatini bari benimle geçir diye' bana bir sürü bağırdı çağırdı ve geri yattı. Sabah olunca evlilik yüzüğünü takmadım( kendisi 5 gündür takmadığı için ben de takmadım) Arabanın içinde beni tartaklamaya, eliyle ağzımı sıkmaya başladı. O kadar korkmuşum ki o panikle Arabanın kapağını açtım, tutmasaydı düşecektim. Beni o yağmurun altında eve tekrar getirdi beni Bıraktı, 'bir daha takmazsan göreceksin sen diye bi sürü tehdit savurdu. Sonra o yağmurda arabada beni tartaklaya tartaklaya okula Bıraktı. Sakin olmaya çalıştım, çünkü bu kişinin 30 yaşındaki Kardeşini 4-5 yıl öncesine kadar sürekli dövdüğünü malesef evlendikten sonra öğrendim. Okula gidince o kadar şok olmuştum ki... Sonra annesi beni aradı açmadım, o kızgınlıkla bi şey söyler kalbini kırarım diye, sonra whats uptan bana Allah belanı versin yazmış. Hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum artık çünkü bana karşı inanılmaz değişti. Okuyandan Allah razı olsun, yolun sonuna geldik burda kimsem yok çok yalnız hissediyorum, destek olan herkesten Allah razı olsun. Edit: kayınvalidem geldi ve eşimin Ağzına tükürdü resmen, tüm yağlarımı eritti. Eşim arkadaşı vasıtasıyla bir aile terapisti buldu. Yarın gideceğiz bakalım. Ben de artık uzlaşmaya yanaşmayan taraf olmamak için kabul ettim. Bi de böyle deneyeceğiz, inşallah Hakkımızda hayırlısı olur.